Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 04, 13:09)
Pastoj turi būti fluoro.

Nebūtinai. del frouro čia kaip del kavos ir alko gincijamasi. kur nauda, kur žala. Svarbiausia yra mechaninis valymas ir geras tarpdanciu siūlas, realiai svarbiau tuomet vanduo. juk jei tik pastos užmesi ir pirštu patrinsi - bus blogai.
Gydytojai db prabrežia - svarbu mechaniškai gerai valytis.
dar kokosas idealu - tiek balinimui, tierk bakteriju surinkimui.
palaikyt burnoj ryte ar vakare 5min ir išspjauti. jei prieš nakti - tai kokosas išvis pernakt tęsia savo balinimo darbą be abrazijų. cia kavas megstancioms.
aš kartais kokosą pakaitalioju su pasta.

Cambala, neperšu aš savo minciu. parašau, kad palas naudoju, o tu šaipeis per 20psl. niekur nerašiau, naudok palas. pasidžiaugiau kad neteršiu aplinkos, o tu sau kaltę primetei. taip pat neliepiu duotis su vedusiais, našliais, tu pati perši tiesas man su kuo miegoti, su kuo ne.
iš kitos pusės, negi nori kad būčiau tokia minkštakiauše, ir mesciau visus , vedusius, ir netgi savo dviratį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 04 vasario 2020 - 17:03
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 04, 16:47)
Aplink mane jaunimas tikrai nevalgo kasdien kotletu pietums ir desros pusryciams. Senosios kartos zmones gal ir linke i mesa su bulvem ir agurkais. Jauni jau kitaip gamina, receptai is viso pasaulio, uztenka nueiti vien i parduotuves, net mazoje rasi ne vietiniu produktu pvz sviezios kalendros. Gi indiskiems patiekalams naudojama. Pilna skirtingu rusiu alyvuogiu, net ir tose salyse, kur jos neauga. Ivairiu darzoviu: fenill pvz. Yra paklausa, matyt, ne vien bulvems ir morkoms. 
</p>

Paziurek ka valgo studentai biggrin.gif . As labai abejoju ar jie laksto po pardes ir iesko sv kalendros.
Mano drauges sunus su panele apsigyveno. Nuvaziavo i svecius( nuomojasi buta), tai sake cipsai, picos, koldunai saldiklyje. Nu zodziu sudmaistis.
Tikrai nevisas jaunimas megsta gamint. O dar zinant kaip masiskai atsidarineja nauji Hesburger ar Mc Donalds.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 04, 16:40)
Kaip ne lakstanciu? O kas rase, kad vyras is namu i barus bega, sekso negaves, grizta ir buna grubus, graziai cia padakius( anot taves)?

o kas rašė, kad vyras Ožys ir nieko nepadeda? biggrin.gif todėl ir sėdi čia apsiputojus po forumus, nes lodorių išsirinkai biggrin.gif ir pati su butylka vakarus leidi apsikabinus ir naktimis neadekvatumus rašai biggrin.gif nei viena normali narė čia nėra parašiusi 2 val. nakties kaip tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 04, 17:01)
ir vel durninai, ne nedurininau,tu cia durnini viska kas tau nepatinka, rasiau minusus paskolos, nes snekejom apie paskolos ir nuomos pliusus ir minusus. Ta pati ir dabar galeciau parasyti, kai nuomuojiesi daug paparsciau, kas sugenda paskambini - taiso, jokiu papildomu islaidu. Savo nama jau pats kisi ir kisi, taip ateityje tai bus tavo po 20-30 m, bet siai dienai isleidi daugiau  biggrin.gif Jei keliauji, nesi tikras kur apsistosi nuoma labai patogu, jei aplamai nenori prisiristi prie vietos. Be to moki ir bankui nemaza dali, taigi zmones renkasi pagal situacija, kas jiem geriau. Geriausia - tai uz grynus nusipirkti, jei gali. O zinok man bent ta 20 m tokio dydzio paskola nera jau baisulinis dziaugsmas.
nu tai ka man dabar reikejo daryti,kad Idomucia panasiu metu nusipirko ir tu pat gi nesenai pasirodo nusipirkai ir po to pradejai durninti visus kas neturi lotuliukas.gif

Tai,kad ir neklausei kaip atskirti, siaip matosi, nenupasakosi, reikia pamatyti, kaip pvz airi atskriti nuo lietuvio ar lietuvi nuo lenko kaip nupasakoti? ar neatskirtum? O vaikus mokykloje tai matai ir kokie dar tevai atveza, specifine isvaiza ypac mergaites moterys issiskiria ryskiais berysio makiazias, dideliais auskarais, fake tan, daznai, kalba , jie turi sava  tarme, judesiai specifinia ir t.t.

Niekur nedurninau zmoniu, kurie neturi namo, gluse tu.

Gluse, ne as klausiau kaip atskirti. Taves nare klause. Nors pezejai paklidziu paklides apie nieka, bet atsakyt i paprasta konkretu klausima nesugebejai.
Va tave, gluse, net milijoniniam mieste atskirtu bet kas is cia. Juk tu tarski nesustodama.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 04, 16:06)
geriau higieniste gera apsveis jus  mirksiukas.gif

Su kuo apšveis, su dantų šepetuku? O gal su kempine? Kaip tas apšveitimas atrodo?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 04, 17:08)

Gluse, ne as klausiau kaip atskirti. Taves nare klause. Nors pezejai paklidziu paklides apie nieka, bet atsakyt i paprasta konkretu klausima nesugebejai.
Va tave, gluse, net milijoniniam mieste atskirtu bet kas is cia. Juk tu tarski nesustodama.

durninai, nesigink išverstaskūre
Atsakyti

ka tu cia turi omeny konkreciai? koki teigini? del to, kad kai sveikai maitiniesi, t.y auglini maistu tik, beveik nereikia valyti dantu, o jos bande taip valgyti?

Jos specialius mokslus baigė, skirtingai nuo tavęs.Todėl man jos yra autoritetas, o ne tu.

Atsakyti
gyvenokartabobute, mes cia visos tujinames. ok, juk ne prizidente esat, tujinam net Idomucia ir jis nespygauja. taip gyventi cia jaukiau.
kruta boba ir burbanti yra narių nikai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 04, 17:05)
o kas rašė, kad vyras Ožys ir nieko nepadeda? biggrin.gif todėl ir sėdi čia apsiputojus po forumus, nes  lodorių išsirinkai biggrin.gif ir pati su butylka vakarus leidi apsikabinus ir naktimis neadekvatumus rašai biggrin.gif nei viena normali narė čia nėra parašiusi 2 val. nakties kaip tu biggrin.gif

Mes tai velai gulames, ne taip kaip tu, po savo klizmos 9 vakaro.
Ai, jo, rasiau paskutini karta nakti pries Goa. Nebuvo kas veikt.
O tu sedi sm pries Naujus Metus ir durnystes rasineji. Tai daug ka apie tave sako, Naujininku senmerge 4u.gif .
Atsakyti

Oj, as nuo situ visu jau seniai atitrukus. Tikrai yra tokiu pilna. As sakydama "jaunimas" daugiau maciau jau ant savo subines gyvenancius jaunus zmones. Kazkuriuo momentu juk turi pabosti cipsus su pica valgyti. Nors as ir studente budama taip nesimaitinau. :)

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 04, 16:21)
floras kenkia ir stomatologai nepataria net nuolat tokia svartoti, saiznigi stomatololgai, sako, jei jautresni dantys pasidaro , galima kelias dienas pavartoti.

Ar tikrai? O jums naujiena, kad Airijoje dantistai vaikams netgi rekomenduoja neišskalauti dantų pastos, kas, mano manymu, yra nesamonė.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 04, 17:09)
durninai, nesigink išverstaskūre

Naujininku senmergei priepuoliai biggrin.gif .
Atsakyti