QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 05, 00:03)
Šiaip tai jo. Arba emigrantai, kurie gyvena ne vienus metus, vos veblena angliškai. Teko vertėjaut vienai lenkei, jos dukra su maniške bendraamžės, gimdė Airijoj, o anglų iki šiol nei bum bum. Nesuvokiama, nu kaip? Įtariu, panašiai, kaip ir lutukei
Kas mane nustebino, tai kad Kručinskienė nemoka rusų. Jai kiek, 47 metai? Turėjo lankyt mokyklą komunistų laikais, kai mokyklose mokė rusų nori tu to ar nenori. Tai kaip ji gali nemokėt
Papildyta:
Nesveikas žmogus ir tiek, iš kurios pusės bepažiūrėsi. Čia jau psichiatrai su ja turėtų užsiimt, tik aplinkinių gaila, ypač jos vaikų
cia man irgi dabar pradet putotis, kad suabejojot man oanglu kalba?
o koks skirtumas jums kas kokia skalbas moka ar nemoka, jus tik savim pasirupinkit ir bus gerai. Jei zmogus nenaudojo po mokykos tos rusu, tai ri pamirso as irgi mokiausi vokieciu aukstojoj metus ir gera pzymi turejau, sakinio nepaskyciau dabar ir ka?
nu va ir vel diagnozes, bet dviveidei Moontei tai viskas tiks ir net nuotraukos naujos drauges ikeltos, nes jos prieso priesas yra jos draugas besalygiskai, hienom pulkais smagiau

ir dar ji drista Given kazkokius priekaistus reiksti, nu matyt rauginto vyno geruju bakteriju poveikis visgi reiskiasi
tik tos naujos drauges labai jau farzes daug kartu kazkur girdetos

tiek to ....
nebeidomu, labos nakties
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 05, 00:08)
Aha, 90 dienų plaukuose. O kur 40? KETURIASDEŠIMT. A?
O kaip jūs mane gerai pažįstat, žinot, ar anglų kalbos nemoku ir kur gyvenu.
Bet jūs rimtai kažkokį sutrikimą turit. Given man užkliuvo, ar aš užkliuvau given, tai kuris variantas?
Aš pati nuspręsiu, man išeit ar pasilikt, eikit vadovauti savo vargšui vyrui. Sakau vargšui, nes abejoju ar normalus žmogus gyventų su tokia kaip jūs. Visą dieną čia prasėdėjot, ką čia dieną, sorendžiant pagal žinučių kiekį, čia jūsų namai😂 Tiesiog mother and wife of the year
jau sakiau smegenys atsistato po 20 is plauku 90 kazkur buna ir 40, nu ir ka tai iis vis keicia? ko uzsiciklinot uzsikirtot kaip plokstele, nejauciat?
ir vel apie gyvenama vieta, ar as ka apie ja jums sakiau??? ir nezinau kiek anglu mokat del to ir klausiau, o ne teigiau, kad mokat ar nemokat
ji jum tik viena sakini pasake, kad neargumentuotai kalbat o jus ka apie ja , jus adekvatumu ziuriu nesuzalota esat.
gerai iki su klonais nera ko bendrauti.
cambala cia tu? ar cia tavo kovinis suniukas isdersiruoas?