QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 04, 23:51)
tai sakot apsimelavot ir laiminga, jau apsitenkinot cia isidarkiusi visa diena?
Net Idomucia tiklsiau apie Airija snekejo, cia nebuves, nei jus. Atrodo nelabai gaudotes salyje, kur anot jusu senai gyvenat ir dar keisciau, kad sakot kalba mokat, va jei butumet pasakiusi, kad nemokat tai nenustebciau.
Nebuvo net snekos apie tai kur jus gyvenat.
Taip supykot, kad paskiau, kad nevesciau i tokia prasta mokykla savo vaiku? Pasakojat kazkokio siaubo kino scenarijus apie mokykla ,mokytojus sadistus, savo vaiko ir stebites, kad kazkas ten nenoretu vaiku vesti? Aplamai pas jus siek tiek pasakojimuose nelabia galai sueina, bet tiek to, jus ramiai miegokit ir pamirksit mane ir mano visas snekas, o tai ziurekt antra diena is forumo neislipat
Paisdlainot faktais, akd yr a baisiu Airijoje mokyklu ir jaugalit nusiraminti, jau paplojo auditorija katuciu jum ir ci ajua psireisket isdurninot, diagnoziu pirraset, super duper ne chmisko elgesio pavzyzdys, su tuo ir sveikinu
taip keista prisijunget po tiek metu, kad man papriestarauti ir nenustodama varot, idomiai cia, kas pasamde?
antra diena tik bendraujam o jau pyktis per ausis pas tamsta lenda. 
Net Idomucia tiklsiau apie Airija snekejo, cia nebuves, nei jus. Atrodo nelabai gaudotes salyje, kur anot jusu senai gyvenat ir dar keisciau, kad sakot kalba mokat, va jei butumet pasakiusi, kad nemokat tai nenustebciau.
Nebuvo net snekos apie tai kur jus gyvenat.
Taip supykot, kad paskiau, kad nevesciau i tokia prasta mokykla savo vaiku? Pasakojat kazkokio siaubo kino scenarijus apie mokykla ,mokytojus sadistus, savo vaiko ir stebites, kad kazkas ten nenoretu vaiku vesti? Aplamai pas jus siek tiek pasakojimuose nelabia galai sueina, bet tiek to, jus ramiai miegokit ir pamirksit mane ir mano visas snekas, o tai ziurekt antra diena is forumo neislipat
taip keista prisijunget po tiek metu, kad man papriestarauti ir nenustodama varot, idomiai cia, kas pasamde?
Matote, aš per dieną spėjau ir vaikams pietus išvirti, ir katiną pas vet nuvežti parvežti, ir namus sutvarkyti, drabužius išskalbti ir surūšiuoti, apsipirkti, nuvežti vaiką į baseiną, o ką jūs? Darkotės jūs ir pati to nesuvokiat. Na bet protiškai neįgaliems taip būna.
Tikrai nebuvo? Apsilankykit pas daktarus, su atmintim nekas.

Taipogi nebuvo kalbos ir apie anglų nemokėjimą?

Daugiau tingėjau ieškot, ir taip daug laiko paskyriau beprasmiškiems ginčams su psichine ligone. Ir aš tai sakau tikrai ne dėl to, kad norėčiau įžeisti, bet nuoširdžiai manau, kad jums yra labai negerai su galva. Manau, kad čia tas atvejis, kai psichiatrai bejėgiai