Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 04, 23:51)
tai sakot apsimelavot ir laiminga, jau apsitenkinot cia isidarkiusi visa diena?
Net Idomucia tiklsiau apie Airija snekejo, cia nebuves, nei jus. Atrodo nelabai gaudotes salyje, kur anot jusu senai gyvenat ir dar keisciau, kad sakot kalba mokat, va jei butumet pasakiusi, kad nemokat tai nenustebciau.
Nebuvo net snekos apie tai kur jus gyvenat.
Taip supykot, kad paskiau, kad nevesciau i tokia prasta mokykla savo vaiku? Pasakojat kazkokio siaubo kino scenarijus apie mokykla ,mokytojus sadistus, savo vaiko ir stebites, kad kazkas ten nenoretu vaiku vesti?  Aplamai pas jus siek tiek pasakojimuose nelabia galai sueina, bet tiek to, jus ramiai miegokit ir pamirksit mane ir mano visas snekas, o tai ziurekt antra diena is forumo neislipat lotuliukas.gif Paisdlainot faktais, akd yr a baisiu Airijoje mokyklu ir jaugalit nusiraminti, jau paplojo auditorija katuciu jum ir ci ajua psireisket isdurninot, diagnoziu pirraset, super duper ne chmisko elgesio pavzyzdys, su tuo ir sveikinu  4u.gif
taip keista prisijunget po tiek metu, kad man papriestarauti ir nenustodama varot, idomiai cia, kas pasamde?  bigsmile.gif  antra diena tik bendraujam o jau pyktis per ausis pas tamsta lenda. bigsmile.gif

Matote, aš per dieną spėjau ir vaikams pietus išvirti, ir katiną pas vet nuvežti parvežti, ir namus sutvarkyti, drabužius išskalbti ir surūšiuoti, apsipirkti, nuvežti vaiką į baseiną, o ką jūs? Darkotės jūs ir pati to nesuvokiat. Na bet protiškai neįgaliems taip būna.

Tikrai nebuvo? Apsilankykit pas daktarus, su atmintim nekas.
vartotojo įkelta nuotrauka

Taipogi nebuvo kalbos ir apie anglų nemokėjimą?

Daugiau tingėjau ieškot, ir taip daug laiko paskyriau beprasmiškiems ginčams su psichine ligone. Ir aš tai sakau tikrai ne dėl to, kad norėčiau įžeisti, bet nuoširdžiai manau, kad jums yra labai negerai su galva. Manau, kad čia tas atvejis, kai psichiatrai bejėgiai
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 05, 00:16)
o koks skirtumas jums kas kokia skalbas moka ar nemoka, jus tik savim pasirupinkit ir bus gerai. Jei zmogus nenaudojo po mokykos tos rusu, tai ri pamirso as irgi mokiausi vokieciu aukstojoj metus ir gera pzymi turejau, sakinio nepaskyciau dabar ir ka?

Aš rusų kalbą išmokau mokykloj, per visą laiką, kol gyvenau Airijoj, kalbėjau rusiškai tik kelis kartus su latviais, nes latviškai nemoku. Be vargo susikalbu, rusų kalba į kraują įaugus, nors giminėj rusakalbių nėra. Na bet jeigu jūs net gimtosios kalbos neišmokote, tai nereikia norėt, kad bent vieną užsienio kalbą mokėtumete, ne visi gabumais apdovanoti, deja.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 04, 22:06)
Ašaka, Ir labai, žinok, pasijuto, kad atsiprašau, rašysiu "tu" esi ne mūsų būrio.
nes tikrai mes kaip namai čia....daug metų....
jūs, jūs, do jūs.... nuo kada tuomet prie tu? dar po šimto psl?

Sutinku su Lisitėja....

Sorry, bet jokie čia man ne namai.
Atsakyti

Namai ne namai, bet visos čia renkamės savo noru.Niekas neverčia.

Moonte, atsiprašau, netyčia tavo niką išdarkiau, o kai pamačiau, jau taisyti nebeleido. :blush-anim-cl:

Atsakyti
Oi, Kručinskienė tai vaikščiojanti katastrofa. Ir , deja, per tokio intelekto kaip Lutukė žmones ji gali patekti į Seimą.... pzdc kvadratu bus....
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 05, 07:37)
Oi, Kručinskienė tai vaikščiojanti katastrofa.

Tipiska lietuve, kaip given444 raso "geras zmogus". Nalabai kuo skiriasi nuo bebru su slipsais savo kultura, tik anie moka suvaidinti "inteligentus" (toks sovietinis terminas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 05 vasario 2020 - 08:14
Aniems užtenka proto suvaidint. Šita išvis...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 05, 08:18)
Aniems užtenka proto suvaidint. Šita išvis...

Jokio skirtumo. Jei kazkas prisivogti sugeba, tai viskas baigiasi tamsiu jegu atejimu.
Ta karalaite, kur sake, kad jei neturi duonos - tegu valgo pyraga, irgi buvo labiau isaukleta,nei tie kurie veliau galvas pjauste.

Rusijos caras kuris suvare Rusija irgi turejo daugiau manieru, nei Lenino bolseviku gaujos.

Romos imperatoriai irgi buvo labiau issilavine nei barbarai kurie ja sugriove.

Bet faktas - valdanciu bukumas prikviecia dar baisesnes jegas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 05 vasario 2020 - 08:26
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 05, 00:03)
Kas mane nustebino, tai kad Kručinskienė nemoka rusų. Jai kiek, 47 metai? Turėjo lankyt mokyklą komunistų laikais, kai mokyklose mokė rusų nori tu to ar nenori. Tai kaip ji gali nemokėt

laisvai galima nemokėti, jei negabus žmogus kalboms. Jei nelavina įgūdžių, tai labai greitai užsimiršta. O juk dar pagrinde nuo mokytojo priklauso. Būna tokių, kad kažką paveblenus parašo teigiamą pažymį ir nespaudžia
Atsakyti

laisvai galima nemokėti, jei negabus žmogus kalboms. Jei nelavina įgūdžių, tai labai greitai užsimiršta. O juk dar pagrinde nuo mokytojo priklauso. Būna tokių, kad kažką paveblenus parašo teigiamą pažymį ir nespaudžia
Jei yra niekam negabi kalboms,tai kaip ji įstatymus priminės ir valstybės valdyme dalyvaus?Jei atvirai,tai man baisu,matan tokį kontingentą veržiantis į seimą. O jei į seimą išrinktas buvo Šustauskas,Gražulis,tai nenustebsiu jei ir šita pspuls.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 05 vasario 2020 - 09:20
Buvo Seime tu klounu - Nedzinskas, Baukute.
Ana net is nuomojamo buto razetes issukiojo ir pavoge.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Koks grazus oras, salta, bet saule yra wub.gif
Atsakyti