QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 04, 20:40)
Palaikykit ne asmenis, kaip bobos daro, o idejas, mintis. Kartais ir nekoks zmogus paraso geru dalyku, o kartais ir atrodantis i proto boksta nusisneka
Labas rytas, pritariu.
Atmeni, Moonte, ir tau sakiau: negi Lutuke ne VIENO posto gero neparašo. ne vieno. ne vieno.
aišku, parašo - ji parašo nuostabių dalykų, atmesk eomcijas, ir tai ką ji rašo, nera nusišnekėjimas, bent 50pr tai tikrai.
Mano rašlaivos nebuvo vakar karingos. kaip tik norejau inešti pusiausvyros. a buvo del alko, del jos teigino, netgi ne jos, o cituoto "there is no safe lefel of..." na ir ką? vel cia buvo briedas?
taip pat su kopūstais.
kam Moontei reikejo saržuoti iki "negaliu".
Moonte gi turi karcią patirtį, aš turiu, Lutuke turi.
Kodel niekad nepripažįsti, oponuodama Lutukei: taip, bet...sutinku, bet...
SUTIK SU DLAIMI TEKSTO, o paskui jau oponuok...
Del to mano posto "leiskite čia visoms būti vienišoms" - tai buvo mano geraširdiškumas. išties. juk pacios mane pamoket nebaksnoti i tai, kad cia nuolat verdate su diskusijomis, kai dar pati reciau užeidavau. sakydavot: o ko tuomet išvis užeini, skaitai?
buvote teisios tame, kad visos turit teisę čia sedeti, mirkti ir kalbetis, kaip kas sugebat. pacios saket, kad nevaidinciau šventos.
o vakar Moonte, klijuodama man keliskart
gedos etiketę, tokią pat šventą nevaidina? dar paryškintu šriftu.
tik graudu, kai jau vienišumo lygiai nustatinejami. aš pati kažkada to nevengiau, bet manau, visos daugiau mažiau neturi ką veikti, jei čia nuolat būna. kita vertus, atsiranda prisirišimas prie, kaip Burbanti parašė, "virtualios šeimos", kad net ji, atostogaudama, foto čia ikele...
kita net neatsimintų....
p.s. Idomucia, manikškiui irgi labai patiko. viskas buvo apibusiai. netgi jam kažkiek daugiau. jaučiuos pasitarnus ir gavus.

būna ir taip....