Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2020 02 05, 10:19)
Idomucia, manikškiui irgi labai patiko. viskas buvo apibusiai.

Taigi cia tas pats, kaip pvz darbe. Vieni giriasi, kad daug algos gauna, o kiti, kad daug naudingo sugeba. Nors paprastai tai susije.
Daug sugebantis gali susirasti geresne vieta ar pareikalaut moket normaliai, o daug gaunanciam gali parodyti duris ir anas netures argumentu apart (nusipelniau gyventi oriai).

Man suprantama moteris nori buti saugi santykiuose, mylima, todel naturaliai labiau akcentuos ne savo malonumus o santykiu sauguma stiprinancius faktorius
Atsakyti

Baisiausia tai,kad neaišku kas už tokių kaip Kručinskienė stovi.

Mane vis tiek glumina toks pasitikėjimas.Įdomu,kas jai taip smegenis praplovė?

As manau jai nereikejo smegenu plauti

labai stipriai. Neturi issilavinimo, nedirba, ji realiai net nesuvokia, kiek ji nesupranta, nezino, nemoka. 
As jau rasiau apie ta Krugger (kazkaip) efekta, kad kuo zmogus maziau moka, tuo prasciau jis geba save adekvaciai vertinti.

Kai galva tuscias kibiras - drasiai eini, drasiai sneki. Gi SM pilna snekanciu temomis, kuriomis nieko neraukia. Ir priezastis ta pati. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 05, 10:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72601647" data-time="1580890903"><div><p>o man atvirai. nusibodo. negi tau ne? nebeužvesk.</p></div></blockquote><p>Nesupratai ironijos. As siaip Idomucia komentaru apie santykius tiesiog neskaitau. smile.gif. </p>

Suprantama, negi mintinai mokinsies? Nieko naujo neparasau, cia kaip maldaknygej
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 04, 15:24)
šaunuole  wub.gif  aš irgi taip darau. ir su vaiku esame karuti pasieme ir Labanoro girios plentą iš abeiju pusiu pašvarinę kaip reikiant.
Namie, mieste, tai nuolat apie savo daugiabuti ir ne vien savo apeinu, ištisą gatvę. žmones stebisi: ar cia akcija kokia?
MANO VIENOS akcija, sakau. vis dar kraipo galvas išputę. o man rinkti šiukšles netgi malonu. SAU gi gerą ir grožį pasidarai.  tongue.gif

Saunuole kokia wub.gif
Mes i zygius kai einame, pasiimame maisiuka, aprenkame siuksles. Dazniausiai per miskus, laukus einame. Pastebejom, kad ir daugiau yra taip daranciu, netgi yra specialiai siuksliu rinkimo zygius daranciu, pajuriu ar jur kitur.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 05, 10:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72601628" data-time="1580890427"><div><p>Olandijoje tamstos paklaustu: "Tai kaip suderinti tamstos gyrimasi apie gero vyro suradima su faktu, kad tamstelei teko pradeti ieskotis darbo?
</p></div></blockquote><p>Mano ir tavo supratimas apie gera vyra kardinaliai skiriasi. </p>

As siaip rasiau apie olandu supratima. Daugeli sokiravo, kas ten vyksta... Manau, kad tai paprastuose darbuose. Paprastu Olandu mentalitetas yra mazdaug Rusijos tolimos glubinkos lygio. Jus nepatikesit, koks skirtumas tarp ju vitrinines tolerancijos ir urvinio mentaliteto tarpusavyje.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 05, 10:17)
Dabartiniai 30-33meciai yra mazdaug ta riba, jau kai yra nemazai nemokanciu, jeigu specialiai mokykloj nesimoke. O visi vyresni puikiai moka net nesimokydami, juk rusu buvo visur kur pasisuksi, o vaikai labai lengvai mokosi kalbas. Taip pat kaip dabar visi vaikai moka anglu pernelyg nededami pastangu.

žiūrint dar ką vadinsime mokėjimu. Mokėjimas šiaip jau turėtų būti visapusiškas. O būna, kad žmonės tik perskaito kažkaip ir kažką supranta, tai nelabai turbūt skaitosi mokėjimas ar ne?
Rusų kalba kaip žinia gana specifinį statusą Lietuvoje turi. Vieni ją dievina, kiti - nekenčia. Jei žmogus buvo prie nekenčiančių ir jei dar nelabai rūpinosi trimestru pvz. savo, tai galėjo visai varnas šaudyt per rusų pamokas ir šnekėtis po mokyklos tik su lietuviais, su rusais nebendrauti, tv nežiūrėti perdaug, kalboms būti negabus, tai ir nemokės.
Atsakyti
Krucinskiene...janutiene.....wtffffff......
Klausykit, mergos. nekiškit savo temų apie politiką iš Plepesiu temos. juk ten šnekat apie politikus. neįdomu. grįžtam rimtai prie vyrų. wub.gif
idomų klausimą L buvo užvedusi. kokio vyro norėjote ir ar tokį gavot, kokį vizualizavotęs..o gal ne..gal nustebino jis jumis kuom nors...
moterys turi ne vieną vyrą ir žiūrėk, jie skiriasi..vadinas, kas? pati moteris skiriasi, savo viduje ji daugialypė?

dėl tų norų, aš čia db greitai. pseudo popse (rytietiškoj "išminty")teigiama, jog suformuluok aiškiai savo norus ir Visata atsiųs..
kitur teigiama..nieko neformuluok...atsipalaiduok irt žiūrėk plačiom akimi ir neužkietinta širdim... (nes gi ne visad gali žinot, ko pačiai reikia.)
dar sakoma: įvardink labai aiškiai, o ne abstrakciai, kad nesigailetum (tarkim, noresi turtingo, bet kas iš to - jei laiko jis tau neskirs...)

taigi....
p.s. aš turėjau minčių tada, kai L šitą užklausė, bet taip ir patingėjau parašyt...

nekelkit tos pašnekesių temos apie politiką čia.

varau ant dvirkos vegan torciuką su laimu ir avokadu nusipirkt. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 05 vasario 2020 - 10:34
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 05, 10:30)
žiūrint dar ką vadinsime mokėjimu. Mokėjimas šiaip jau turėtų būti visapusiškas. O būna, kad žmonės tik perskaito kažkaip ir kažką supranta, tai nelabai turbūt skaitosi mokėjimas ar ne?
Rusų kalba kaip žinia gana specifinį statusą Lietuvoje turi. Vieni ją dievina, kiti - nekenčia. Jei žmogus buvo prie nekenčiančių ir jei dar nelabai rūpinosi trimestru pvz. savo, tai galėjo visai varnas šaudyt per rusų pamokas ir šnekėtis po mokyklos tik su lietuviais, su rusais nebendrauti, tv nežiūrėti perdaug, kalboms būti negabus, tai ir nemokės.

Tuo metu kai ji mokesi mokykloje viskas buvo rusu kalba, net uzsienio filmai videkuose buvo versti i rusu... toks za ika buvo dar vienas is verteju. nebent ji augo kur budoje kaime ir praktiskai nesimoke mokykloje, o gal pagalbinej kur.
Atsakyti
Mano tevai nemokejo rusiskai. Mamytei 80 metu.
Apskritai, mano puseje viskam kas buvo rusiska buvo labai priesiskai nusiteike zmones. Kai dede is armijos parsiveze zmona visa gimine specialiai su ja net nebande bendrauti, nes ji tik rusiskai mokejo. Gerai, kad ji uzsispyre ir ismoko lietuviskai. Ir, jeigu mes, vaikai, butume buve dvejetukininkai is rusu kalbos tevai butu pasidziauge. Cia buvo toks tylus protestas viskam kas rusiska.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 05, 10:33)
idomų klausimą L buvo užvedusi. kokio vyro norėjote ir ar tokį gavot, kokį vizualizavotęs..o gal ne..gal nustebino jis jumis kuom nors...

jau buvo pasakyta, kad merginos moterys nezino ko nori.

Exe ir MB pasake ta pacia minti apie mane savo draugems " na jau sitas tai niekada netiktu, net jei pasaulyje nebutu daugiau vaikinu...

Dar kazkas neaisku?
Atsakyti
Given, gal tu neaiskink cia apie ka kalbetis?
Atsakyti
Gavau kokio norėjau. Žinojau jo noriu.
Atsakyti