Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 05, 10:55)
Sitas man gyvenime jau daug kartu pasitvirtino. Kitaip tariant "atsargiai norek"

MB norejo vyro ne tokio kaip visi...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 05, 10:57)

gavo su kaupu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 05, 10:55)
išsivalyk išpuvusius smegenis, tada man rašyk 4u.gif

Neaiskink ka kam rasyt, melage.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 05, 11:46)

oo, skanaus. Mano paskutinis tas Maximinis ragautas, su figom. Nors ir nėra labai švarus, bet jau skanumas ax.gif

Jei netingi. Sunkus, sodrus ir tobulas wub.gif
https://amritaplanet...iu-pyragas.html
Kiausa galima keist linu semenim
O medu klevu ar agavu sirupu
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 05, 08:55)
Sitas man gyvenime jau daug kartu pasitvirtino. Kitaip tariant "atsargiai norek"  biggrin.gif  norai kartais pildosi labai netiketomis aplinkybemis  biggrin.gif

bet vat del šito man įdomu, net draugės klausiau, kodėl sakau, visi sako: atsargiai norėk...atsargiai galvok, bet dažnai tai susiję su negatyvu.
kažin kodėl taip lengvai su positive dalykais nera. juk šitaip panorėjus, nuo sofkutės visi taptu rich and affluent ir tt, bet gi taip nėra.

o vos pagalvoji bloga, žiūrėk, ir nutiko bloga.
kažkas man neaišku. brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 05 vasario 2020 - 11:02
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 05, 11:54)
aš puikiai paskaityčiau ir net parašyčiau rusiškai, puikiai viską glaima sakyti suprantu. Bet šnekėti? Na gal po kelis žodelius. Tai jei manęs kas klaustų ar moki? Jei tai būtų klausimas gatvėj, tai paskayčiau, jo jo moku regis. Bet jei kas klaustų prieš bolatiruojantis į seimą, nu tai negali sakyti bele ko, nes po to žinai kas bus biggrin.gif tai gautųsi, kad tektų sakyti, kad nemoku, nes jei atvyktų kokia delegacija ir temos būtų rimtos, tikrai aš su jais nepadiskutuočiau ax.gif

Manau, sazininga butu sakyti, kad moki siek tirk, pagrindus? Juk nera tik arba-arba. Kalbu mokejimo lygiai net keli yra.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 05, 10:57)

O kaip jos tevai prieme toki zenta? Bendraujat?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 05, 11:57)

Tai va, manau puikus pavyzdys, kaip reikia atsargiai noreti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 05, 11:01)
bet vat del šito man įdomu, net draugės klausiau, kodėl sakau, visi sako: atsargiai norėk...atsargiai galvok, bet dažnai tai susiję su negatyvu.

Ne tai susije su zmoniu kvailumu... nepagalvojimu apie platesnes pasekmes.
Tai bet ka liecia, sakysim zmones nusiperka pav. sodybe, nes galvoja, kaip faina ten buti vasara. O po to tampa vergais, nes yra ne tik malonumai.

Kazkas svajoja leistis nuo kalno su rogutemis bet reikia p to uztemti jas ant kalno
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 05, 12:01)
kažin kodėl taip lengvai su positive dalykais nera. juk šitaip panorėjus, nuo sofkutės visi taptu rich and affluent ir tt, bet gi taip nėra.

o vos pagalvoji bloga, žiūrėk, ir nutiko bloga.
kažkas man neaišku.  brunette.gif

Na jei imt su sofkute pvz, tai gal tarkim gali toks laimeti loterijoje milijona, bet sakykim praras draugus gal, ar siaip sielos ramybe (juk kas lengvai ateina, tas lengvai gali iseit).
Viskam matyt yra harmonija gyvenime, su kazkuo labai geru gauni siek tiek blogo (todel tau atrodo, kad tai susije su negatyvu), o su kazkuo blogu gaunam ir gero (bet retai pastebim, nes bunam uzsicikline ties blogiu, saves gailejimu). mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 05, 11:02)
O kaip jos tevai prieme toki zenta? Bendraujat?

Is pradziu ejo is proto, o po to pamate, kad tai praktiskai nereiksminga.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 05, 09:44)
Koks keistas protestas.
Nezinoti kokio Puskino.

Mano seneliu, tevu akyse jie buvo okupantai ir taskas. Su visais savo Puskinais.
Atsakyti