Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 05, 12:41)
kur visur , kur pasisuski, cia gal Vilniui tik kokiam??Nebuvo taip, mokykloje moke, dar per telika galejai paziureti rusikai ir viskas, dabar naglu labiau palitusi, nei tada pas mus rusu buvo paplitusi ir jokiu rusisku uzrasu nebuvo, parudotuves visos lietuviskais graziais pavadinimais, lietuviskai ziuredavom ir filmus, ir filmukus.
Aisku, jei mokykloje mokeisi bent pusetinai nors kazka turetum suprasti, bet tik tiek. As baigusi mokykla  supratau viska gana gerai, bet sneketi buvo sunu, daug klaidu dariau ten su galunem ir t.t. Airijoje pramokau sneketi, nes cia prima karta bendrauju gyvai su rusakalbiais, musu mieste ju nebuvo as iki Airijos rusikai gyvai gal esu bendravusi kokisu 3 k jei ir tiek. Skaityti gali us, usprantu, bet labai sunku. Viskam reikia praktikos. O Kaunas is vis ten toks patriotiskas miestas ten niekad nebuvo toleruojama rusu kalba ar megstama, kelis pazystu kauniecius gal 50+ m tai nelabai jie rusiskai, nezinau ar is principo ar tikrai nemoka.

Kaip suprantu, mokykloje mokeisi tik rusu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 05, 11:50)
idomiai yra su tuo  formavimu,kiek beformusoism vsi itke pirtruks kazko, veina drauge atrodo gavo vyra kokio norejo, vsii pliuskai buvo , kas jos svajonese, pasirodo turko kai ko koji neapgalvojo, tai as buciau uz ta terorja, kad paleisti viska ir klausyti sirdies nu aisku ri porta nepamirsus  biggrin.gif bet be isankstiniu uzsisakymu.

Pvz va cia.
Nu ka ji raso, ka ji turi savo toj sauksto dydzio durnoj smegeninej? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 05, 12:46)
tikrai nezinott? taigi Puteikis pasidare gera reklama su Janutiene visi suzinojo apie ju nauja partija, o jos i seima nei nesiruosia siusti.  biggrin.gif
Papildyta:

bet jus man paaiskinkit kiek naudos yra surinkti siuksles ,paskui masina jas isveza ir nuveza vel i ta pacia gamta ir ten uzkasa? gal is kar uzkaskit kur radot?

Gal tu uzsikask po pernyksciais lapais tiesiog?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 05, 11:01)
bet vat del šito man įdomu, net draugės klausiau, kodėl sakau, visi sako: atsargiai norėk...atsargiai galvok, bet dažnai tai susiję su negatyvu.
kažin kodėl taip lengvai su positive dalykais nera. juk šitaip panorėjus, nuo sofkutės visi taptu rich and affluent ir tt, bet gi taip nėra.

o vos pagalvoji bloga, žiūrėk, ir nutiko bloga.
kažkas man neaišku.  brunette.gif

zinai kaip as sau aiskinu sita. Musu realybe kuria musu mintys ci afaktas. bet esme visos mintys, mes ngalim ju dlaie sisjungti, kokia visum atkia ir relaybe, jie mzogus labiau mastys kakz aneigiamo, tures baimiu tai taip ir pildysis. psichologai paskaiciavo,kad per diena pas mus praskrieja keliasdesmit tuskanciu minciu, smamoningai gal atismenam vso kelias , o kad ten pamastom minute kaip noretumem kakzo gero, tai nelabai ir veikia tas .

Mintys pildosi tos geriausiai kuriso turi stipru emocini uztaisa ir kurios ziabiskos , tokie norai dazniausiai, kai sedim ir kazka jau mastom taip dirbtinai ilgai konstuorjam ganausi farnkensteinai vsiokie musu realybeje biggrin.gif

daug komediju tuo pagrindu sukurta, kaip pvz velnias usteikai mzogui ka jis nori uz jo siela, pamirsau pavadinima, geras toks, nori vaikinas konkrecios merginos, bet ji i ji nekreipia demesio, tai jis velnio praso ,kad taptu turtingas, tampa turtingas, bet gejus, vel kazko kito praso ir vel panasiai biggrin.gif

Sakau man geriausiais noras, kad myleciau ir buciau mylima, o visa kita kaip jau ten iseina. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 05, 12:50)
parašyk tokio ilgio tekstus ir tau bus biggrin.gif

Ne ji viena raso ilgus, bet kitos sugeba ir be klaidu rasyti, ir sakini risliai sudelioti, ir mintis isreiksti.
O ir prie ko cia teksto ilgumas, ar ilgai rasant kazkaip pasimirsta rasybos taisykles, rankeles drebeti pradeda, i klaviatura nepataiko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 05, 12:00)
zinai kaip as sau aiskinu sita. Musu realybe  kuria musu mintys ci afaktas. bet esme visos mintys, mes ngalim ju dlaie sisjungti, kokia visum atkia ir relaybe, jie mzogus labiau mastys kakz aneigiamo, tures baimiu tai taip ir pildysis. psichologai paskaiciavo,kad per diena pas mus praskrieja keliasdesmit tuskanciu minciu, smamoningai gal atismenam vso kelias , o kad ten pamastom minute kaip noretumem kakzo gero, tai nelabai ir veikia tas .

Mintys pildosi tos geriausiai kuriso turi stipru emocini uztaisa ir kurios ziabiskos , tokie norai dazniausiai, kai sedim ir kazka jau mastom taip dirbtinai ilgai konstuorjam ganausi farnkensteinai vsiokie musu realybeje  biggrin.gif

daug komediju tuo pagrindu sukurta, kaip pvz velnias usteikai mzogui ka jis nori uz jo siela, pamirsau pavadinima, geras toks, nori vaikinas konkrecios merginos, bet ji i ji nekreipia demesio, tai jis velnio praso ,kad taptu turtingas, tampa turtingas, bet gejus, vel kazko kito praso ir vel panasiai  biggrin.gif

Sakau man geriausiais noras, kad myleciau ir buciau mylima, o visa kita kaip jau ten iseina. biggrin.gif

Girta tu ar kas?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 05, 11:34)
ant laptopo (ypac lenovo) ar plansetes - daznai tokie spausdinimo bajeriai, dingsta raides ar susimaiso ar susidvigubina

Man nesidvigunina nesitrigubina nei ant laptopo, nei ant telefono. Jei žmogus turi sutrikimą, pvz disleksija, nieko smerktino, juoktis negalima, bet nereikia vaidint ir į kitus baksnot. Ji kažkoks unikumas blogąja prasme
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 05, 11:41)
Man istisai buna... tai priklauso gal nuo asmens sugebejimu naudotis tam tikra klavatura.

Na nebūna. Juk matosi, kaip rašai.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 05, 11:50)
parašyk tokio ilgio tekstus ir tau bus biggrin.gif

Juk jis ir parašo gan ilgus postus, na nėra tų sumaišytų raidžių
Atsakyti

bet jus man paaiskinkit kiek naudos yra surinkti siuksles ,paskui masina jas isveza ir nuveza vel i ta pacia gamta ir ten uzkasa? gal is kar uzkaskit kur radot?
Gal galima pagrįsti šį teiginį,kažkodėl nerandu informacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 05 vasario 2020 - 12:21
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 05, 12:16)

Na nebūna. Juk matosi, kaip rašai.

As tikrinu, nesedziu kur ofise kur reikia dairytis ar kas nestebi. Bet va matai " klavatura" truksta i. Nors spaudziau...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 05, 12:21)
As tikrinu, nesedziu kur ofise kur reikia dairytis ar kas nestebi. Bet va matai " klavatura" truksta i. Nors spaudziau...

Normalu, kai viena kita raidė ne ta nusispaudžia, ypač tos raidės, kurios klaviatūroj yra šalia. Bet čia ne tikrai ne jos atvejis
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 05, 12:25)
Normalu, kai viena kita raidė ne ta nusispaudžia, ypač tos raidės, kurios klaviatūroj yra šalia. Bet čia ne tikrai ne jos atvejis

Ji raso darbe prisibijodama, nes reikia vaidinti dirbancia
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 05, 12:37)
Ji raso darbe prisibijodama, nes reikia vaidinti dirbancia

biggrin.gif
Atsakyti