Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Limcamca @ 2020 02 05, 11:09)
Mano seneliu, tevu akyse jie buvo okupantai ir taskas. Su visais savo Puskinais.

Butent, Puskinas tai maziausia ka domina pasaulyje, nes tai susije su rusu kalba. O va sakysim rusu muzika, jau kas kita. Nes ji nenesa kalbines informacijos
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 02 05, 11:09)
Mano seneliu, tevu akyse jie buvo okupantai ir taskas. Su visais savo Puskinais.

Tada dar keisciau, nes nenorite savo vaikams leisti atlikti piliecio pareiga - tarnauti Lietuvos kariuomeneje.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 05, 11:00)
Jei netingi. Sunkus, sodrus ir tobulas  wub.gif
https://amritaplanet...iu-pyragas.html
Kiausa galima keist linu semenim
O medu klevu ar agavu sirupu

bet žinok su tuo pakeitimu visko gali būti, kad neiškils po to ar ką. Aš prasta eksperimentatorė virtuvėje. Geriau laikausi recepto gramas į gramą ir jau išbandyto vegan, kad po to netektų virkaut
Atsakyti
aš dėl savo vyrų negalvojau nieko konkrečiai. turėjau, tiesa, vieną norą - kad būtų dvasingi, tikėtų dievu, su ateistais būčiau negalėjusi...
man buvo svarbu - unconditional love...į nieką nežiūrėjau.
dabar baisu išvis konkrečiai kažką galvoti.

norisi - trumpai - kaip visi sako - vyro pagal savo širdį. jeigu dievas yra, gal jis tokį ir siųs. gal tai bus daug vėliau. gal 60 50,42, 47... o gal man skirtas vienatvės kelias ir jis irgi pats nuostabiausias. kas ten žino.

o gal kažką pažinojau, bet net neįtari, kad tai bus tas žmogus (bent jau vėl kažkuriuo periodu, kad ir 10-15m.)
noris sakyt amžinai -“ bet susigūžti, kai matai, kai šitiek santuokų iš celebrities tarpo suyra akyse.... ir dar jos sako....: "mes iki to ėjome dešimt metų....

bet kokius atveju, niekad nesu buvus online niekur. tai nžn, ką atves, tą.
vis dar galvoju, kad bus koks atsitiktinumas.
vis galvodavau kad reiktų į speeddatingą nueiti, bet vis nenuvarydavau.

bet čia tik tam, kad ant blogo vėl užsišokus, lengviau būtų pasiteisinti: bent jau ne aš tą specialiai planavau. biggrin.gif
aišku, geriausia taip apsikuopti savyje, kad pritrauktum tą, kurio reikia. ligotas - pritraukia ligonį, sveikas - sveiką, sveikstantis - sveikstantį.
taip sakoma. bet nežinau, ar jau tikiu tuo mirror effect.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 05, 11:01)
bet vat del šito man įdomu, net draugės klausiau, kodėl sakau, visi sako: atsargiai norėk...atsargiai galvok, bet dažnai tai susiję su negatyvu.
kažin kodėl taip lengvai su positive dalykais nera. juk šitaip panorėjus, nuo sofkutės visi taptu rich and affluent ir tt, bet gi taip nėra.

o vos pagalvoji bloga, žiūrėk, ir nutiko bloga.
kažkas man neaišku.  brunette.gif

nes reali laimė - tik akimirkos. Gyvenimas gi persunktas blogais, sunkiais, sudėtingais dalykais. Gi net jei mėgsti savo darbą, dažnai jame pasitaiko sunkumų, net jei norėjai pvz. vaiko, auginti jį sunku, nerimo, nemigo naktys ir t.t. ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 05, 12:14)
bet žinok su tuo pakeitimu visko gali būti, kad neiškils po to ar ką. Aš prasta eksperimentatorė virtuvėje. Geriau laikausi recepto gramas į gramą ir jau išbandyto vegan, kad po to netektų virkaut

Vienas kiausas ir siaip neiskeltu tokio kiekio kitu produktu, reiktu kokiu 5. Be to sitas ne is tu, kur buna purus, jis toks slapias sunkus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 05, 00:39)
Tikrai nebuvo? Apsilankykit pas daktarus, su atmintim nekas.
Taipogi nebuvo kalbos ir apie anglų nemokėjimą?
Daugiau tingėjau ieškot, ir taip daug laiko paskyriau beprasmiškiems ginčams su psichine ligone. Ir aš tai sakau tikrai ne dėl to, kad norėčiau įžeisti, bet nuoširdžiai manau, kad jums yra labai negerai su galva. Manau, kad čia tas atvejis, kai psichiatrai bejėgiai

tai kalbama apie mokykla kokiam rajone , o ne kur jus gyvenat doh.gif
o dle anglul kalbso buvo klausimai, jei jum ne kas su ssupraitmu teksto, o pskui jau tesesi siaip nesmoningos kalbos is jusu atskaymu nesamoningu ir tiek.
Jau kad jautrumas del tos anglu kalbos,iau niekas nei suabejoti negali jusu mokejimais biggrin.gif man nustebimas ir klausimai kilo is jusu labai keistos istorijos papasakojimo ir tiek, nu jei mokat tai mokat nusiraminki gal jau?dieve dieve, gal kokiu raminamuju isgerkit?
bejegiai bejegiai, tai gel tie suto ir baigiam, nes dar su viena carievna man visai neidomu bendrauti mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 05, 12:14)

aišku, geriausia taip apsikuopti savyje, kad pritrauktum tą, kurio reikia. ligotas - pritraukia ligonį, sveikas - sveiką, sveikstantis - sveikstantį.
taip sakoma. bet nežinau, ar jau tikiu tuo mirror effect.

Kiek tu pasakojai cia, tai kaip supratau, tu pritrauki tuos, kuriems reikia pagalbos kazkokios, nes tu esi linkusi padeti viskuo visaip. Tai gal reiktu ismokti sveiko egoizmo?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 05, 09:19)
Jei yra niekam negabi kalboms,tai kaip ji įstatymus priminės ir valstybės valdyme dalyvaus?Jei atvirai,tai man baisu,matan tokį kontingentą veržiantis į seimą. O jei į seimą išrinktas buvo Šustauskas,Gražulis,tai nenustebsiu jei ir šita pspuls.

va papasakokit man is vis is kur jus istrauket, kad ji eina is seima, nu neina ji, nusiraminkit. O siaip pritariu Idomuciai, nieko ten vis itek geriau nera siaip ar taip, normalus zmones ten neina, del visiskai sugadintos reputacijos .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 05, 12:23)
tai kalbama apie mokykla kokiam rajone , o ne kur jus gyvenat doh.gif
o dle anglul kalbso buvo klausimai, jei jum ne kas su ssupraitmu teksto, o pskui jau tesesi siaip nesmoningos kalbos is jusu atskaymu nesamoningu ir tiek.
Jau kad jautrumas del tos anglu kalbos,iau niekas nei suabejoti negali jusu mokejimais  biggrin.gif  man nustebimas ir klausimai kilo is jusu labai keistos istorijos papasakojimo ir tiek, nu jei mokat tai mokat nusiraminki gal jau?dieve dieve, gal kokiu raminamuju isgerkit?
bejegiai bejegiai, tai gel tie suto ir baigiam, nes dar su viena carievna man visai neidomu bendrauti mirksiukas.gif

Kai toks teksto pateikimas, nereik stebetis, kad problemos su suvokimu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 05, 10:01)
Visa tai sudejus jis ne tik, kad neigyvendins butinu reformu, bet prastums Lietuvai zalingus istatymus. Ir kiaules akis isstates meluos. </p>

tu man gali ivardinti kuris ten seime ne toks? nu taip ne visi turtingi, o visa kita? Paziureikim kas aplikosaugos srityje lenda ir tai tikrai ne paskutiniu 3 m padariniai.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 05, 10:08)
Siaip zmogus i seima kandidatuoja.

kur kadidatuoja? pagrisk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 vasario 2020 - 11:32
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 05, 11:30)
Kai toks teksto pateikimas, nereik stebetis, kad problemos su suvokimu.  rolleyes.gif

ant laptopo (ypac lenovo) ar plansetes - daznai tokie spausdinimo bajeriai, dingsta raides ar susimaiso ar susidvigubina
Atsakyti