QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 05, 11:34)
ant laptopo (ypac lenovo) ar plansetes - daznai tokie spausdinimo bajeriai, dingsta raides ar susimaiso ar susidvigubina
Kodel tokiu bajeriu kitiem nebuna?
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 05, 12:34)
ant laptopo (ypac lenovo) ar plansetes - daznai tokie spausdinimo bajeriai, dingsta raides ar susimaiso ar susidvigubina
Mano 95 proc zinuciu cia is mobilaus.
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 05, 11:30)
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 05, 10:17)
Dabartiniai 30-33meciai yra mazdaug ta riba, jau kai yra nemazai nemokanciu, jeigu specialiai mokykloj nesimoke. O visi vyresni puikiai moka net nesimokydami, juk rusu buvo visur kur pasisuksi, o vaikai labai lengvai mokosi kalbas. Taip pat kaip dabar visi vaikai moka anglu pernelyg nededami pastangu.
kur visur , kur pasisuski, cia gal Vilniui tik kokiam??Nebuvo taip, mokykloje moke, dar per telika galejai paziureti rusikai ir viskas, dabar naglu labiau palitusi, nei tada pas mus rusu buvo paplitusi ir jokiu rusisku uzrasu nebuvo, parudotuves visos lietuviskais graziais pavadinimais, lietuviskai ziuredavom ir filmus, ir filmukus.
Aisku, jei mokykloje mokeisi bent pusetinai nors kazka turetum suprasti, bet tik tiek. As baigusi mokykla supratau viska gana gerai, bet sneketi buvo sunu, daug klaidu dariau ten su galunem ir t.t. Airijoje pramokau sneketi, nes cia prima karta bendrauju gyvai su rusakalbiais, musu mieste ju nebuvo as iki Airijos rusikai gyvai gal esu bendravusi kokisu 3 k jei ir tiek. Skaityti gali us, usprantu, bet labai sunku. Viskam reikia praktikos. O Kaunas is vis ten toks patriotiskas miestas ten niekad nebuvo toleruojama rusu kalba ar megstama, kelis pazystu kauniecius gal 50+ m tai nelabai jie rusiskai, nezinau ar is principo ar tikrai nemoka.
QUOTE(cambala @ 2020 02 05, 11:39)
Man istisai buna... tai priklauso gal nuo asmens sugebejimu naudotis tam tikra klavatura.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 05, 11:41)
Man istisai buna... tai priklauso gal nuo asmens sugebejimu naudotis tam tikra klavatura.
O man atrodo, kad lutuke apspangus nuo kazko taip raso.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 05, 10:19)
<p>Baisiausia tai,kad neaišku kas už tokių kaip Kručinskienė stovi.</p><p>Mane vis tiek glumina toks pasitikėjimas.Įdomu,kas jai taip smegenis praplovė?</p>
tikrai nezinott? taigi Puteikis pasidare gera reklama su Janutiene visi suzinojo apie ju nauja partija, o jos i seima nei nesiruosia siusti.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 05, 10:29)
Saunuole kokia 
Mes i zygius kai einame, pasiimame maisiuka, aprenkame siuksles. Dazniausiai per miskus, laukus einame. Pastebejom, kad ir daugiau yra taip daranciu, netgi yra specialiai siuksliu rinkimo zygius daranciu, pajuriu ar jur kitur.
Mes i zygius kai einame, pasiimame maisiuka, aprenkame siuksles. Dazniausiai per miskus, laukus einame. Pastebejom, kad ir daugiau yra taip daranciu, netgi yra specialiai siuksliu rinkimo zygius daranciu, pajuriu ar jur kitur.
bet jus man paaiskinkit kiek naudos yra surinkti siuksles ,paskui masina jas isveza ir nuveza vel i ta pacia gamta ir ten uzkasa? gal is kar uzkaskit kur radot?
QUOTE(cambala @ 2020 02 05, 11:39)
parašyk tokio ilgio tekstus ir tau bus
QUOTE(given444 @ 2020 02 05, 10:33)
moterys turi ne vieną vyrą ir žiūrėk, jie skiriasi..vadinas, kas? pati moteris skiriasi, savo viduje ji daugialypė?
dėl tų norų, aš čia db greitai. pseudo popse (rytietiškoj "išminty")teigiama, jog suformuluok aiškiai savo norus ir Visata atsiųs..
kitur teigiama..nieko neformuluok...atsipalaiduok irt žiūrėk plačiom akimi ir neužkietinta širdim... (nes gi ne visad gali žinot, ko pačiai reikia.)
dar sakoma: įvardink labai aiškiai, o ne abstrakciai, kad nesigailetum (tarkim, noresi turtingo, bet kas iš to - jei laiko jis tau neskirs...)
taigi....
varau ant dvirkos vegan torciuką su laimu ir avokadu nusipirkt.
dėl tų norų, aš čia db greitai. pseudo popse (rytietiškoj "išminty")teigiama, jog suformuluok aiškiai savo norus ir Visata atsiųs..
kitur teigiama..nieko neformuluok...atsipalaiduok irt žiūrėk plačiom akimi ir neužkietinta širdim... (nes gi ne visad gali žinot, ko pačiai reikia.)
dar sakoma: įvardink labai aiškiai, o ne abstrakciai, kad nesigailetum (tarkim, noresi turtingo, bet kas iš to - jei laiko jis tau neskirs...)
taigi....
varau ant dvirkos vegan torciuką su laimu ir avokadu nusipirkt.
idomiai yra su tuo formavimu,kiek beformusoism vsi itke pirtruks kazko, veina drauge atrodo gavo vyra kokio norejo, vsii pliuskai buvo , kas jos svajonese, pasirodo turko kai ko koji neapgalvojo, tai as buciau uz ta terorja, kad paleisti viska ir klausyti sirdies nu aisku ri porta nepamirsus
as mamai suzsakiau veganiska tortuka ir chalvos, tai labai dziagiasi ir kaimynem patiko sake uzsisakines,nepigu, bet labaigi sveika ir sotu, tokia mergaiciuke pas mus mieste gamina labai maloni. O tu pati gamini gal kokius?
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 05, 11:50)
Moonte raso, given raso. Bet kai raso neapspangusios, tai aisku ka raso.