Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 06, 12:34)
<O kaip su maišu, kuris  dedamas į šiukšlių dėžę?Juk ten taipogi sunkai irstantis daiktas g.gif
</p><p>Pritariu Cambalai, labai nekaip atrodo penkiamečiai įtupdyti į prekių vežimėlius.Bet vis geriau, nei paleisti siautėti po prekybcentrį.

</p>

Kadangi mes turim rusiuot siukles ir metam i skirtingus konteinerius, tai jau virtuvej buna pirminis rusiavimas - tam yra dezutes. Net jogurto ar grietines indelius turim perplaut, nes jei bus imestas nesvarus i konteineri - gausim bauda. Visokios bulviu lupenos ar kiausiniu lukstai eina i komposto deze. Todel nebelike siuksliu kibiru su maisais.

O kaip penkiametis siauteja prekybcentry? Jei laukinis - tai cia tevu neisauklejimo problemos. O kisti batus i maistui skirta vieta cia tiesiog yra nekultura ir nepagarba kitiems. Ar tokie gyvuliai ir i savo lova su batais ikrenta?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 06, 12:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72602564" data-time="1580984493"><div><p>na taip, aisku savartynus, nevazines gi su ekskavatoriais visur ir neuzkasines siuksliu gi vartotojo įkelta nuotraukatik isesme skoks skirtumas, kru tas siukles uzkasineti...
<strong>Valdiza galetu is vis panaikinti siuksliu isvezima is namu zmonem, tada gal is esme spasikeistu gyvenimo budas.</strong></p></div></blockquote><p> biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif </p><p>Topas.</p>

Ir nesakyk, bet vaisingumo teorijos neperspjovė
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 06, 12:49)
.bet pamazu mazeja ipakavimu kiekiai, bananai organic jau paglaiau be maiseliu, cukinos, ir t.t  dar lidle maciau daukartiniu maiseliu yra, pvz kokiem pomidoram, taip pat pacioje parduotuveje pastatytos siukslines palikti nenorimom ipakuotem.

Atsilikele, pas mus lidle bananai, cukinijos ir kitos darzoves nuo pat lidlo atidarymo Lietuvoje palaidos, be celofanu.
Ir siukslines yra.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 06, 13:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72602552" data-time="1580983647"><div><p>As einu su keliais medziaginiais, su keliais silikoniniais. Bet apsiperku savaitei. Na tenka atsinesti savo taros, bet tie maisiukai tokie is uzuolaidines medziagos, sveria 15gr,tai ar beda juos tureti vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>As perku tikrai daug skirtingu darzoviu, vaisiu. Vaikstau su maza kuprinyte. Gali i parduotuve nestis 10 maiseliu jei tik ten eini ir is anksto zinai.</p><p>Ir as manau nera bedos vaisiu skyriuje parduptuvems pereiti prie popieriniu. Kai kurios salys ta sekmingai padare.  smile.gif </p>

Mano keli maiseliai man telpa i delna. Jie is tokios uzuolaidines medziagos, galima organzos naudoti. Tsi nesies viska kuprinytej paskui? Tada isvis maza beda, palaidus perki ir viskas. Na bulves i maiseli biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 06, 13:49)
, pnuo plausiniu is kanapiu indam ...

Pas jus airijoj ilgiau silta, gali uzsiaugint, tinka kunui ir indam, visiskai nesiveisia bakterijos ir po to kompostuojasi.

https://www.nojus.lt...notoji-plausene
Atsakyti

O kaip penkiametis siauteja prekybcentry? Jei laukinis - tai cia tevu neisauklejimo problemos. O kisti batus i maistui skirta vieta cia tiesiog yra nekultura ir nepagarba kitiems. Ar tokie gyvuliai ir i savo lova su batais ikrenta?

Kai gausi su prekių vežimėliu per kojas klausimų nebekils :lol:Vaikus myliu, su jais sutariu, bet kai pernai kažkoks špingaletas man į koją atsitrenkė, tai tuo momentu vaikų labai nemylėjau.Negana, pėdkelnes suplėšė, dar ir mėlynę ant blauzdos įstatė.Mat, du ralistai lenktyniavo ir aš pasipainiojau kelyje.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 06, 13:32)

</p></div></blockquote><p>Kai gausi su prekių vežimėliu per kojas klausimų nebekils :lol:Vaikus myliu, su jais sutariu, bet kai pernai kažkoks špingaletas man į koją atsitrenkė, tai tuo momentu vaikų labai nemylėjau.Negana, pėdkelnes suplėšė, dar ir mėlynę ant blauzdos įstatė.Mat, du ralistai lenktyniavo ir aš pasipainiojau kelyje.
</p>

Tokiu atveju tevams reikejo pasakyt. Ir nors pedkelnes is principo issireikalaut nupirk. Kita karta savo laukinius gal ganys.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 10:39)
Lidl ir daro
https://www.vz.lt/ri...inimo-kampanija

O as pakuoju produktus, pries idedant i vezima. Kol supermamytes vezios savo arklius su batais maisto prekiu vezimuose, tol pakuosiu.

kokia sociopatė, kaip nekenčia vaikų, arkliais išvadino. Fui, parazitė pati biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 06, 11:15)
Visa amzinybe jau sveriu svogunus ir net morkas oalaidus, ir beveik viska, ka galima. Aciu dievui, yra savitarnos kasos ir niekas neprievartauja imt maiseliu. Ka reikia, susidedu i medziaginius maiselius. Slapiems dalykams daugkartiniai silikoniniai. Nu ir lieka tai, kas jau is gamintijo atkeliauja pakuotej.

kokią dar amžinybę? savitarnos kasos gana naujas reikalas dar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 13:52)
kokia sociopatė, kaip nekenčia vaikų, arkliais išvadino. Fui, parazitė pati biggrin.gif
Papildyta:

kokią dar amžinybę? savitarnos kasos gana naujas reikalas dar mirksiukas.gif

Susitvarkei savo ispuvusius dantis, kad plysauji? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 13:08)

ooo, žmonės jau gyvuliais sociopatės žargone patapo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 13:38)
Tokiu atveju tevams reikejo pasakyt. Ir nors pedkelnes is principo issireikalaut nupirk. Kita karta savo laukinius gal ganys.

pasakė laukinė parazituojanti pati biggrin.gif gėdykis, popiežiaus lankytoja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 13:53)
Susitvarkei savo ispuvusius dantis, kad plysauji? biggrin.gif

jei tu manaisi, kad matai mano dantis, tai vadinasi tavo išpuvę smegenys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 13:59)

jei tu manaisi, kad matai mano dantis, tai vadinasi tavo išpuvę smegenys 4u.gif

Patikek, tikrai nenoriu matyti nuo tavo rukymo ispuvusiu dantu.
Cia tik labai idomiai isejo - tiek roveis kabinetis prie Moontes del kazkokiu skysciu, ir oba, pasirodo kad tavo dantys ispuve( na Moontei as tikiu, rase kad prisimena is anksciau jusu polemika ir tai kad tavo dantys nesveiki) biggrin.gif . O tiek cia plesaisi apie savo gera genetika biggrin.gif .
Ir dar - nuejusi i onkoligoniuku tevu tema puoli jiems pamikslaut apie nesveika ju gyvenimo buda, neva patys kalti, kad ju vaikai serga. O cia pasirodo sveikuole vegane net ruko!
Atsakyti

Auginau, tai lapija buvo tokia :oh:  Gerai,kad šalnos užėjo, tai nežinau kaip ten būtų pasibaigę.Net žiedo neišleido, viskas į lapus išėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 06 vasario 2020 - 14:09
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 14:07)
Patikek, tikrai nenoriu matyti nuo tavo rukymo ispuvusiu dantu.
Cia tik labai idomiai isejo - tiek roveis kabinetis prie Moontes del kazkokiu skysciu, ir oba, pasirodo kad tavo dantys ispuve( na Moontei as tikiu, rase kad prisimena is anksciau jusu polemika ir tai kad tavo dantys nesveiki) biggrin.gif . O tiek cia plesaisi apie savo gera genetika biggrin.gif .
Ir dar - nuejusi i onkoligoniuku tevu tema puoli jiems pamikslaut apie nesveika ju gyvenimo buda, neva patys kalti, kad ju vaikai serga. O cia pasirodo sveikuole vegane net ruko!

kur aš rašiau, kad mano dantys išpuvę? kur rašiau, kad Naujininkuose gyvenu? Kur rašiau, kad mano vardas Agnieška?
čia ne aš rašiau, čia tokie bullshitai įsirašę tavo pūvančiose smegenyse 4u.gif
Atsakyti