Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 14:21)
Tu nepazisti, o as zinau. Mani sunaus visi dantys sveiki, o vyrui tik pries du metus pirma plomba uzdejo.

Ne, jinai nemelage. O tu jai jauti baisiausia pagieza.

Eikt tvarkykis savo supuvusius dantis, rukore vegane 4u.gif

Tai daugumos tvarkingų žmonių, kurių genetiškai dantys tvirti dar būna sveiki tavo sūnaus amžiaus. Tai ką čia galvoji nustebint? biggrin.gif Taigi rašei, kad man 40+, kažkada rašei, kad ir 50+, o dabar su sūnum savo lygini. Nu debilė biggrin.gif 4u.gif
Pagal save sprendi? Keliems nariams pagiežą jauti? Nes aš tai nejaučiu. Aš apie Moonte negalvoju visai, kol ji pati neima vaidentis su savo lozungais prieš akis smile.gif
Kad neturiu ko, tvarkingi, ko nepasakysi ape tavo smegenėles biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 06, 14:27)
Mano seneliui 85 metai, gyvenime neruke ne karto, visi savi dantys iki siol, pas dantistus vargu ar buves. smile.gif bet as skaitau, kad cia retenybe. Ir kazkiek paveldima. Pvz MB dantys popieriniai ka bedarytu, bet jo ir mamos, ir mociutes tokie. Linija tokia vat.

tikrai taip
Atsakyti

pabusiu priekabi biggrin.gifo kodel tie cili negali nesupakuoti nusesti i kuprine?

Del manes - gali. Tik pardavejas tuos cili tures paimti ir sverti. As zmogiskumo dar kazkiek turiu gi. Jei pati prekes sverciau, as pakuociau tik bulves ir svogunus. :)

Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 06, 14:36)
mes irgi taip darom, bet abejoju del baudos neisplovus indelio. kas gi ten jau tikrins is kurio namo neplautas indelis? biggrin.gif  plaunu, nes parasyta, kad mesti tik svarius indelius, apie baudas nieko negirdejau.

nu pas ją tai tikrins, iš karto pamatys, kad iš carievnos pilies tie indeliai biggrin.gif pas ją gi visada viskas ne taip, kaip pas kitus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 14:40)
Tai daugumos tvarkingų žmonių, kurių genetiškai dantys tvirti dar būna sveiki tavo sūnaus amžiaus. Tai ką čia galvoji nustebint? biggrin.gif Taigi rašei, kad man 40+, kažkada rašei, kad ir 50+, o dabar su sūnum savo lygini. Nu debilė biggrin.gif  4u.gif
Pagal save sprendi? Keliems nariams pagiežą jauti? Nes aš tai nejaučiu. Aš apie Moonte negalvoju visai, kol ji pati neima vaidentis su savo lozungais prieš akis smile.gif
Kad neturiu ko, tvarkingi, ko nepasakysi ape tavo smegenėles biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:

tikrai taip

Tai tavo nuo rukymo ispuve ar genetiskai silpna esi? Nes tik gyriesi visur kokia tu esi genetiskai stipri ir grOAzi biggrin.gif .
Tu todel net su savo drauge Given bijai susitikt( nors ana ne viena ir ne du kartus tave kviete) kad ji pamatys ne ta vaizda kuri cia aprasineji biggrin.gif . Bijai ciucela pasirodyt biggrin.gif .
As taves su savo sunum ir nelyginu. Zinau, kad tu sena merga netoli 40. Apie 50 niekur nerasiau, nenusikalbek. O kad tu cia gyreis, kad alkoholi perki ir taves paso praso - na tai nors forume pasiguosk, Naujininku senmerge.
Oi oi, tik nereikia. Juk vis bandai ikast visom, kas tau ant tavo nutysusio papo uzmyne. Juk akivaizdu kad esi beganti paskui vaziuojanti dvirati dvarniaska loji, loji, gauni marmen, painksti ir vel begi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 14:50)
Tai tavo nuo rukymo ispuve ar genetiskai silpna esi? Nes tik gyriesi visur kokia tu esi genetiskai stipri ir grOAzi biggrin.gif .
Tu todel net su savo drauge Given bijai susitikt( nors ana ne viena ir ne du kartus tave kviete) kad ji pamatys ne ta vaizda kuri cia aprasineji biggrin.gif . Bijai ciucela pasirodyt biggrin.gif .
As taves su savo sunum ir nelyginu. Zinau, kad tu sena merga netoli 40. Apie 50 niekur nerasiau, nenusikalbek. O kad tu cia gyreis, kad alkoholi perki ir taves paso praso - na tai nors forume pasiguosk, Naujininku senmerge.
Oi oi, tik nereikia. Juk vis bandai ikast visom, kas tau ant tavo nutysusio papo uzmyne. Juk akivaizdu kad esi beganti paskui vaziuojanti dvirati dvarniaska loji, loji, gauni marmen, painksti ir vel begi biggrin.gif .

Bet tu ir debilė biggrin.gif genetika yra platus reikalas ir kitų organų stiprumas ar apskritai stiprus organizmas nebūtinai reikš, kad ir dantys niekada neturės nei vienos skylutės. Viena pažįstama iškentus tremtį, kol dar vaikas buvo mažiukas. Tai ji neturi savo dantų praktiškai, bet šiaip visai sveika dar palyginus moteris ir protas dar neatsisakęs, nors jau 75 metai.
Skaityk ir učys', dūra 4u.gif
Rašei, rašei ir apie 50. Matai ką reiškia, kai Bilobilio negeri biggrin.gif
Vėl rašai apie save. Tu visom kandi, kas tik save pagiria: given, Burbai, kin, man. Esi nevykėlė, nenusisekusio gyvenimo pagiežėlė, todėl jis tau ir negerėja biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 14:55)
Bet tu ir debilė biggrin.gif genetika yra platus reikalas ir kitų organų stiprumas ar apskritai stiprus organizmas nebūtinai reikš, kad ir dantys niekada neturės nei vienos skylutės. Viena pažįstama iškentus tremtį, kol dar vaikas buvo mažiukas. Tai ji neturi savo dantų praktiškai, bet šiaip visai sveika dar palyginus moteris ir protas dar neatsisakęs, nors jau 75 metai.
Skaityk ir učys', dūra 4u.gif
Rašei, rašei ir apie 50. Matai ką reiškia, kai Bilobilio negeri biggrin.gif
Vėl rašai apie save. Tu visom kandi, kas tik save pagiria: given, Burbai, kin, man. Esi nevykėlė, nenusisekusio gyvenimo pagiežėlė, todėl jis tau ir negerėja biggrin.gif  4u.gif

Vienu zodziu eik savo supuvusius smirdancius dantis tvarkytis, nebenusisnekejus cia.
Butum sveika ir stipri - nuo ledu tau kazkokio didelio spuogo neatsirastu ( kai rasei, kad esdavai ledus ir apsispuogavai).
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 06, 11:38)
Šunų š. Ams rinkti pvz ieškau greit suyrančių maišelių, nerandu. Jei žinot kur, duokit žinią

zooplus.com Jeigu tik dėl maišelių, tai neapsimoka siųstis, nebent su augintinio maistu

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 06, 12:26)

Nu tikrai, facepalm jos kliedesius paskaičius. Vat imtų ir panaikintų, pati pirmoji eitų skųstis, arba vežtų šiukšles į mišką užkast, mentalitetas jos aiškus
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 15:02)
Vienu zodziu eik savo supuvusius smirdancius dantis tvarkytis, nebenusisnekejus cia.
Butum sveika ir stipri - nuo ledu tau kazkokio didelio spuogo neatsirastu ( kai rasei, kad esdavai ledus ir apsispuogavai).

visada nebeturi argumentų, kai pataikau biggrin.gif
Matai, tu net kitų asmenų spuogus suregistruoji ir pagiežingai pasidžiaugi, nes esi baisi (pati rašei), pasmirdusi, išpuvusi viduje ir išorėje, tai labai džiaugiesi, jei ir kitam kas ne taip nutinka, koks spuogas ar antsvoris.
Esi parazitė ir tiek. Niekada nebūsi laiminga, patikėk manim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 06, 14:40)
Del manes - gali. Tik pardavejas tuos cili tures paimti ir sverti. As zmogiskumo dar kazkiek turiu gi. Jei pati prekes sverciau, as pakuociau tik bulves ir svogunus. smile.gif

Bet juk toks kasininkės darbas. Kai kurios prekės sveriamos prie kasos, tai jokio skirtumo, obuoliai ar pora čili, vistiek sveria.
Papildyta:
Bet mes einam tik į savitarnos kasas, tai pasisveriam patys ką norim ir kiek norim
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 15:36)
visada nebeturi argumentų, kai pataikau biggrin.gif
Matai, tu net kitų asmenų spuogus suregistruoji ir pagiežingai pasidžiaugi, nes esi baisi (pati rašei), pasmirdusi, išpuvusi viduje ir išorėje, tai labai džiaugiesi, jei ir kitam kas ne taip nutinka, koks spuogas ar antsvoris.
Esi parazitė ir tiek. Niekada nebūsi laiminga, patikėk manim 4u.gif

Oi, ne, tu labai grOAzi 4u.gif . Net savo draugei Given bijai pasirodyt biggrin.gif .
Jei zmogus raso, kad ji nuo ledu isberia spuogais, tai nori nenori suprasi, kad tas zmogus sveikatos sutrikimu. Todel keista, kad kituose postuose teigi kokia tu sveika. O dar pasirodo ir dantim ispuvusiais "sveikuole".
Buuu, burk daugiau biggrin.gif .
Atsakyti

Bet juk toks kasininkės darbas. Kai kurios prekės sveriamos prie kasos, tai jokio skirtumo, obuoliai ar pora čili, vistiek sveria.
Papildyta:
Bet mes einam tik į savitarnos kasas, tai pasisveriam patys ką norim ir kiek norim

Mes kalbame apie tai, kad kasininke ims plikom rankom produktus ir svers. Neipakuotus. Tai cili jai pakisti butu ziauru.

Pas mane tokiu kasu praktiskai nera. Db prie namu parduotuve rekonstruoja, gal irengs savitarnos kasu. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 06, 14:27)
Mano seneliui 85 metai, gyvenime neruke ne karto, visi savi dantys iki siol, pas dantistus vargu ar buves. smile.gif bet as skaitau, kad cia retenybe. Ir kazkiek paveldima. Pvz MB dantys popieriniai ka bedarytu, bet jo ir mamos, ir mociutes tokie. Linija tokia vat.

QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 14:40)

tikrai taip

Na matot, kaip saunu.

Va kai kalba eina apie mano dantis, paveldetus is mamos, kuriai 90 metu ir nei vienas netaisytas, sunaus dantys, paveldeti is manes irgi netaisyti, tai as jau melagiu melage...

Paradoksas ir tiek.
Atsakyti