Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Mano keli maiseliai man telpa i delna. Jie is tokios uzuolaidines medziagos, galima organzos naudoti. Tsi nesies viska kuprinytej paskui? Tada isvis maza beda, palaidus perki ir viskas. Na bulves i maiseli biggrin.gif

As zinau kaip atrodo daukgartiniai maiseliai. Naudoju juos susideti visoms prekems, bet pasikartosiu - perku apie 10 rusiu darzoviu, vaisiu, dar daugiau kartais ir kiekvienam maiselio nesinesiosiu ir neplausiu juo labiau, kad yra kitu sprendimu.

Mano apsipirkinejimo iprociai keitesi pagal tai kur gyvenau, nes buvo kitokios salygos. Kur turgus - eini su vienu maisu, viska sumeti, namie isrusiuoji. Kai kur parduotuvese nebuvo nei vieno mazo plastikinio maiselio - tik popieriniai. Tai valio, tik juos ir naudoji.

Tu gali nesiotis silikoniniu maiseliu, juos plauti ir dziovinti, bet supranti turbut, kad didzioji dalis zmoniu to nedarys. Reikia gamintoju ir prekybininku sprendimo - pakuojame i popieriu. Darzoviu skyriuje tik pabiros darzoves, salia popieriniai maiseliai - viskas. Milijonai zmoniu naudos popieriu. Padesi plastika, ims plastika ir silikoniniu maiseliu namie neplaus. :)

Tos, kurios cia sako, kad darzoviu nepakuoja ir duoda pardavejai sverti palaidus. Grazu zeme saugoti, bet jus isivaizduojate, kad tos pardavejos rankomis pereina tukstanciai produktu? Jei kiekvienas sunes apelsinus, svogunus ir pomidorus su zemem, chemija apipurkstus, jus pagalvokit kokios bus jos rankos, kaip daznai reikes plauti, palies veida, dar kokiu bakteriju ar alergija uzsines. Gal reikia ir apie gyvus zmones mastyti, ne tik zeme. :)

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 14:09)
kur aš rašiau, kad mano dantys išpuvę? kur rašiau, kad Naujininkuose gyvenu? Kur rašiau, kad mano vardas Agnieška?
čia ne aš rašiau, čia tokie bullshitai įsirašę tavo pūvančiose smegenyse 4u.gif

Eik ir ieskokis apie savo Naujininkus. Kas eis ir knis tavo 3 metu zinutes.
Apie dantis Moonte rase, kad pas tave nesveiki. O as jai tikiu.
Atsakyti

Ir nesakyk, bet vaisingumo teorijos neperspjovė

Nu nezinau, skaitau, kad sita ideja rimta konkurente ismusti vaisingumo teorija is Top 1 :D

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 14:13)
Eik ir ieskokis apie savo Naujininkus. Kas eis ir knis tavo 3 metu zinutes.
Apie dantis Moonte rase, kad pas tave nesveiki. O as jai tikiu.

aš nepažįstu nei vieno žmogaus, kuris turi visus sveikus dantis. Vat būtent, aš visiškai netikiu Moonte. Jinai kapitali melagė. Serga tokiomis baisiomis ligomis, o jau dantys sveikut sveikutėlei, aha, kurgi ne biggrin.gif Todėl ir sutariat abi, nes turite bendrų bruožų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 14:52)
kokia sociopatė, kaip nekenčia vaikų, arkliais išvadino. Fui, parazitė pati biggrin.gif
Papildyta:

kokią dar amžinybę? savitarnos kasos gana naujas reikalas dar mirksiukas.gif

Turiu omeny , kad jau ilgai perku palaidus. Bet kasose dar reikdavo gincytis, kad nedetu i maiselius nieko. O dabar savitarnoj ramu, kaip nori, taip perki.
Tik jei ka slapio tenka pirkti, reik vos ne kovines padeties, kad neidetu mano daugkartinio dar i celofana. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 06, 15:08)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72602603" data-time="1580988525">
<div>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.nojus.lt/briaunotoji-plausene'>https://www.nojus.lt/briaunotoji-plausene</a></p>
</div>
</blockquote>
<p>Auginau, tai lapija buvo tokia doh.gif  Gerai,kad šalnos užėjo, tai nežinau kaip ten būtų pasibaigę.Net žiedo neišleido, viskas į lapus išėjo.</p>

Man pernai neisdygo net, bandysiu siemet vel.
Atsakyti

Turiu omeny , kad jau ilgai perku palaidus. Bet kasose dar reikdavo gincytis, kad nedetu i maiselius nieko. O dabar savitarnoj ramu, kaip nori, taip perki.
Tik jei ka slapio tenka pirkti, reik vos ne kovines padeties, kad neidetu mano daugkartinio dar i celofana. doh.gif

Geriausia pirkti turguje. Ten isvis nera supakuotu darzoviu, absoliuciai viska susidedi i viena maisa. :)

Parduotuveje net ir nenaudojant plastiko paciam, vistiek buna kokios trys paprikos supakuotos i viena maiseli (kodel?) arba duona su popieriniu maiseliu ir plastiku per vidury (nu kodeeel??).

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 14:14)
aš nepažįstu nei vieno žmogaus, kuris turi visus sveikus dantis. Vat būtent, aš visiškai netikiu Moonte. Jinai kapitali melagė. Serga tokiomis baisiomis ligomis, o jau dantys sveikut sveikutėlei, aha, kurgi ne biggrin.gif Todėl ir sutariat abi, nes turite bendrų bruožų mirksiukas.gif

Tu nepazisti, o as zinau. Mani sunaus visi dantys sveiki, o vyrui tik pries du metus pirma plomba uzdejo.

Ne, jinai nemelage. O tu jai jauti baisiausia pagieza.

Eikt tvarkykis savo supuvusius dantis, rukore vegane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 15:14)

Mano seneliui 85 metai, gyvenime neruke ne karto, visi savi dantys iki siol, pas dantistus vargu ar buves. smile.gif bet as skaitau, kad cia retenybe. Ir kazkiek paveldima. Pvz MB dantys popieriniai ka bedarytu, bet jo ir mamos, ir mociutes tokie. Linija tokia vat.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 06, 15:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72602644" data-time="1580991374"><div><p>Turiu omeny , kad jau ilgai perku palaidus. Bet kasose dar reikdavo gincytis, kad nedetu i maiselius nieko. O dabar savitarnoj ramu, kaip nori, taip perki.
Tik jei ka slapio tenka pirkti, reik vos ne kovines padeties, kad neidetu mano daugkartinio dar i celofana. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Geriausia pirkti turguje. Ten isvis nera supakuotu darzoviu, absoliuciai viska susidedi i viena maisa. smile.gif
</p><p>Parduotuveje net ir nenaudojant plastiko paciam, vistiek buna kokios trys paprikos supakuotos i viena maiseli (kodel?) arba duona su popieriniu maiseliu ir plastiku per vidury (nu kodeeel??).
</p><p></p>

Ne visko yra turguje, ypac ne sezono metu, vasara tik ten einu. Dabar tenka kitur pirkt, tai kokie baklazanai, brokoliai supakuoti daugiausia, labai daug palaidu darzoviu,vaisiu,net zoleliu is vazos tiesiai palaidu.
Keista, kad esi tokia priesiska medziaginiams maiseliams, niekas ten nesipurvina ir nera taip sudetinga kaip atrodo, kad reiktu istisai kruvas skalbti ar maisais apsikrovus vaikscioti. Bet tavo reikalas zinoma, ka naudoti mirksiukas.gif
Atsakyti

Ne visko yra turguje, ypac ne sezono metu, vasara tik ten einu. Dabar tenka kitur pirkt, tai kokie baklazanai, brokoliai supakuoti daugiausia, labai daug palaidu darzoviu,vaisiu,net zoleliu is vazos tiesiai palaidu.
Keista, kad esi tokia priesiska medziaginiams maiseliams, niekas ten nesipurvina ir nera taip sudetinga kaip atrodo, kad reiktu istisai kruvas skalbti ar maisais apsikrovus vaikscioti. Bet tavo reikalas zinoma, ka naudoti mirksiukas.gif

Turiu du didelius medziaginius maiselius, kuriuos naudoju visoms prekems susideti, o su mazais, mol dviems cili ideti as tikrai nezaisiu. Juo labiau, kad gyvenau ten, kur vienintelis maiselis pakavimui randamas parduotuveje buvo popierinis. Todel zinau, kad galima ir cia tik nuo prekybininko noro priklauso.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 13:08)
Kadangi mes turim rusiuot siukles ir metam i skirtingus konteinerius, tai jau virtuvej buna pirminis rusiavimas - tam yra dezutes. Net jogurto ar grietines indelius turim perplaut, nes jei bus imestas nesvarus i konteineri - gausim bauda.

mes irgi taip darom, bet abejoju del baudos neisplovus indelio. kas gi ten jau tikrins is kurio namo neplautas indelis? biggrin.gif plaunu, nes parasyta, kad mesti tik svarius indelius, apie baudas nieko negirdejau.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 06, 14:11)
Tos, kurios cia sako, kad darzoviu nepakuoja ir duoda pardavejai sverti palaidus. Grazu zeme saugoti, bet jus isivaizduojate, kad tos pardavejos rankomis pereina tukstanciai produktu? Jei kiekvienas sunes apelsinus, svogunus ir pomidorus su zemem, chemija apipurkstus, jus pagalvokit kokios bus jos rankos, kaip daznai reikes plauti, palies veida, dar kokiu bakteriju ar alergija uzsines. Gal reikia ir apie gyvus zmones mastyti, ne tik zeme. smile.gif

tu teisi, nepagalvojau. nors kiek pinigu ciupineja, ten daugiausia bakteriju, tai as ju vietoj su pirstinem dirbciau biggrin.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 06, 14:27)
Mano seneliui 85 metai, gyvenime neruke ne karto, visi savi dantys iki siol, pas dantistus vargu ar buves. smile.gif

mano vaiko dantys ne kart netaisyti. bet jam tik 15, tad dar anksti sprest apie dantu geruma biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 06, 14:31)
o su mazais, mol dviems cili ideti as tikrai nezaisiu.

pabusiu priekabi biggrin.gif o kodel tie cili negali nesupakuoti nusesti i kuprine?

As dabar galvoju, jog pakuoju bulves (nes zemetos), bananus (kai buna dregni kazkokie) ir grybus (nes trapus atrodo). daugiau viska veziman ir i maisa atsiskaicius.
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 06, 15:32)
mes irgi taip darom, bet abejoju del baudos neisplovus indelio. kas gi ten jau tikrins is kurio namo neplautas indelis? biggrin.gif  plaunu, nes parasyta, kad mesti tik svarius indelius, apie baudas nieko negirdejau.

cia jau perspausta smarkiai, tikrai niekas neseks, is kur indelis.
siaip technologijos gereja, anksciau lyg liepdavo isplaut, dabar uztenka, kad maisto likuciu ir skysciu nebutu, nebutinai labai svariai. bet kuo tvarkingiau rusiuosim ir atiduosim, tuo maziau jiems ten resursu reiks apdirbimui.
Atsakyti

tu teisi, nepagalvojau. nors kiek pinigu ciupineja, ten daugiausia bakteriju, tai as ju vietoj su pirstinem dirbciau biggrin.gif

Darbe mes naudojame dvigubas lateksines pirstines, tai pagal taisykles jas reikia nusiimti kas 30 min, naudoti specialu krema pries ir po, nes pirstines irgi kenkia. As pardeveju vietoje irgi apie jas galvociau, bet leisti su jom kasdien 8 val...

Mano drauge dirbo drabuziu parduotuveje, tai visa oda suvaryta buvo nuo drabuziu lankstymo. As apie maximos pardaveju rankas tai pagalvot net nenoriu. Gi visos tos prekes purvinos sandeliuose guli. :)

Atsakyti