Mano keli maiseliai man telpa i delna. Jie is tokios uzuolaidines medziagos, galima organzos naudoti. Tsi nesies viska kuprinytej paskui? Tada isvis maza beda, palaidus perki ir viskas. Na bulves i maiseli
As zinau kaip atrodo daukgartiniai maiseliai. Naudoju juos susideti visoms prekems, bet pasikartosiu - perku apie 10 rusiu darzoviu, vaisiu, dar daugiau kartais ir kiekvienam maiselio nesinesiosiu ir neplausiu juo labiau, kad yra kitu sprendimu.
Mano apsipirkinejimo iprociai keitesi pagal tai kur gyvenau, nes buvo kitokios salygos. Kur turgus - eini su vienu maisu, viska sumeti, namie isrusiuoji. Kai kur parduotuvese nebuvo nei vieno mazo plastikinio maiselio - tik popieriniai. Tai valio, tik juos ir naudoji.
Tu gali nesiotis silikoniniu maiseliu, juos plauti ir dziovinti, bet supranti turbut, kad didzioji dalis zmoniu to nedarys. Reikia gamintoju ir prekybininku sprendimo - pakuojame i popieriu. Darzoviu skyriuje tik pabiros darzoves, salia popieriniai maiseliai - viskas. Milijonai zmoniu naudos popieriu. Padesi plastika, ims plastika ir silikoniniu maiseliu namie neplaus.
Tos, kurios cia sako, kad darzoviu nepakuoja ir duoda pardavejai sverti palaidus. Grazu zeme saugoti, bet jus isivaizduojate, kad tos pardavejos rankomis pereina tukstanciai produktu? Jei kiekvienas sunes apelsinus, svogunus ir pomidorus su zemem, chemija apipurkstus, jus pagalvokit kokios bus jos rankos, kaip daznai reikes plauti, palies veida, dar kokiu bakteriju ar alergija uzsines. Gal reikia ir apie gyvus zmones mastyti, ne tik zeme.