Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 07, 12:58)
O kur medalininkė? Kiba internetą atjungė?

Nekviesk dvasiu, jei po to nemoki isvaryt lotuliukas.gif
Atsakyti

Juokas geriausias ginklas prieš visas dvasias. Beje,apie atjungtą intiką taipogi pagalvojau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 vasario 2020 - 13:07
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 22:31)
Kai vyras chliupikas popadinis, tai nors apsimeta kad mokisi, kad isteriku maziau namie butu.

jei būtų popadinis, tai nereiktų aistrų leist tada biggrin.gif žodžiu, ir vėl tu savo supuvusiom smegenim ne į temą biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 07, 09:29)
lutuke123  8136
cambala  6380
Monteverte  5888
-burbanti-  5302
mylimuke!  4538

antroje vietoje ta iš pilies, su laiminga šeima, pilnatviniu gyvenimu ir kuri forume nesėdi, jei šeimoje viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 07, 14:46)
jei būtų popadinis, tai nereiktų aistrų leist tada biggrin.gif žodžiu, ir vėl tu savo supuvusiom smegenim ne į temą biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:

antroje vietoje ta iš pilies, su laiminga šeima, pilnatviniu gyvenimu ir kuri forume nesėdi, jei šeimoje viskas gerai biggrin.gif

O kas bronzos laimetojos gyvenime negerai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 07, 12:23)
Nekviesk dvasiu, jei po to nemoki isvaryt lotuliukas.gif

Geriausi "vaistai" tokiems-ignoras
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 07, 13:46)
jei būtų popadinis, tai nereiktų aistrų leist tada biggrin.gif žodžiu, ir vėl tu savo supuvusiom smegenim ne į temą biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:

Tai kad pries 1,5 metu emsio temoj dar rasei, kad pyksties pastoviai su savo chliupiku, nes vis nori kad butu tavo virsus biggrin.gif .
Jis nors i wc gali nueit be tavo zinios? biggrin.gif

Joa, antroje vietoje as, o trecioje tu bigsmile.gif . Tai kieno " zoooodis paskutiiinis", nervicka? biggrin.gif

O siaip tai reiktu paziureti zinuciu kieki nuo prisiregistravimo. Kiek ten monteverte su elfais ezoterikoj prisiskrajojo? biggrin.gif
Papildyta:
Lutuke galvoja ka parasyt. Uzpyko ji. Buvo ir anksciau kad po pauzes graudulingas zinutes rase.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 07, 14:00)
O kas bronzos laimetojos gyvenime negerai?  biggrin.gif

tai kad ne aš apie negerumus kalbėjau, o "ponia karalienė" biggrin.gif normaliu atveju tai žmonės ateina, kai nori pabendraut, pasibūt, nu aišku, gali ateiti kažkokią problemą paskelbt ir kad patartų. Nu bet "karalienė" tai teigė kitiap, kad jei viskas gerai, tai forume nesėdėtų, o kaip matai sėdi vis ir sėdi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 07, 14:04)
Tai kad pries 1,5 metu emsio temoj dar rasei, kad pyksties pastoviai su savo chliupiku, nes vis nori kad butu tavo virsus biggrin.gif .
Jis nors i wc gali nueit be tavo zinios? biggrin.gif

Joa, antroje vietoje as, o trecioje tu bigsmile.gif . Tai kieno " zoooodis paskutiiinis", nervicka? biggrin.gif

O siaip tai reiktu paziureti zinuciu kieki nuo prisiregistravimo. Kiek  ten monteverte su elfais ezoterikoj prisiskrajojo? biggrin.gif
Papildyta:
Lutuke galvoja ka parasyt. Uzpyko ji. Buvo ir anksciau kad po pauzes graudulingas zinutes rase.

tai visi gi nori. Ir pati kaip spardomas kamuoliukas vis atšokinėji biggrin.gif
ne, negali, kartu sysiojam biggrin.gif

tu nesupranti paskutinio žodžio reikšmės, bet nieko, vieną dieną tu suprasi, kai jau per vėlu bus kažką pakeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 07, 14:36)

tai visi gi nori. Ir pati kaip spardomas kamuoliukas vis atšokinėji biggrin.gif
ne, negali, kartu sysiojam biggrin.gif

tu nesupranti paskutinio žodžio reikšmės, bet nieko, vieną dieną tu suprasi, kai jau per vėlu bus kažką pakeisti mirksiukas.gif

Na kadangi issidavei savo silpnybe, tai dabar ir nesi su savo " paskutiniu zoooodziuuuuu" biggrin.gif
Nieko naujo neparasei, visi cia zino, kad jam vargsui nieko negalima ir pastoviai yra sekamas bei tikrinamas.

Buuuuu, kiek tu man metu jau vudu leles uzsakineji? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 07, 14:36)
normaliu atveju tai žmonės ateina, kai nori pabendraut, pasibūt,

Joa, va pvz tavo drauge lutuke biggrin.gif .
Ka, parasei jai az, paguodei? Nes kazko paskutines dienas tyli cia del jos sikna uzspaudus biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 07, 14:42)
Na kadangi issidavei savo silpnybe, tai dabar ir nesi su savo " paskutiniu zoooodziuuuuu" biggrin.gif
Nieko naujo neparasei, visi cia zino, kad jam vargsui nieko negalima ir pastoviai yra sekamas bei tikrinamas.

Buuuuu, kiek tu man metu jau vudu leles uzsakineji? biggrin.gif
Papildyta:

Joa, va pvz tavo drauge lutuke biggrin.gif .
Ka, parasei jai az, paguodei? Nes kazko paskutines dienas tyli cia del jos sikna uzspaudus biggrin.gif .

tai kad čia stiprybė, kvėša biggrin.gif
kokias dar lėles, ką tu čia svaigsti? biggrin.gif haliukai, nu 4u.gif
na aš tikrai neskaitau ilgiausių paklodinių diskusijų ir nepersirašinėju "faktų" bei nesimokau jų mintinai kaip tu ir nekartoju kas dieną, kad ginčiausi nuo alzheimerio 4u.gif tai jau atleisk man, kad taip nuvyliau ir kažko ten neužtojau 4u.gif
Atsakyti
Man tai atrodo, kad didesne stiprybe yra nutraukti diskusija reikiamu laiku ir duot durniui kelia. biggrin.gif

Ka jus manot?
Ar nesinori jam duoti suprasti, kad jis teisus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 07, 14:48)
tai kad čia stiprybė, kvėša biggrin.gif
kokias dar lėles, ką tu čia svaigsti? biggrin.gif haliukai, nu 4u.gif
na aš tikrai neskaitau ilgiausių paklodinių diskusijų ir nepersirašinėju "faktų" bei nesimokau jų mintinai kaip tu ir nekartoju kas dieną, kad ginčiausi nuo alzheimerio 4u.gif tai jau atleisk man, kad taip nuvyliau ir kažko ten neužtojau 4u.gif

Kas stiprybe? Trepseti ir saukti, kad " tavo zodis bus paskutinis"?😂 Kvailele😂.

Ania? Tai parasyk cia ir dabar, kad tavo lutuke glusa. Ar tu taip negalvoji?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 07, 14:54)
Man tai atrodo, kad didesne stiprybe yra nutraukti diskusija reikiamu laiku ir duot durniui kelia. biggrin.gif

Ka jus manot?
Ar nesinori jam duoti suprasti, kad jis teisus? biggrin.gif

As irgi taip manau.

Na bet man patinka stebeti monteverte biggrin.gif .
Ypac patinka kai ji pradeda gasdint😂. Tada jau galima kaip moteryte is paskutiniu nervu tupi kampe ir bado elfu virbalais buuuuu😂.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 07 vasario 2020 - 15:05
ziuriu liudit be manes, nuobodziaujat, nei kalba nesirisa lotuliukas.gif

QUOTE(given444 @ 2020 02 07, 10:48)
Cia tu rimtai, L, tie tu eko bananu? ne tik maxej, ne tik Iki, ne tik Livinn/biosaloj yra, bet ir Rimi. na tikrai keistas klausimas. ir netgi fairtrade ženklu esu maciusi. o Lidle man išvis ner ką veikti. eidavau kažkada tik del pretzeliu. ir kai kuriu daržoviu.
man tik Lidl tik del fair trade sokolado.
atvažiuok i didmiescius dažniau pas mus  biggrin.gif

Tai jau idejo Asaka kainas , tai ir manau tai priezastis, del ko i mazus miestus neveza, ten kas juos pirks?Airjoje matei ju kaina beveik ta pati, centais , ne kartais skiriasi,tai gal tiek to as airijoje geriau apsipirkinesiu biggrin.gif Ar tu pavydziui perki tuos organic bananus uz 4,5 e? blink.gif as cia gyvendama uz tiek neipirkciau, greiciau atsisakyciau is vis, ne pirmo butinomo preke.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 23:23)
toks jausmas, kad kažkokia pikta būtybė sėdi man ant nugaros ir slegia, o aš visa suparalyžuota, negaliu nei pajudėt, nei rėkt, gaunasi tik žiopčiojimas, mintyse kartoju dink iš čia, ir kai pilnai pabudau, jausmas slogus, yra baimė užmigt,

Monteverte, cia gal galetum tu pakomenttuoti, man toks jausmas, kad ant sios ponios tikrai kazkas sedi, per daug agresijos, panasiai jauciasi kaip is cambalos, ne ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 vasario 2020 - 15:15