Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nakviša @ 2020 02 07, 22:19)
Ne tik, brangioji. Ir citavimo stilius.
Pasiilgau šmaikštaus liežuvio ;)

As irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 07, 21:19)
Ne tik, brangioji. Ir citavimo stilius.
Pasiilgau šmaikštaus liežuvio ;)

Butent.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 07, 23:00)

Let’s pretend... Gerbkime žmogaus norą.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 07, 20:44)
Moonte, aš nesu naujokė, tik ilgai nebuvo jokio noro čia lankytis, aš dabar dažniau discorde sėdžiu biggrin.gif visai atsitiktinai pamačiau forumo medalininkės nusišnekėjimus, kaip Airijos mokyklose viskas rūžava ir pūkuota, užkabino. O kalbant ne tik apie sm, bet apskritai apie socialinius tinklus, bent jau man, koliojimasis išsunkia psichologiškai, lieka nekoks "prieskonis", paskui skaitai žinutes ir galvoji, omg kam to reikėjo, apima gėdos jausmas. Mane labai kabina gyvūnų temos, todėl išėjau iš augintinių grupės fb, nes ten idiotų koncentracija didžiulė ir ne mano charakteriui nutylėt. Tai net nežinau, ar geriau perimti chamo bendravimo manierą, ar tiesiog nenusileisti iki jo lygio, kas, bent jau man, tikrai ne visada pavyksta.

Kaip as visa tai suprantu...

As kaip ir kitos, dziaugiuosi kartu pacia cia matydama 4u.gif
Atsakyti
Labai abejočiau gyvūnų kaltės jausmu smile.gif mano katės atsipūtusio, auklėtos, tai prie mūsų ant stalų nelipa. Bet kai mūsų nėra...
Šuo irgi, kaltės jausmas nekankina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 07, 22:16)
Labai abejočiau gyvūnų kaltės jausmu smile.gif mano katės atsipūtusio, auklėtos, tai prie mūsų ant stalų nelipa. Bet kai mūsų nėra...
Šuo irgi, kaltės jausmas nekankina biggrin.gif

Mano katinai irgi prie mano akių nelipa, bet už akių dar ir kaip, tik palik ką, tai sviestas aplaižytas, tai tortas nuvalgytas🤦‍♀️ O šuva didžioji tai net nežinau, kaip paaiškint, pvz palikau ant sofos dulkių nuėmėją, kol mūsų nebuvo namuose, sugraužė, grįžus tik paėmiau tą sugraužtą daiktą, nieko net nesakiau, šuo škart movė pro duris, tai vistiek supranta, kad blogai padarė
Atsakyti
Manau, sunys jaucia geda, o kates tiesiog bijo p1zdi gaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 07, 23:26)
Mano katinai irgi prie mano akių nelipa, bet už akių dar ir kaip, tik palik ką, tai sviestas aplaižytas, tai tortas nuvalgytas🤦♀ O šuva didžioji tai net nežinau, kaip paaiškint, pvz palikau ant sofos dulkių nuėmėją, kol mūsų nebuvo namuose, sugraužė, grįžus tik paėmiau tą sugraužtą daiktą, nieko net nesakiau, šuo škart movė pro duris, tai vistiek supranta, kad blogai padarė

Aš vištą ištraukiau iš šaldiklio.
Ryte radau prie durų. Nei vienas nesigėdijo, kaltės jausmo nebuvo snukiuose.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 07, 22:30)
Manau, sunys jaucia geda, o kates tiesiog bijo p1zdi gaut biggrin.gif

Katės pzd negauna biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 07, 22:41)
Aš vištą ištraukiau iš šaldiklio.
Ryte radau prie durų. Nei vienas nesigėdijo, kaltės jausmo nebuvo snukiuose.

Ir nesakyk. Durniausia, kad numeta nuo stalo kokį maistą, ko pačios neėda, o šuo suėda. Taip man vos nenunuodijo šuns šokoladu. Turėjom reikakų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 07, 23:53)
Ir nesakyk. Durniausia, kad numeta nuo stalo kokį maistą, ko pačios neėda, o šuo suėda. Taip man vos nenunuodijo šuns šokoladu. Turėjom reikakų unsure.gif

Parsineši tulpių, puokštę. Kokių 40 vnt.
Pirma diena - lapai skylėti, komposteriai dirbo.
Antra diena - žiedą nuo žemės pakeli.
Trečia diena - stovi prie vazos, kramsnoja kotą ir žiuuuuuuuri. Ir ką tu jiems?
Mano rankinės visos su skylutemis, batai irgi. Matyt dantis kasėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 07 vasario 2020 - 23:00
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 07, 21:15)

Katinai, šunys, ane? biggrin.gif

Anas sune nugaiso?
Man tai ne kates ir sunys, o lenteliu siuntimas anoj temoj nx isdave. Stiliukas mandagus." Jus" 😂. Ir dar kai kas. Tamsta ant manes pykstat ax.gif ( buvom susikibusios🤣).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 07 vasario 2020 - 23:27
QUOTE(cambala @ 2020 02 07, 23:22)
Anas sune nugaiso?
Man tai ne kates ir sunys, o lenteliu siuntimas nx  isdave. Stiliukas mandagus." Jus" 😂. Ir dar kai kas. Tamsta ant manes pykstat ax.gif ( buvom susikibusios🤣).

Ne ne, gyva. Nu su tuo "jūs" pati iš savęs žvengiau😂
Oi ne, nepykstu. Ne šventuolė, šlykščiai pavariau, skolinga atsiprašymą.
Atsakyti