Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 02 07, 20:28)
Koki kaciu turit?

Durną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 07, 21:23)
Nu jau. O kodel pvz katinas, uzlipes ant stalo ir ragaujantis kazkoki mesgali, pastebetas staigiai nusoka?

Nes baimės jausmas iš praeities.
Kaltės jausmo ten 0, pagal Farengeitą.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 07, 20:32)
ATsiminiau kad skaiciau straipsni, tai patvirtinanti.

Straipsnis
Is esmes, man gali nepatikti elgesys vieno, ar kito asmens, tuo momentu as galiu sureaguoti. Kas ivyko, kai buvo puolama SM naujoke su perteklinem pretenzijom, kai kiti, SM bendrauja taip kaip jiems tinka ir patinka.

Bet kai as, samoningai perimu chamo bendravimo maniera, jo vertinimo kriterijais pradedu vertinti ji pati... Na kam meluoti, as pripazistu, kad virstu tokia pat chame, nesvarbu kokios mano intencijos... Po to, as nesijauciu gerai, nes jauciuosi purvina. Bent jau taip mano sazine, man kuzda.

Moonte, aš nesu naujokė, tik ilgai nebuvo jokio noro čia lankytis, aš dabar dažniau discorde sėdžiu biggrin.gif visai atsitiktinai pamačiau forumo medalininkės nusišnekėjimus, kaip Airijos mokyklose viskas rūžava ir pūkuota, užkabino. O kalbant ne tik apie sm, bet apskritai apie socialinius tinklus, bent jau man, koliojimasis išsunkia psichologiškai, lieka nekoks "prieskonis", paskui skaitai žinutes ir galvoji, omg kam to reikėjo, apima gėdos jausmas. Mane labai kabina gyvūnų temos, todėl išėjau iš augintinių grupės fb, nes ten idiotų koncentracija didžiulė ir ne mano charakteriui nutylėt. Tai net nežinau, ar geriau perimti chamo bendravimo manierą, ar tiesiog nenusileisti iki jo lygio, kas, bent jau man, tikrai ne visada pavyksta.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 07, 19:34)

Man visada geda ir paciai bjauru, kai SM "istarsau" zmogu, kuris perzengia ELEMENTARIAS ribas, virsdamas chamu. TAip, taip, man VISADA geda, kai taikau mano ivardinta "veidrodini metoda", pradedu bednrauti tokiam pat lygmenyje, vadovautis tais paciais kriterijais, kaip chamas.

Jus darote elementarias klaidas.

Jokie veidrodiniai metodai neegzistuoja, nes mes skirtingai viska suprantam ir skirtingi dalykai mus dziugina ar skaudina.

Jeigu jus su kiaule veidrodiniu metodu voliosites purve, tai kiaule visai nesupras to priesiskai, Aplamai jai bus vienodai, nei ji bus iskaudinta.
Tuo paciu jums nepvyks tokiu budu kazka suprasti apie kiauliu gyvenima. Tai cia kiaules, ala zemesnis lygis.
Bet tas pats su kitokiu zmogumi... Gal jums kazkas vertinga, o kitam kiti dalykai ir jie nera blogi. Nera blogi net ir jums jei kas paaiskintu. Bet kai jus taip puolat juodai baltai ir dar grupuojat zmones i juodus baltus gerus negerus, isdavikus ir patriotus. tai tiesiog mazai ka gaunat naudos.

Geda? Na geda buna kazka nuvylus, del savo silpnybiu, kurias reikejo iveikti ...
Tai zenklas peermastyti savo galimybes ir gal but kitaip pasistengti. Gyvunai mastyti mazai sugeba, taii kam jiems ta geda. Jie tiesiog elgiasii kaip tuo metu atrodo geriausiai ir viskas
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 07, 21:44)
Moonte, aš nesu naujokė, tik ilgai nebuvo jokio noro čia lankytis <...>

Stilius išduoda stipriai. Per daug detalių.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 07, 20:44)
Moonte, aš nesu naujokė, tik ilgai nebuvo jokio noro čia lankytis, aš dabar dažniau discorde sėdžiu biggrin.gif visai atsitiktinai pamačiau forumo medalininkės nusišnekėjimus, kaip Airijos mokyklose viskas rūžava ir pūkuota, užkabino.

Nzn kaip ten Airijos mokyklose, bet UK mokyklose neziurint visokiu britisku nesamoniu, tai tikrai viskas ruzava ir pukuota.
Dar Ubuntiene biski prie mokslo.. Nu galia i tai kritiskai ziuret, bet va kazka mokesii baige. O tada ir vaikai perima ta supratima apie gyvenima. O sakysim koks statybu pagalbinis, tai tiesiog kala eura ar svara. Aisku garbingas darbas, bet ir vaikai tada nesupranta kam tas mokslas ir su kokiu padazus jis valgomas. Taii tokiems ir mokykloje nesiseka.
Man pasiseke augti tarp zmoniu kurie mokesi. Salia pas kaimynus nuomodavo kambarriukus studentai, o veliau mano mama turejo baigti austaja kad gauti darba normalu...

Tai poziuris i viska gali priklausyti nuo seimos atmosferos
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 07, 20:51)
Nzn kaip ten Airijos mokyklose, bet UK mokyklose neziurint visokiu britisku nesamoniu, tai tikrai viskas ruzava ir pukuota.
Dar Ubuntiene biski prie mokslo.. Nu galia i tai kritiskai ziuret, bet va kazka mokesii baige. O tada ir vaikai perima ta supratima apie gyvenima. O sakysim koks statybu pagalbinis, tai tiesiog kala eura ar svara. Aisku garbingas darbas, bet ir vaikai tada nesupranta kam tas mokslas ir su kokiu padazus jis valgomas. Taii tokiems ir mokykloje nesiseka.
Man pasiseke augti tarp zmoniu kurie mokesi. Salia pas kaimynus nuomodavo kambarriukus studentai, o veliau mano mama turejo baigti austaja kad gauti darba normalu...

Sorry, idomucia, bet niekada nepatikėsiu, kad ubuntienė prie mokslo, jeigu net elementaraus sakinio rišliai be klaidų nesurezga. Net neverta apie ją plėstis. Apie UK mokyklas nekalbėsiu, nes UK negyvenu ir nežinau, bet Airijoj gyvenu pakankamai ilgai, kad matyčiau, kaip būna. Kam mokykloje nesiseka? Mano dukrai?😂 Jeigu ką, ji yra labai mėgstama bendraklasių, galvą ant pečių turi, tik va, biškį pradėjo ragai dygt, bet su tuo tvarkomės. Pasirodo, niekad nesisveikindavo su direktorium, klausiu kodėl, sako o jei jis užpyks, jei pasisveikinsiu "ne taip"? Sakau, tiesiog pasisveikink paprastai, na tai pradėjo sveikintis. Kaip ten bebūtų, reikia elgtis pagarbiai, tada ir į ją požiūris pasikeis, tik nereikia tikėtis, kad per vieną dieną.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 07, 20:51)

Gali, bet nebūtinai tik nuo šeimos atmosferos. Apie mano dukrą tiek primary, tiek pirmais metais secondary mokytojai atsiliepdavo tik gerai, ji visada buvo "easy" vaikas. O paskui kažkas nutiko, atsirado naujų draugų, rageliai pradėjo dygt, na bet realiai nieko ekstremalaus, susikalbu.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 07, 20:49)

Katinai, šunys, ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 07, 17:53)
Oi, tik nereikia  biggrin.gif

Ji pati savo noru lenda i ta rato viduri. Normaliai rasytu, be visazines moralistes kaukes, su ja bendrautu visai kitaip. Juk ne vienai narei taip atrodo.

Visiskai taikliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 07, 22:15)
Katinai, šunys, ane? biggrin.gif

Ne tik, brangioji. Ir citavimo stilius.
Pasiilgau šmaikštaus liežuvio ;)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 07, 20:43)

įdomus klausimas. Gyvūnai to neturi ar ne? smile.gif

Juk tavo draugute Danguole zmogu kelia auksciau gyvuno. Tai kam tada juos lyginti?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 07, 21:51)

Gal dar nuo kartu priklauso?
Mano senelis buvo paprastas darbininkas, o dukros baige aukstuosius, pagal ju supratima gavo gerus darbus (stabilius ir ilgalaikius su norm alga) ir jis jomis labai didziavosi.
Mano mama mums skiepijo mokytis, su sese abi baigem ir abi tuo dziaugiames. Bet jau norejosi laisves ka studijuosi, o ne kad isrinktu, kas "geriausia".
As kazksip specialiai nesiruosiu tarkuot savo dukros, na kad mokykis, nes niekur neistosi. Manau, jau dabar daug kas stipriai kitaip, o po 20-30 metu isvis bus pasikeite, tai tradicinis universitetas tik viena is n galimybiu bus. Svarbiausia ne kalbet, o rodyt, kad mokymasis atveria galimybes ir ka ji gali rinktis. Svarbiausia, kad megautusi tuo, ka daro.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 07, 20:49)

As antra diena, pradejau galvoti apie ta pati asmeni biggrin.gif

Man niekada nemaise, kad zmones keicia nikus. Savos rusies intriga, anksciau ar veliau islenda kas ir kaip.
Atsakyti