QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 07, 20:51)
Nzn kaip ten Airijos mokyklose, bet UK mokyklose neziurint visokiu britisku nesamoniu, tai tikrai viskas ruzava ir pukuota.
Dar Ubuntiene biski prie mokslo.. Nu galia i tai kritiskai ziuret, bet va kazka mokesii baige. O tada ir vaikai perima ta supratima apie gyvenima. O sakysim koks statybu pagalbinis, tai tiesiog kala eura ar svara. Aisku garbingas darbas, bet ir vaikai tada nesupranta kam tas mokslas ir su kokiu padazus jis valgomas. Taii tokiems ir mokykloje nesiseka.
Man pasiseke augti tarp zmoniu kurie mokesi. Salia pas kaimynus nuomodavo kambarriukus studentai, o veliau mano mama turejo baigti austaja kad gauti darba normalu...
Tai poziuris i viska gali priklausyti nuo seimos atmosferos
Sorry, idomucia, bet niekada nepatikėsiu, kad ubuntienė prie mokslo, jeigu net elementaraus sakinio rišliai be klaidų nesurezga. Net neverta apie ją plėstis. Apie UK mokyklas nekalbėsiu, nes UK negyvenu ir nežinau, bet Airijoj gyvenu pakankamai ilgai, kad matyčiau, kaip būna. Kam mokykloje nesiseka? Mano dukrai?😂 Jeigu ką, ji yra labai mėgstama bendraklasių, galvą ant pečių turi, tik va, biškį pradėjo ragai dygt, bet su tuo tvarkomės. Pasirodo, niekad nesisveikindavo su direktorium, klausiu kodėl, sako o jei jis užpyks, jei pasisveikinsiu "ne taip"? Sakau, tiesiog pasisveikink paprastai, na tai pradėjo sveikintis. Kaip ten bebūtų, reikia elgtis pagarbiai, tada ir į ją požiūris pasikeis, tik nereikia tikėtis, kad per vieną dieną.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 07, 20:51)
Tai poziuris i viska gali priklausyti nuo seimos atmosferos
Gali, bet nebūtinai tik nuo šeimos atmosferos. Apie mano dukrą tiek primary, tiek pirmais metais secondary mokytojai atsiliepdavo tik gerai, ji visada buvo "easy" vaikas. O paskui kažkas nutiko, atsirado naujų draugų, rageliai pradėjo dygt, na bet realiai nieko ekstremalaus, susikalbu.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 07, 20:49)
Stilius išduoda stipriai. Per daug detalių.
Katinai, šunys, ane?