QUOTE(cambala @ 2020 02 07, 18:52)
Bet kad neatsakei, nes bijai gaut savo marmen
Aisku akivaizdu, tampau tave kaip noriu
.
Nespresk pagal save, as savo intymiu gyvenimu nesidalinau taip kaip kad tu, kuri nuo 12 su bernais p* sosi ir cia gyresi
.
Uztat ir nevaisinga esi.
Aisku akivaizdu, tampau tave kaip noriu
Nespresk pagal save, as savo intymiu gyvenimu nesidalinau taip kaip kad tu, kuri nuo 12 su bernais p* sosi ir cia gyresi
Uztat ir nevaisinga esi.
tu esi tas, kuo laikai kitus žmones. jei tu manai, kad kiti žmonės girtųsi tokiais dalykais, vadinasi tu pati tą darytum, nes esi kvailė. Tik kvailė gali tuo girtis. Pirk bilobilį (nors jau nepadės), nes jei aš rašiau kad apie tokio amžiaus vaikų dulkinimasi, tai tik galėjau rašyti, kad girdėjau vieną moterį pasakojant, kad vaikai vaikų namuose taip daro, ji matė koridoriuose ar pan. O gal ir tavo gimdytojai tau apie tai pasakojo, ką? Tai neprimesk dabar to man, ok, šliundra? O kalbant apie mano klasiokes, tai viena jo, anksti susibledavojo. Bet vistiek jai ant širdies tas buvo kaip akmuo, nes ji nuleidusi galvą apie tai pasipasakojo, be jokio didžiavimosi. O mes tiesiog tylėjome ir nieko nesakėme, nes paprasčiausiai nežinojome ką ir sakyti, kaip reaguot. Mums tada po 16 buvo. Taip kad eik nx ant savo Ožio, jei tau taip niežti vis tas galas ir ant liežuvio nesąmonės, gal prašviesės trumpam protelis bent kiek, kai malonumo gausi?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 07, 19:34)
Ar gedos jausmas yra isties balastas, tukdantis zmogui gyventi?
įdomus klausimas. Gyvūnai to neturi ar ne?