Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 02 07, 18:52)
Bet kad neatsakei, nes bijai gaut savo marmen biggrin.gif
Aisku akivaizdu, tampau tave kaip noriu biggrin.gif .
Nespresk pagal save, as savo intymiu gyvenimu nesidalinau taip kaip kad tu, kuri nuo 12 su bernais p* sosi ir cia gyresi biggrin.gif .
Uztat ir nevaisinga esi.

tu esi tas, kuo laikai kitus žmones. jei tu manai, kad kiti žmonės girtųsi tokiais dalykais, vadinasi tu pati tą darytum, nes esi kvailė. Tik kvailė gali tuo girtis. Pirk bilobilį (nors jau nepadės), nes jei aš rašiau kad apie tokio amžiaus vaikų dulkinimasi, tai tik galėjau rašyti, kad girdėjau vieną moterį pasakojant, kad vaikai vaikų namuose taip daro, ji matė koridoriuose ar pan. O gal ir tavo gimdytojai tau apie tai pasakojo, ką? Tai neprimesk dabar to man, ok, šliundra? O kalbant apie mano klasiokes, tai viena jo, anksti susibledavojo. Bet vistiek jai ant širdies tas buvo kaip akmuo, nes ji nuleidusi galvą apie tai pasipasakojo, be jokio didžiavimosi. O mes tiesiog tylėjome ir nieko nesakėme, nes paprasčiausiai nežinojome ką ir sakyti, kaip reaguot. Mums tada po 16 buvo. Taip kad eik nx ant savo Ožio, jei tau taip niežti vis tas galas ir ant liežuvio nesąmonės, gal prašviesės trumpam protelis bent kiek, kai malonumo gausi?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 07, 19:34)
Ar gedos jausmas yra isties balastas, tukdantis zmogui gyventi?

įdomus klausimas. Gyvūnai to neturi ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 07, 19:43)
įdomus klausimas. Gyvūnai to neturi ar ne? smile.gif

GAlimai todel mes esame zmonemis-asmenybemis, o ne vien gyvunai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 07, 19:45)
GAlimai todel mes esame zmonemis-asmenybemis, o ne vien gyvunai.

galimai. Bet turime ir šimtus kartų daugiau ligų nei dauguma gyvūnų pvz. smile.gif
čia aš rašau tiesiog hipotetiškai, pamąstymui, jei ką
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 07, 19:43)
tu esi tas, kuo laikai kitus žmones. jei tu manai, kad kiti žmonės girtųsi tokiais dalykais, vadinasi tu pati tą darytum, nes esi kvailė. Tik kvailė gali tuo girtis. Pirk bilobilį (nors jau nepadės), nes jei aš rašiau kad apie tokio amžiaus vaikų dulkinimasi, tai tik galėjau rašyti, kad girdėjau vieną moterį pasakojant, kad vaikai vaikų namuose taip daro, ji matė koridoriuose ar pan. O gal ir tavo gimdytojai tau apie tai pasakojo, ką? Tai neprimesk dabar to man, ok, šliundra? O kalbant apie mano klasiokes, tai viena jo, anksti susibledavojo. Bet vistiek jai ant širdies tas buvo kaip akmuo, nes ji nuleidusi galvą apie tai pasipasakojo, be jokio didžiavimosi. O mes tiesiog tylėjome ir nieko nesakėme, nes paprasčiausiai nežinojome ką ir sakyti, kaip reaguot. Mums tada po 16 buvo. Taip kad eik nx ant savo Ožio, jei tau taip niežti vis tas galas ir ant liežuvio nesąmonės, gal prašviesės trumpam protelis bent kiek, kai malonumo gausi?
Papildyta:

Tu daug ko dabar gedyjiesi ka rasei. Kaip ir savo rukymu( nors rukei ir pries pora metu, bet anoj temoj jau varteisi oad jaunystej😂), kaip ir savo dulkinimaissuai gyreisi, kaip ir dziugavimu kai kazkoks pedofilas alkoholikas nuziurineja tave vaika. Pas tave buvo traumuota vaikyste, aisku buvai numesta, taves mama neaugino, nes lakste priziuret savo mama. Uzaugai sociopate, nepatyrusi vaikystej normalaus auklejimo ir tevu silumos. Todel silumis anksti pradejai ieskoti kazkokiuise bernuose nui 12-13, tuo tarpu kai normaluos tavo amziaus mergaites zaudzia su lelem...
Ir kokio kvailumo reikia but, kad didziuotis tokiais dalykais.
Isvadas daryk - geros mergaites greit i zmonas paima, o jaunos sliundrytes ispuvusiais dantim nuo rukymo kaip tu valkiojasi, galop isikimba i locheli ir kiekvienam zingsnyje tikrina, nepasitiki.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 07, 19:47)
galimai. Bet turime ir šimtus kartų daugiau ligų nei dauguma gyvūnų pvz. smile.gif
čia aš rašau tiesiog hipotetiškai, pamąstymui, jei ką

Cia velgi, as renkuosi trumpesni gyvenima, bet saziningai, nei ilga be sazines.

Kita vertus, is kur tokios zinios, kad gyvunai serga maziau, nei zmogus?
Atsakyti
Nežinau kaip su gėdos jausmu, bet kaltės jausmą gyvūnai turi
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 07, 21:01)
Nežinau kaip su gėdos jausmu, bet kaltės jausmą gyvūnai turi

Nepastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 07, 20:05)
Nepastebėjau.

O aš pastebėjau, bet ne su katinais, katinams tai viskas dzin, su šunimis matosi.
Atsakyti
Nepastebėjau.

Nu jau. O kodel pvz katinas, uzlipes ant stalo ir ragaujantis kazkoki mesgali, pastebetas staigiai nusoka?

Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 07, 20:11)
O aš pastebėjau, bet ne su katinais, katinams tai viskas dzin, su šunimis matosi.

As atvirksciai. Suo niekada nieko nera pavoges nuo stalo.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 07, 19:34)

Todel pagalvojau, ka mastau apie GEDA.

Man visada geda ir paciai bjauru, kai SM "istarsau" zmogu, kuris perzengia ELEMENTARIAS ribas, virsdamas chamu. TAip, taip, man VISADA geda, kai taikau mano ivardinta "veidrodini metoda", pradedu bednrauti tokiam pat lygmenyje, vadovautis tais paciais kriterijais, kaip chamas.

Siulyciau i viska ziureti paprasciau, neieskant slieku vienoj vietoj.
Kam reikalingas vyniojymas i vata? Ka tas duoda?
Atsakyti
Mopsas yra mini siurblys, jei pasidėčiau maistą jam pasiekiamoj vietoj, nuknistų net nemirktelėjęs.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 07, 20:26)
Mopsas yra mini siurblys, jei pasidėčiau maistą jam pasiekiamoj vietoj, nuknistų net nemirktelėjęs.

Koki kaciu turit?
Atsakyti
Nepastebėjau.

ATsiminiau kad skaiciau straipsni, tai patvirtinanti.

Straipsnis
QUOTE(cambala @ 2020 02 07, 20:23)
Siulyciau i viska ziureti paprasciau, neieskant slieku vienoj vietoj.
Kam reikalingas vyniojymas i vata? Ka tas duoda?

Is esmes, man gali nepatikti elgesys vieno, ar kito asmens, tuo momentu as galiu sureaguoti. Kas ivyko, kai buvo puolama SM naujoke su perteklinem pretenzijom, kai kiti, SM bendrauja taip kaip jiems tinka ir patinka.

Bet kai as, samoningai perimu chamo bendravimo maniera, jo vertinimo kriterijais pradedu vertinti ji pati... Na kam meluoti, as pripazistu, kad virstu tokia pat chame, nesvarbu kokios mano intencijos... Po to, as nesijauciu gerai, nes jauciuosi purvina. Bent jau taip mano sazine man kuzda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 07 vasario 2020 - 20:34