QUOTE(given444 @ 2020 02 08, 13:58)
Aimeja, taip, save gerbiancio niekas nenutemps...
tai db paskaityk, kiek cia tokiu postu:
ei tu gluse,
nedašutele, eik galvą isistrink,
na ir cirką ji cia sukele,
na, mergos, cha cha, gera juoko doze,
oi, mergos, na ir pasilinksminam cia...
oi, žiūreki, jos vel vyras nepatvarke...
oi, ha ha, tik Monteverte su ja gali bendrauti...
eik jau nebekliedek,
oi topu tooooopas....
ir geriausias iš moralines sarges: oi, šita pagerinta jums nuotaikos neturetu gadinti ar itakoti, merginos, būkit geros, nereaguooookite, jūs gi tokios prooootingos, nu bet...ha ha...ha ha.... viskas kaip ant delno.
(taip, Moonte, tu mums irgi kaip ant delno. Limcamca zodžiai:" Moonte, per dešimti metu šiame forume save lb iškeli postuose")
p.s. Nematau save gerbianciu.
Save gerbiantis tiesiog neleistų prieiti iki tiek, kad jį taip vadintų.
Nejaugi tu to nesupranti?
Esu SM 12 m. kodėl manęs taip nevadina? Esu susikapojusi, ne su viena (Monteverte

), bet jei pasipiltų tokie žodžiai arba rimtai susimąstyčiau, kad rašau nesąmones arba dingčiau iš forumo.
Psichologijos paskaita tau. Juk tu suvoki, kad kitas žmogus forume gaudamas tiek savo adresu, laisvu metu gyventų socialinį gyvenimą visai kitokį-šeima, vaikai, draugai, artimieji, galbūt naujos grupės ten kur gyvena, yra juk lietuvių, pagaliau namai, pilna reikalų, bet žmogus sėdi čia. Ką tai parodo apie žmogų? Kad jis matyt ir realybėje jau taip visus užknisęs, nes daro, elgiasi, kalba, varo nesąmones iki tolio lygio, kad niekas su ja nebendrauja, kad šitas forumas vienintelis belikęs bendravimo šaltinis. Ar žmogus neturėtų susimąstyti, kad daro kažką ne taip?
Apie varymą ant Lietuvos tai nekomentuosi? Nepatogi tiesa?
Asmeniškai nesu sutikusi nei vieno tokio emigranto kaip Ubuntė, kur jis begyventų, kokį darbą bedirbtų, kad būtų tiek žeminęs savo šalį, kurioje gimė. Ne veltui ją vadinam Airijos Danguole.
Tegul nors truputį Dievas turi būti... (O. Zacharenkovas)
Ir duok Dieve jums dvigubai to, ko linkite man!