Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 15:47)
Baile, prarukytu veidu ir supuvusiais dantim. Bijai savo given pasirodyt biggrin.gif .

nu tai susidėčiau ar problema? biggrin.gif tu negali susidėt, be dantų vaikštai, todėl taip siautėji? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 11, 16:00)
Geri triusikai, žinok, proto neatima smile.gif pabandyk kada.

Kad ji nepajaus. Protelio juk neturi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 11, 15:58)
Kokius kalis metus atgal, buciau parasiusi, kad butina nusidazyti plaukus. Dabar, ziurint is savo varpines, atsizvelgiant i save brangute, as labiau linkusi akcentuoti sveikus plaukus, o tik po to dazytus.

Mano galva prisiziuejusi moteris tai... Tvarkingi plaukai, priziureta veido oda, su kosmetika be jos ne esme, kai motris save priziuri, sveika oda tai akivaizdu, ispuoseletos rankos ir kojos, tvarkingi, sveiki nagai. Na ir kunas, kai moteris ji myli. Tai nereiskia, kad ji turi buti isskirtinai liesa, tai reiskia, kad ji moka save pateikti, isryskinti savo patraukliausius bruozus, savybes.

na ir pasirodė visa jūsų išmintis smile.gif
yra tokių gražių natūralių spalvų, kad nesąmonė būtų dažytis, o jums mat buvo būtina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 15:57)
Man va pvz given 444 atrodo apsileidusi. Bent jau nehigieniska. Raso, kad savo  kruvinus marlius praskalauja vandeny ir meta i skalbianke su kitais drabuziais. Galva plauna su soda, dantis valo su soda. Skalbimas irgi su soda. Namuose buities tvarkyme  jokios chemijos nenaudoja, viska nuvalo su soda.
Nu sorry, reiskia namai apsnerksti, nes soda nei rudziu, nei kalkiu nei riebalu normaliai neisvalys.

kaip ji tau atrodo, kad tu neimaciusi jos nesi, marazmatike? lotuliukas.gif

Given labai grazi jaunai atrodanti , sveika moteris, labai graziu stilium, manau, ir Aimeja nepriestarautu, nes sake, ja maciusi bent nuotruakuose. mirksiukas.gif

man idomu kur tu rudis namuose valai? daryk kakza, kad nebutu tu rudziu is vis gal? blink.gif

Kalba buvo apie isvaida, o ne apie namus? Tu vyo isvaizda, kai nusakai irgi jo namus mini ir tvarka namie ir kaip ka jis skalbiasi? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 16:01)
nu tai susidėčiau ar problema? biggrin.gif tu negali susidėt, be dantų vaikštai, todėl taip siautėji? biggrin.gif  4u.gif

Matomai tau problema, kad iki siol vaikstai ispuvusiais.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 11, 16:00)
Geri triusikai, žinok, proto neatima smile.gif pabandyk kada.

gaila, kad ir neprideda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 16:05)
Matomai tau problema, kad iki siol vaikstai ispuvusiais.

tau čia Moonte taip pasakė?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 16:05)
kaip ji tau atrodo, kad tu neimaciusi jos nesi, marazmatike? lotuliukas.gif

nesiginčyk, jinai mus visas čia matė, net ir mūsų diedukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 16:05)
na ir pasirodė visa jūsų išmintis smile.gif
yra tokių gražių natūralių spalvų, kad nesąmonė būtų dažytis, o jums mat buvo būtina rolleyes.gif

Pamenu, kaip man cambala irodinejo, kad jei moteris nedazytais plaukais, ji pasileidusi, ups ji visada minejo saknim lotuliukas.gif
Atsakyti
man idomu kur tu rudis namuose valai? daryk kakza, kad nebutu tu rudziu is vis gal? blink.gif

Nuo tavo užrūdijusios dziundzės reikėtų pravalyt, pabandyk su soda
Atsakyti

Kalba buvo apie isvaida, o ne apie namus? Tu vyo isvaizda, kai nusakai irgi jo namus mini ir tvarka namie ir kaip ka jis skalbiasi? doh.gif

Idiote, kalba buvo apie apsileidima( bobute moontes klause).
Tu man pasakyk kas tau taip proteli paskutini ateme? Turbut nesantaika namie, vyro isejimas ir tai, kad tu jo nedomini, atsales jis?
Tu paziurek i ka cia virtai - grynas pajuokos objektas, raunies, gauni gera doze negatyvo is visu, sekancia diena vel lipi ant to pacio greblio.
Bl, na tokios nesveikos tikrai su ziburiu reikia paieskot...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 16:09)
nesiginčyk, jinai mus visas čia matė, net ir mūsų diedukus biggrin.gif

ai nu jo pamirsau, gi pas mane nuolat prie lovos su zvake stovi lotuliukas.gif

bet ant tiek zmones neturi savo gyevnimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 16:09)
tau čia Moonte taip pasakė?

Ne. Kai pradejai ieskot priekabiu prie Moontes dantu skyscio, neva jis dantys nesveiki, ji tave greit pastate i vieta - parase, kad tavo dantys sugede.
O kad ispuve - tai cia pati jau ussiduodi - duchinies. biggrin.gif
Atsakyti