Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 02 11, 16:29)
Panelyte, ir pati pasirodei visam grazume, kad nesugebi perskaityti teksto.
Na bet as kaip ir pripratusi, prie pacios tokiu fintu, nestebina.

biggrin.gif blink.gif
ir ko čia aš galėjau nesuprasti?

"Kokius kalis metus atgal, buciau parasiusi, kad butina nusidazyti plaukus."

tuoj padarysi istoriją kaip su tuo bordeliu?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 16:32)
Tiesiog zmones turi atminti, atsimena ka rasei.

zmone stai turi, gaila, kad tu neturi... unsure.gif nei atminties, nei supracio, nei mastymo gebejimu, nubet ka padarysi visokiu yra, visokiu reikia, eik nusipaisysi lupas ir buk laiminga 4u.gif dar antakiu nepamirsk, kuo juodziau lupas kuo raudoniau ir fake tan praverstu dar iki vasaros toli, super atrodysi, susitvarkiusi pasipuosusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 16:34)
zmone stai turi, gaila, kad tu neturi...  unsure.gif nei atminties, nei supracio, nei mastymo gebejimu, nubet ka padarysi visokiu yra, visokiu reikia, eik nusipaisysi lupas ir buk laiminga  4u.gif dar antakiu nepamirsk, kuo juodziau lupas kuo raudoniau ir fake tan praverstu dar iki vasaros toli, super atrodysi, susitvarkiusi pasipuosusi  4u.gif

Kol vakar nepermeciau tavo rauduvos temu apie tavo nelaimingus santykius su vyru, buciau pasiulus eit jam tu pikantisku dalykeliu padaryt kuriu jis vis prasydavo.
Bet dabar nesiulysiu - akivaizdu kad vyrui neidomi tapai visom prasmem.

Dabar aisku kodel sm vienintele vieta Tau RĖKAUTI.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 16:39)
Kol vakar nepermeciau tavo rauduvos temu apie tavo nelaimingus santykius su vyru, buciau pasiulus eit jam tu pikantisku dalykeliu padaryt kuriu jis vis prasydavo.
Bet dabar nesiulysiu - akivaizdu kad vyrui neidomi tapai visom prasmem.
Dabar aisku kodel sm vienintele vieta Tau RĖKAUTI.

ir vel apie save lotuliukas.gif
va turiu tau dar minti pasidaryk dar lips fillers, zinok dar pagrazinsi israiskingas tavo istaturuotas lupas bigsmile.gif
dar nusipirk koki radona blizganti apatini tirkotaza, vyniuko buteli ir romantika garantuota penktadieni. biggrin.gif
blyn bet kazin herpis bus jau praejes? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 vasario 2020 - 16:45
QUOTE(Moonte @ 2020 02 11, 16:32)
Davatkos a la lutuke ir t.t. Gali mane grybu kotais uzbadyti, isties man pofig, ka ana galvoja, visi galime net prognozuoti, ka ji parasys.

Visa gyvenima rupinausi savimi, savo isvaizda. Todel perzengusi 50 metu slenskti, su sveikais dantimis. Nespjaudziau ir nespjaunu i veido ir kuno prieziura. Visada buvo puikus plaukai, o dabar Lisitejos deka, rekomendavo puikiausias plauku priemones, ant galvos po chemijos isaugo garbanoti plaukai, iki to plaukai buvo linke tik siaustis. Is esmes uzmirsau bigudi-suktukus, ar kitas plaukus formuojancias priemones. Pakanka nusiprasuti po dusu, garai padaro savo, plaukai susisuka i standzias garbanas. Belieka tik jas siek tiek pakoreguoti, suteikti forma. Lisiteja, kiekviena diena, ypac ryte tau dekoju.

Del grazinanciu proceduru, nematau kriminalo, jei moterytes save grazina, paryskina pablukusias spalvas, suteikia sau ryskumo, atrodo priziuretos, ispuoseletos.

Isties, mane labiau glumina drastiskos operacijos.

Manau, siais laikais yra normalu, kai moterys sau padeda, neskuba senti.
Paziurejus i 30-40 -metes, kokia tendencija vyrauja, jos bus dar labiau priziuretos, save mylincios. Nes bukime saziningos, visa tai mes darome tik del saves.

Lisiteja,
Nebuk nagas, trauk i dienos sviesa tas stebuklingas priemones bigsmile.gif

Paprasciausias budas pasitikrinti, ka darom del vyru, o ka del saves, tai saves paklausti, ar darytume visa tai, jeigu butume vienisos mirksiukas.gif
Pvz mano pacios iprociai visiskai nesikeicia, ar as turiu vyra, ar ne. Malonu savim rupintis. Jeigu tai tik vargas, tai beda gal su saves vertinimu.
Nors siaip esu gana skeptiska pries visokias adatyciu ir peiliuku invazijas. Kazkada buvau sumascius antakiu permanenta, nes esu gana blyski butybe, bet nugalejo baime, o ka, jei nesamoningai nupies, reiks paskui vaiksciot su ta gedos deme n metu unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti

Dar Brelil labai nebloga serija.Vnž kai einate pas savo kirpėjas,klauskite kokiomis priemonėmis dirba,domėkites.Dauguma meistrų priemones pardavinėja.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 16:33)
biggrin.gif  blink.gif
ir ko čia aš galėjau nesuprasti?
"Kokius kalis metus atgal, buciau parasiusi, kad butina nusidazyti plaukus."
tuoj padarysi istoriją kaip su tuo bordeliu?

jo dabar sakys, kad ji taip sneiau negalvojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 16:44)
Kazkada buvau sumascius antakiu permanenta, nes esu gana blyski butybe, bet nugalejo baime, o ka, jei nesamoningai nupies, reiks paskui vaiksciot su ta gedos deme n metu  unsure.gif  biggrin.gif

Kaip Bunkė, angry birds antakiais😄
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 16:44)

Nors siaip esu gana skeptiska pries visokias adatyciu ir peiliuku invazijas. Kazkada buvau sumascius antakiu permanenta, nes esu gana blyski butybe, bet nugalejo baime, o ka, jei nesamoningai nupies, reiks paskui vaiksciot su ta gedos deme n metu  unsure.gif  biggrin.gif

Reikia eit ten ne kur pigiau, ieskoti geru atsiliepimu, ziureti darbus.
Juk is karto niekas neima ir nekisa pigmento. Pirma markeriu, piestuku piesia, rodo, tariasi.
Antakiai greiciausiai blunka, jei ka.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 17:47)
Kaip Bunkė, angry birds antakiais😄

Nuuuu po permanento ir aš kokį mėnesį vaikščiojau tokia. Pas klientus nes atsisakiau važiuoti.
Bet žinok, geriau dar ant kojos tatoo pasidarysiu, nei dar kartą eisiu antakių permanento darytis, nors ir žiauriai patogus dalykas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 16:57)
.
Nu sorry, reiskia namai apsnerksti, nes soda nei rudziu, nei kalkiu nei riebalu normaliai neisvalys.

Ko neisvalo soda, puikiai paima actas mirksiukas.gif
O kad nereiktu gremzt 10m senumo purvu, reik reguliariai tvarkytis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 16:44)
ir vel apie save lotuliukas.gif
va turiu tau dar minti pasidaryk dar lips fillers, zinok dar pagrazinsi israiskingas tavo istaturuotas lupas  bigsmile.gif
dar nusipirk koki radona blizganti apatini tirkotaza, vyniuko buteli ir romantika garantuota penktadieni. biggrin.gif
blyn bet kazin herpis bus jau praejes?  unsure.gif

Idiote, juk pati supranti, kad chujovai tau visai su savo vyru, net kito susirast nesugebetum.
Vargse. Bet man taves negaila. Tikrai ne.

Kam penktadienio laukt? Siandien vakaras pries akis.
Atsakyti