QUOTE(Moonte @ 2020 02 11, 16:32)
Davatkos a la lutuke ir t.t. Gali mane grybu kotais uzbadyti, isties man pofig, ka ana galvoja, visi galime net prognozuoti, ka ji parasys.
Visa gyvenima rupinausi savimi, savo isvaizda. Todel perzengusi 50 metu slenskti, su sveikais dantimis. Nespjaudziau ir nespjaunu i veido ir kuno prieziura. Visada buvo puikus plaukai, o dabar
Lisitejos deka, rekomendavo puikiausias plauku priemones, ant galvos po chemijos isaugo garbanoti plaukai, iki to plaukai buvo linke tik siaustis. Is esmes uzmirsau bigudi-suktukus, ar kitas plaukus formuojancias priemones. Pakanka nusiprasuti po dusu, garai padaro savo, plaukai susisuka i standzias garbanas. Belieka tik jas siek tiek pakoreguoti, suteikti forma. Lisiteja, kiekviena diena, ypac ryte tau dekoju.
Del grazinanciu proceduru, nematau kriminalo, jei moterytes save grazina, paryskina pablukusias spalvas, suteikia sau ryskumo, atrodo priziuretos, ispuoseletos.
Isties, mane labiau glumina drastiskos operacijos.
Manau, siais laikais yra normalu, kai moterys sau padeda, neskuba senti.
Paziurejus i 30-40 -metes, kokia tendencija vyrauja, jos bus dar labiau priziuretos, save mylincios. Nes bukime saziningos, visa tai mes darome tik del saves.
Lisiteja,
Nebuk
nagas, trauk i dienos sviesa tas stebuklingas priemones
Paprasciausias budas pasitikrinti, ka darom del vyru, o ka del saves, tai saves paklausti, ar darytume visa tai, jeigu butume vienisos

Pvz mano pacios iprociai visiskai nesikeicia, ar as turiu vyra, ar ne. Malonu savim rupintis. Jeigu tai tik vargas, tai beda gal su saves vertinimu.
Nors siaip esu gana skeptiska pries visokias adatyciu ir peiliuku invazijas. Kazkada buvau sumascius antakiu permanenta, nes esu gana blyski butybe, bet nugalejo baime, o ka, jei nesamoningai nupies, reiks paskui vaiksciot su ta gedos deme n metu