Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 16:07)
gaila, kad ir neprideda  unsure.gif

Triusikai tikrai proto neprideda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 16:13)
Idiote, kalba buvo apie apsileidima( bobute moontes klause).
Tu man pasakyk kas tau taip proteli paskutini ateme? Turbut nesantaika namie, vyro isejimas ir tai, kad tu jo nedomini, atsales jis?
Tu paziurek i ka cia virtai - grynas pajuokos objektas, raunies, gauni gera doze negatyvo is visu, sekancia diena vel lipi ant to pacio greblio.
Bl, na tokios nesveikos tikrai su ziburiu reikia paieskot...

marazmatike, kalba buvo apie isvaida, apei moteru atrodyma, nu tau zinoma, kai visa sgyvenimas su mazgote mpo namus duotis, o pramogos forume, tai kitip air neisivaiduoji gyvenimo lotuliukas.gif

net neisivaiduoji, kaip garziai atskliedi sitaip savo nelaiminga vidi pasauli....kaip semkes gali jus gliaudyti. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 16:10)
Pamenu, kaip man cambala irodinejo, kad jei moteris nedazytais plaukais, ji pasileidusi, ups ji visada minejo saknim lotuliukas.gif

Idiote issigimusi, niekur nerasiau, kad moteris nedazytais plaukais yra pasileidusi.
Rasiau, kad moteris nedazytom plauku saknim man atrodo apsileidusi. 40 - 50 imtmete. Pagyvenusiom mociutem mano nuomone dazytis nebutina.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 16:20)
Idiote issigimusi, niekur nerasiau, kad moteris nedazytais plaukais yra pasileidusi.
Rasiau, kad moteris nedazytom plauku saknim man atrodo apsileidusi. 40 - 50 imtmete. Pagyvenusiom mociutem mano nuomone dazytis nebutina.

suprantu marazmetikei labai sunku suprasti,kad rasiau apsileidusi lotuliukas.gif bet tu ar dazytom saknim ar nedazytom, vis tiek pasileidusi, kompleksuota marazmatike esi, buvai ir busi lotuliukas.gif
saknim, svarbu saknim, o gal reikia visus plaukus dazytis ar tik saknis anot tamstos? bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 11, 16:17)
Triusikai tikrai proto neprideda smile.gif

as gi matau, nebutina girtis ir sakiau tai jau pirmoje zinuteje, bet dziugu, kad nors po 10 ir tamstai dasilo mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=lutuke123,2020 02 11, 16:19]
marazmatike, kalba buvo apie isvaida, apei moteru atrodyma, nu tau zinoma, kai visa sgyvenimas su mazgote mpo namus duotis, o pramogos forume, tai kitip air neisivaiduoji gyvenimo lotuliukas.gif

net neisivaiduoji, kaip garziai atskliedi sitaip savo nelaiminga vidi pasauli....kaip semkes gali jus gliaudyti. mirksiukas.gif biggrin.gif
[/quote]
Taip taip, permeciau akim tavo kurtas temas apie savo gyvenima ir vyro nubludyjima. Vargse esi. Ta ir pati supranti, pati sau tai parasei:

2015 09 27, 12:03]
Visada galvojau, kad mano, kazkaip jaunysteje labai nesureiksminau to, ir jo daugiau buvo ir to demesio, ir svelnumo, ir graziu zodziu, dabar jis ta svelnuma, demesi rodo vaikams, bet kodel man nesugeba rodyt nesuprantu, t.y rodo kazkiek, bet jau taip minimaliai, kad kazin ar minimaliau imanoma norint vis dar islaikyti mane salia ir kartais pasimyleti.... gal atsibodau, gal pavargo, nezinau...bet visgi daug metu jau kartu ir vaikai, nejau man dabar kazkokio kito ieskotis, net nezinociau kaip biggrin.gif ir kur garantija, kad kitas bus geresnis man? gal as pati tokia, tik tokio elgesio verta, gal kazka darau ne taip,

[/quote]
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 11, 12:36)
kokius brandus nešioji? ar 200e jau garantija kad 4m laikys? aš lb daug vaikštau, tai pagal kitos judejimo dažni kitai gal ir laikytu 2-3 metus.
patarkit del masažu, žiūriu, nera dideles ivairoves. be klasikinio, tailandietiško, taškinio, ar yra dar kokiu nors? girdejau, yra Keralos masažas 1.5val.
visokie lengvuciai, spa tipo, ivyniojimai moliu, medus, šokoladas - tokiu pribumbasu nereikia, nedomina.
norisi idomesniu techniku, bet kad būtu tikras profas.
pažistamai dare masažą, neturejo kineziterapeuto specialybes, tik šiaip  masažiste po Femina Bona kursu, suvare stuburą.

Rekomenduoju nugarai ir kitom dalim
http://www.sosnugara.lt/
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 16:16)
Ne. Kai pradejai ieskot priekabiu prie Moontes dantu skyscio, neva jis dantys nesveiki, ji tave greit pastate i vieta - parase, kad tavo dantys sugede.
O kad ispuve - tai cia pati jau ussiduodi - duchinies. biggrin.gif

tai sakai ji mano odontologė, kad tiek daug žino? nu kaip aš ir nepastebėjau? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 16:10)
Pamenu, kaip man cambala irodinejo, kad jei moteris nedazytais plaukais, ji pasileidusi, ups ji visada minejo saknim lotuliukas.gif

nu taip, jei moteris nepanaši į Mirtišę (į ją), tai jau negraži jai biggrin.gif
Atsakyti
Taip lutuke, tu tik tokio elgesio ir verta.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 16:05)
na ir pasirodė visa jūsų išmintis smile.gif
yra tokių gražių natūralių spalvų, kad nesąmonė būtų dažytis, o jums mat buvo būtina rolleyes.gif

Panelyte, ir pati pasirodei visam grazume, kad nesugebi perskaityti teksto.
Na bet as kaip ir pripratusi, prie pacios tokiu fintu, nestebina.
Atsakyti
Taip lutuke, tu tik tokio elgesio ir verta. Pradedant tavo vyru, aplinkiniais, baigiant forumo dalyviais.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 16:28)
tai sakai ji mano odontologė, kad tiek daug žino? nu kaip aš ir nepastebėjau? biggrin.gif
Papildyta:

nu taip, jei moteris nepanaši į Mirtišę (į ją), tai jau negraži jai biggrin.gif

dristi abejoti? bigsmile.gif

Jai dar iki jos toli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 16:28)

Tiesiog zmones turi atminti, atsimena ka rasei.
Atsakyti