Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 18:34)
nesakiau taip.
daug ką moterys daro ir dėl kitų moterų, ne tik dėl vyrų mirksiukas.gif konkurencija, supranti? smile.gif

Na vargas, jeigu reik istisai bijot kitu moteru ir nuolat konkuruot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 11, 17:28)
<p>Lutuke,nu nebejuokink tu svieto.Nieko tu nerauki nei permanentuose nei mikrobleidinguose.Pikta skaityti.Girdėjai kažkur kibiru skambinat,ale nežinai kokioje pusėje.Nepatinka,nesidaryk,niekas neverčia. Man pvz tatoo didelės negražu.Bet gi nebliaunu per visą forumą,kad dūros save žaloja.Kas kaip nori,tas taip ir gražinasi.</p>
<p>Ir kodėl Cambalą puoli?</p>
<p>Permanento temą užvedžiau aš.</p>

ko nenusimanau,jei man negrazu, tai jau nenusimanau? lotuliukas.gif ka cia nusimanyti reikia, daryti, aisku, nemoku ar apie daryma sneku ar apie tai kaip atrodo? Gal reikia kursus baigti,kad galeciau issakyti nuomone man grazu ar ne? bigsmile.gif

man visos taturuotes baisu, zmones fantazijos neturi gal , kad ant saves piesiasi, gal su popieriumi beda pas zmones, nezinau.....bet tai geriau su tusiuku paisytusi, sveikiau butu...
Tu nesneki tai nereiskia, kad as negaliu ar ne? Butent kas ka nori tas ta darosi, kas taturuotes, kas zintutes paraso. Gal draudziu jums darytis ka?

Puolu vagrsiuke cambala, vaje kaip negerai, tikiuosi baisiai nesuzeidziau? lotuliukas.gif gales dar eitis taturuotis? biggrin.gif o tai atrodys visa nesusitvarkiusi paskui.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 17:33)
Kai moteris grazi, jai nereik ieskot vyru, patys atsiranda.  tongue.gif  biggrin.gif

nu tai ir aš apie tai. Klausimas kaip ji graži? Ar specialiai darosi kažką, kad būtų graži ir jie atsirastų ar vaikšto tik natūrali
Atsakyti
Girdėjai kažkur kibiru skambinat,ale nežinai kokioje pusėje.

Ši mintis tinka absoliučiai viskam, apie ką ji beprabiltų. Tučias puodas, tik garsiai skamba
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 17:35)
Na vargas, jeigu reik istisai bijot kitu moteru ir nuolat konkuruot  unsure.gif

bet dauguma gi taip daro, kaip cia man ar ne dauguma raso apie tai, kaip moteris turetu atrodyti? Kokius apatinius is kur pirkti, kaip rengtis, kaip dazytis ir t.t.
Kiek moteru tai daro del savo vyru? apie save is vsi patyliu, nei viena to nedaro del saves, cia tik sau taip meluoja, visa esme kitos moterys.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 17:35)
Na vargas, jeigu reik istisai bijot kitu moteru ir nuolat konkuruot  unsure.gif

prie ko čia bijot? kodėl tu tokio siauro mąstymo? čia žmonės stebisi Lutukės aukštaisiais, sorry, bet aš stebiuosi tavo ax.gif paprasčiausiai žmonės yra banda ir vienas kitą kopijuoja, pakonkuruoja kas gražesnis. Juk net mados tam yra. Vat užeina plačių antakių mada. Tai žmonės tą daro, ne kad konkurencijos bijo, o kad būt madingu, kaip visi tipo, nebūt pilku ir bliednu, ar ne taip?
Atsakyti
<p>Lutuke,nu nebejuokink tu svieto.Nieko tu nerauki nei permanentuose nei mikrobleidinguose.Pikta skaityti.Girdėjai kažkur kibiru skambinat,ale nežinai kokioje pusėje.Nepatinka,nesidaryk,niekas neverčia. Man pvz tatoo didelės negražu.Bet gi nebliaunu per visą forumą,kad dūros save žaloja.Kas kaip nori,tas taip ir gražinasi.</p>
<p>Ir kodėl Cambalą puoli?</p>
<p>Permanento temą užvedžiau aš.</p>

Sedziu skaitau ir galvoju.

Visos cia ciauskejome apie poceduras, viskas gerai, niekas niekam nieko neaiskino atejo musu VISU GALU ZYYYNOVE, ir pareiske savo "kompetetinga" nuomone, kurios esme, sumenkinti taikiai besisnekuciuojancias moteriskes.

VA dabar galvoju, na ir kas cia kaltas?

Kitoje temoje, paklodziu audeja, prikele is "mirusiu" visus vakar dienos postus, kuriuos pati ir isprovokavo.
Na, proto turintis suvokia, kad vakar diena buvo vakar, siandiena emocijos nuslugo, viskas daug maz stabilizavosi. Bet kur tau, anai negana, ji kiekviena, vakar dienos negatyvu posta atsake, tokiu pat negatyviu. Taip vel prikeldama sau antipatija. Ir dabar, vel neva nabage VISI puls. O ad hominem eksperte, plesysis marskinius, iki tupos ekstazes irodinedama, cia jus visos kaltos, nabagele puolat...

VA ir galvoju, kada visa tai baigsis. Niekada, kol si asaba cia bus ir sulauks demesio.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 11, 17:42)
Kitoje temoje, paklodziu audeja, prikele is "mirusiu" visus vakar dienos postus, kuriuos pati ir isprovokavo.
Na, proto turintis suvokia, kad vakar diena buvo vakar, siandiena emocijos nuslugo, viskas daug maz stabilizavosi. Bet kur tau, anai negana, ji kiekviena, vakar dienos negatyvu posta atsake, tokiu pat negatyviu. Taip vel prikeldama sau antipatija. Ir dabar, vel neva nabage VISI puls. O ad hominem eksperte, plesysis marskinius, iki tupos ekstazes irodinedama, cia jus visos kaltos, nabagele puolat...
VA ir galvoju, kada visa tai baigsis. Niekada, kol si asaba cia bus ir sulauks demesio.

pasitikslinsiu, čia apie cambalą? čia gi jos metodas. Visada taip daro po savaitgalio grįžus ar po atostogų. Visada visas kortas suverčia. Sausio antroje pusėje visos jau taip gražiai diskutavo (šiek tiek pasiginčijo, tiesa), bet be įžeidimų praktiškai. Dar buvo iškeltas klausiams: grįš po atostogų ir pasimatys iš pirmų žinučių kokios atostogos. Na ir grįžo. Ir pasipylė nuo pirmų žinučių: O Lutukė vyrui, O Burbė sūnui, O Monteverte šuniui, o given444 palos... rolleyes.gif
Kur tada tamstelė buvote su savo moraliukais, a? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 11, 18:42)
VA dabar galvoju, na ir kas cia kaltas?

Pačios ir esate kaltos.
Maitinate trolius savo dėmesiu.
Atsakyti
Jus savo kompleksus gydykites niekas jusu nemenkins mirksiukas.gif Kaip manes nemenkina man prikisami mano triusikai, taip ir jusu neturetu menkinti jusu padaryti sprendimai, del kuriu jauciates uztikrintos ir ramios.
O jei jau jums reikia spec kursu,kad issakyti savo nuomone kas garzu, kas ne, kas man reiskia meile sau, tai atleiskit velgi nesutiksiu man nereikia.
O kad abydna, kad esat bukos, ir nieko amzinai nezinot ir elementarus pamastymas jums jau svieciasi, kaip visu galu zinojimas, tai irgi negaliu niekaip pagelbeti, jau perisprasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 17:47)
pasitikslinsiu, čia apie cambalą? čia gi jos metodas. Visada taip daro po savaitgalio grįžus ar po atostogų. Visada visas kortas suverčia. Sausio antroje pusėje visos jau taip gražiai diskutavo (šiek tiek pasiginčijo, tiesa), bet be įžeidimų praktiškai. Dar buvo iškeltas klausiams: grįš po atostogų ir pasimatys iš pirmų žinučių kokios atostogos. Na ir grįžo. Ir pasipylė nuo pirmų žinučių: O Lutukė vyrui, O Burbė sūnui, O Monteverte šuniui, o given444 palos... rolleyes.gif
Kur tada tamstelė buvote su savo moraliukais, a? rolleyes.gif

O pire ko cia moraliukai.

man given444 paaiskino, kad gedytis yra blogai. Taigi kodel mane turi aplankyti svetimos gedos jausmas, del kito zmogaus veiksmu. Uzgrauzkite jus viena kita negyvai, tik neinkskite kad jus kas puola, kai patys edates.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 11, 17:47)
Pačios ir esate kaltos.
Maitinate trolius savo dėmesiu.

TAip, esme ir yra, kad tai turetu daryti visi. Kai to nera... Sorry, neveiksminga. na, gal galu gale dalyviai tam pribres, iskyres, kai ikyres tas jovalas.
Atsakyti
He he he, lutukės antrininkė
vartotojo įkelta nuotrauka
Dažosi tik kompleksuotos, permanentas baisu, bla bla. Bet kas gali būt baisiau už TAI?👆
Atsakyti