Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 18:43)
Kai tas sudas turi kojas ir vaiksto is paskos, sunku likt  neaptaskytai biggrin.gif

Jus Ubuntienes nekenciat, nes jii yra moteris, bet ne tokia kaip jus... kaip cia moteris gali buti kitokia? Vyras - tai butu atleistina...

Is sono ziurint tai panasu i situacija, kai juodos varnos uzpuole balta...
Kalta kad balta, viskas aisku
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 19:03)
kaip ten sako: šaukštas deguto, statinę medaus sugadina.
Ta cambsėjo, cambsėjo pastoviai, kapojo kapojo, kol Lutukė irgi atgal ėmė atsimušinėt. O kaip žinia, balaganas ir kitus pritraukia. Pastebėk, kai tema ši ar kita vos aktyvi, tai neikas čia apačioje ir neskaito praktiškai, o kai čia pilasi žinutė po žinutės, tai subėga būrys žiūrėt ir komentuot. Taip ir ten buvo. Ir kitos į diskusiją įsitraukdavo ir kai jau užduotas negražus tonas, ir kiti žmonės tą perima.
taigi jau rašiau kaip buvo su tos atosotogom. Pasiskaityk nuo sausio 10-11, jei įdomu poros savaičių diskusijas. Visai gražios diskusijos buvo, bet ir tai iš praieties kažkas būdavo priminta, nes nariai jau išsipykę. Bet tik grįžo cambala ir vėl visiškas balaganas, keiksmai ir t.t.

Tada forumas dar nebuvo toks nusprogęs, kaip dabar, bet L vien jau pasirodžius tapo superstar blogaja prasme. Jeigu visi puola, netgi taktiškiausi nariai, iš kurių mažiausiai to būtų galima tikėtis, tai reikia neverkt ir pult kažką kaltint, o verčiau pasižiūrėt į save. Tikrai neskaitysiu, savo laiku lankiausi, skaičiau, nuomonė visiškai kitokia. Nesiėstumėt su cambala, ką tuomet apkaltintum? Žkb?
Sakau, aš atėjau čia kaip naujas žmogus ir tik įdomucia pradėjo įtart, kad nesu naujokė, o L neturėjo nei žalio supratimo, kas aš tokia, bet vistiek užsirovė. Tai prie ko čia cambala?
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 11, 19:08)
Staltiese keliukas ir vėliava į rankas.
Debesėlį pameni? Neprimena?

Debesėlis bent jau nebuvo piktybinė, nieko nekoliojo, o kiek š gaudavo, ojojoj
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 19:16)
Tada forumas dar nebuvo toks nusprogęs, kaip dabar, bet L vien jau pasirodžius tapo superstar blogaja prasme. Jeigu visi puola, netgi taktiškiausi nariai, iš kurių mažiausiai to būtų galima tikėtis, tai reikia neverkt ir pult kažką kaltint, o verčiau pasižiūrėt į save. Tikrai neskaitysiu, savo laiku lankiausi, skaičiau, nuomonė visiškai kitokia. Nesiėstumėt su cambala, ką tuomet apkaltintum? Žkb?
Sakau, aš atėjau čia kaip naujas žmogus ir tik įdomucia pradėjo įtart, kad nesu naujokė, o L neturėjo nei žalio supratimo, kas aš tokia, bet vistiek užsirovė. Tai prie ko čia cambala?

taktiškiausi ir nepuola. Esmė tame, kad kai puola visokie vanagai ir žmogus atsimušinėja, tai nejučia ir tiems taktiškiems negražiau atsako. Čia žmogiška ir man pvz. visai nekeista. Paprasčiausia psichologija. Keista tik, kad tie taktiškiausi to nesuvokia ar nenori suvokti?
Ir šiaip, ar ne per įžeidūs žmonės? sako veganai turi būti nervingi, nes tipo b12 trūksta, aha biggrin.gif nu bet kažkodėl neužpuoliau jos, kad jai tatuiruotės blogis atrodo, o aš iš žalios jaunystės turiu tokią. Aš suprantu, kad tai tik nuomonė. Kai aš savo išsakau apie kažką, jai gal kažkas irgi nepatinka? Nu bet nepuola manęs.
Kaip dabar per forumą matyti ko neužgauti? Nu tu vat Širinskienę išjuokei. O gal kažkieno mama į ją panaši? Tai norėtum dabar, kad prie tavęs kabinėtųsi, suvarinėtų ir vaikytųsi 100 metų?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 20:16)
Debesėlis bent jau nebuvo piktybinė, nieko nekoliojo, o kiek š gaudavo, ojojoj

Inkštė ne ką mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 11, 17:28)
<p>Lutuke,nu nebejuokink tu svieto.Nieko tu nerauki nei permanentuose nei mikrobleidinguose.Pikta skaityti.Girdėjai kažkur kibiru skambinat,ale nežinai kokioje pusėje.Nepatinka,nesidaryk,niekas neverčia. Man pvz tatoo didelės negražu.Bet gi nebliaunu per visą forumą,kad dūros save žaloja.Kas kaip nori,tas taip ir gražinasi.</p>
<p>Ir kodėl Cambalą puoli?</p>
<p>Permanento temą užvedžiau aš.</p>

Tu galvoji, kad protiskai atsilikusios veblejimas yra puolimas?

Man tai idomu stebet dvieju glusiu elgesi - montevertes ir lutukes. Lutuke pries tatoo kad plysauja, o Monteverte sedi sikna kampe suraukus kamputyje, nors pati tarakona ant subines issitatuiravusi 😂.
Va cia tai vinis. O ne permanente ar microbleidinge.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 19:33)
Tu galvoji, kad protiskai atsilikusios veblejimas yra puolimas?

Man tai idomu stebet dvieju glusiu elgesi - montevertes ir lutukes. Lutuke pries tatoo kad plysauja, o Monteverte sedi sikna kampe suraukus kamputyje, nors pati tarakona ant subines issitatuiravusi 😂.
Va cia tai vinis. O ne permanente ar microbleidinge.

Debile, tai dabar kokia narė parašys, kad ūsai negražu pas vyrus, o sakykim mano tėvas su ūsais, tai man ją purve murkdyt? Ne visi gi tokie idiotai kaip tu biggrin.gif Gydykis
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 17:34)
nesakiau taip.
daug ką moterys daro ir dėl kitų moterų, ne tik dėl vyrų mirksiukas.gif konkurencija, supranti? smile.gif

Tu pirma savo susmirdusius supuvusius dantis susitvarkyk. Net savo draugei given bijai pasirodyt biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 17:37)

man visos taturuotes baisu

O tavo drauge monteverte gyresi, kad ant subines tarakona turi ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 18:58)
Imesk savo lupas pries ir po, lb idomu  biggrin.gif  tik lupas gali iskirpt,i az  biggrin.gif

Oi nedariau tokių foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 19:41)
Tu pirma savo susmirdusius supuvusius dantis susitvarkyk. Net savo draugei given bijai pasirodyt biggrin.gif .
Papildyta:

O tavo drauge monteverte gyresi, kad ant subines tarakona turi ax.gif .

specialiai netvarkysiu, tada rodytis nereiks biggrin.gif ir beje, sakiau gi kad tik po tavęs, duodu tau paskutinį žodį biggrin.gif 4u.gif informuok, kai išsioperuosi smegenis, tada aš varysiu dantų

5 turiu, kurie baigia tave suėsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 19:26)
taktiškiausi ir nepuola. Esmė tame, kad kai puola visokie vanagai ir žmogus atsimušinėja, tai nejučia ir tiems taktiškiems negražiau atsako. Čia žmogiška ir man pvz. visai nekeista. Paprasčiausia psichologija. Keista tik, kad tie taktiškiausi to nesuvokia ar nenori suvokti?
Ir šiaip, ar ne per įžeidūs žmonės? sako veganai turi būti nervingi, nes tipo b12 trūksta, aha biggrin.gif nu bet kažkodėl neužpuoliau jos, kad jai tatuiruotės blogis atrodo, o aš iš žalios jaunystės turiu tokią. Aš suprantu, kad tai tik nuomonė. Kai aš savo išsakau apie kažką, jai gal kažkas irgi nepatinka? Nu bet nepuola manęs.
Kaip dabar per forumą matyti ko neužgauti? Nu tu vat Širinskienę išjuokei. O gal kažkieno mama į ją panaši? Tai norėtum dabar, kad prie tavęs kabinėtųsi, suvarinėtų ir vaikytųsi 100 metų?

Na žiūrint kaip suprasi puolimą, epitetų susilaukė ir iš taktiškų narių, netgi buvo pasiųsta. Puola vanagai, ir vėl klausimas- kodėl? Kodėl manęs nepuola? Kitų narių? Pvz idomucia, įdomus egzempliorius, bet ir tai nesusilaukia tiek hate'o. Ji vienintelė tokia, kurią "puola", na tai gal bėda joje, nemanai? Nieko žmogiško čia nematau, adekvatus žmogus taip nesielgs ir tiek. Kodėl ji to nesugeba suvokti? Ji naglai kiša savo požiūrį kitiems, kitaip nemoka ir sukelia norą tik pasiųsti nx, nieko daugiau.

Na jei kažkas įsižeis, tai jau tikrai ne mano bėda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 11, 19:41)
Oi nedariau tokių foto smile.gif

niekada anksčiau iki procedūros nesifotkinai taip, kad lūpos matytųsi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 11, 17:42)
Sedziu skaitau ir galvoju.

Visos cia ciauskejome apie poceduras, viskas gerai, niekas niekam nieko neaiskino atejo musu VISU GALU ZYYYNOVE, ir pareiske savo "kompetetinga" nuomone, kurios esme, sumenkinti taikiai besisnekuciuojancias moteriskes.

VA dabar galvoju, na ir kas cia kaltas?

As norejau jai parasyti - pazek, idiote issigimusi, Moonte sau nesidaro / nrsidarys permanento, bet moka savo nuomone kulturingai parasyt( kaip ir Mylimuke).
Bet bergzdzias reikalas ju. Moteryte megausi spardymu....
Atsakyti