Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 02 11, 18:03)
O pire ko cia moraliukai.

man given444 paaiskino, kad gedytis yra blogai. Taigi kodel mane turi aplankyti svetimos gedos jausmas, del kito zmogaus veiksmu. Uzgrauzkite jus viena kita negyvai, tik neinkskite kad jus kas puola, kai patys edates.
Papildyta:
TAip, esme ir yra, kad tai turetu daryti visi. Kai to nera... Sorry, neveiksminga. na, gal galu gale dalyviai tam pribres, iskyres, kai ikyres tas jovalas.

tai kad jūs čia inkštėte, kad Lutukė vėl atėjo ir vėl neva vakarykštes temas pradėjo biggrin.gif
sunku jums gyvent 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 18:05)
tai kad jūs čia inkštėte, kad Lutukė vėl atėjo ir vėl neva vakarykštes temas pradėjo biggrin.gif
sunku jums gyvent 4u.gif

As... As ieksau reiskinio priezastinguma.
Siaip, as dziaugiuosi, kad savo rasliava ji demonstruoja savo tupuma. Ir kuo toliau lai demonstruoja. GAl jusu patrone, galu gale suvoks, kas prie ko. Ir ja netycia aplankys gedos jausmas, del akiu draskymo su tuo VISAI nesusijusiems zmonems. DURNIO, NUO JO PATIES NEAPSAUGOSI.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 11, 19:03)
TAip, esme ir yra, kad tai turetu daryti visi. Kai to nera... Sorry, neveiksminga. na, gal galu gale dalyviai tam pribres, iskyres, kai ikyres tas jovalas.

Pradėk nuo savęs. Visi pokyčiai prasideda nuo vieno žmogaus. Jeigu pati nesivaldai - niekas nėra kaltas dėl tavo nesivaldymo. Tik tu pati.
Juk nelipi į šūdą, vien tik todėl, kad kiti jame murkdosi? Nelipk pati, tada nereiks piktintis, kad jis taškosi ir smirda.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 11, 18:15)
Siaip, as dziaugiuosi, kad savo rasliava ji demonstruoja savo tupuma. Ir kuo toliau lai demonstruoja. GAl jusu patrone, galu gale suvoks, kas prie ko. Ir ja netycia aplankys gedos jausmas, del akiu draskymo su tuo VISAI nesusijusiems zmonems. DURNIO, NUO JO PATIES NEAPSAUGOSI.

aš gi jums atsakiau iš pat pašaknų, nuo pradžių pradžios. Atsakymas: cambala
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 11, 18:15)

Man atrodo, jūs per daug gilinatės. Neverta. Jeigu iki šiol nesusiprato, tai tikrai nesusipras, ji tam paprasčiausiai per kvaila, na neduota žmogui suvokimo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 18:41)
prie ko čia bijot? kodėl tu tokio siauro mąstymo? čia žmonės stebisi Lutukės aukštaisiais, sorry, bet aš stebiuosi tavo ax.gif paprasčiausiai žmonės yra banda ir vienas kitą kopijuoja, pakonkuruoja kas gražesnis. Juk net mados tam yra. Vat užeina plačių antakių mada. Tai žmonės tą daro, ne kad konkurencijos bijo, o kad būt madingu, kaip visi tipo, nebūt pilku ir bliednu, ar ne taip?

Jeigu tu seki paskui banda, nereiskia, kad visi tai daro. mirksiukas.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
NEgerbiamoji medalininke, turiu pasakyt, kad mano dukros mokykla iš tikrųjų dalyvavo streike. Žėk, tai dabar jau gera mokykla? 😂
vartotojo įkelta nuotrauka

Beje, ką manai apie Gemma o'Doherty? Dabar aišku bėgsi pasiGOGUlinti, kas ji tokia😄
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 18:17)
aš gi jums atsakiau iš pat pašaknų, nuo pradžių pradžios. Atsakymas: cambala

O kodėl tuomet ji raunasi ant visų be išimties? Na, išskyrus jos keletą minionų
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 18:48)
Jus savo kompleksus gydykites niekas jusu nemenkins  mirksiukas.gif Kaip manes nemenkina man prikisami mano triusikai, taip ir jusu neturetu menkinti jusu padaryti sprendimai, del kuriu jauciates uztikrintos ir ramios.
O jei jau jums reikia spec kursu,kad issakyti savo nuomone kas garzu, kas ne, kas man reiskia meile sau, tai atleiskit velgi nesutiksiu man nereikia.
O kad abydna, kad esat bukos, ir nieko amzinai nezinot ir elementarus pamastymas jums jau svieciasi, kaip visu galu zinojimas, tai irgi negaliu niekaip pagelbeti, jau perisprasau  4u.gif

Pas tave nulis socialiniu igudziu. Vyras su tavim tyli, kolegos nesneka, draugiu neliko, liko tik SM, kur gali varyt paklodes viena kryptimi. Na kur gi daugiau taip galetum pasireiksti? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 11, 19:16)
Pradėk nuo savęs. Visi pokyčiai prasideda nuo vieno žmogaus. Jeigu pati nesivaldai - niekas nėra kaltas dėl tavo nesivaldymo. Tik tu pati.
Juk nelipi į šūdą, vien tik todėl, kad kiti jame murkdosi? Nelipk pati, tada nereiks piktintis, kad jis taškosi ir smirda.

Kai tas sudas turi kojas ir vaiksto is paskos, sunku likt neaptaskytai biggrin.gif
Atsakyti
Lūpos irgi nusilups, ty pasidengs alia šašiukais, bus ištinusios, jausmas kaip olialiaške būt biggrin.gif bus l ryšku pradžioj, po to normaliai. Niekas nepasakytų, kad buvau pasidariusi lūpų permanentinį, l natūraliai gražiai.
Antakių nereik, mano juodi, tankūs, bet jei reiktų, daryčiau, patogu
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 11, 19:54)
Lūpos irgi nusilups, ty pasidengs alia šašiukais, bus ištinusios, jausmas kaip olialiaške būt biggrin.gif bus l ryšku pradžioj, po to normaliai. Niekas  nepasakytų, kad buvau pasidariusi lūpų permanentinį, l natūraliai gražiai.
Antakių nereik, mano juodi, tankūs, bet jei reiktų, daryčiau, patogu

Imesk savo lupas pries ir po, lb idomu biggrin.gif tik lupas gali iskirpt,i az biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 18:36)
O kodėl tuomet ji raunasi ant visų be išimties? Na, išskyrus jos keletą minionų

kaip ten sako: šaukštas deguto, statinę medaus sugadina.
Ta cambsėjo, cambsėjo pastoviai, kapojo kapojo, kol Lutukė irgi atgal ėmė atsimušinėt. O kaip žinia, balaganas ir kitus pritraukia. Pastebėk, kai tema ši ar kita vos aktyvi, tai neikas čia apačioje ir neskaito praktiškai, o kai čia pilasi žinutė po žinutės, tai subėga būrys žiūrėt ir komentuot. Taip ir ten buvo. Ir kitos į diskusiją įsitraukdavo ir kai jau užduotas negražus tonas, ir kiti žmonės tą perima.
taigi jau rašiau kaip buvo su tos atosotogom. Pasiskaityk nuo sausio 10-11, jei įdomu poros savaičių diskusijas. Visai gražios diskusijos buvo, bet ir tai iš praieties kažkas būdavo priminta, nes nariai jau išsipykę. Bet tik grįžo cambala ir vėl visiškas balaganas, keiksmai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 19:43)
Kai tas sudas turi kojas ir vaiksto is paskos, sunku likt  neaptaskytai biggrin.gif

Staltiese keliukas ir vėliava į rankas.
Debesėlį pameni? Neprimena?
Atsakyti