Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 02 12, 08:34)
Aa, kaip i save panasia gyni biggrin.gif .
Nors is storos savo sugyventinio motinos saipeisi, kad i karsta netips.

ns žinau kokia liekna ir stipri ji gali būti, tokia, kad tu nepavytumei jos, kaule nelaiminga biggrin.gif bet ji apsileidžia labai ir tikrai taip, ėda kaip paršas, kitaip nepasakysi. Bet tai aš ją žinau, oluche, todėl galiu komentuot, o tu ką žinai? birką žinai kaip ir apie visas forumietes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 09:22)
dar viena svaigikė. Tam tikromis ligomis vaikai perserga jau vaikystėje ir nuo to laiko lieka stambūs.
Gali paneigti, kad ji nepersirgo?

Kas per ligos?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 09:25)
ns žinau kokia liekna ir stipri ji gali būti, tokia, kad tu nepavytumei jos, kaule nelaiminga biggrin.gif bet ji apsileidžia labai ir tikrai taip, ėda kaip paršas, kitaip nepasakysi. Bet tai aš ją žinau, oluche, todėl galiu komentuot, o tu ką žinai? birką žinai kaip ir apie visas forumietes biggrin.gif

Ji buna tokia kokia nori. O kad tu susiedusi su ja ir net savo sugyventinio jo motinai pavydi - cia faktas, Naujininku senmerge.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 12, 09:07)
Viskas būtų gan ok jei jai būtų 60.

o jau tada galima storai būt? čia tu taip taisykles nustatei dėl tų metų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 09:22)
Tam tikromis ligomis vaikai perserga jau vaikystėje ir nuo to laiko lieka stambūs.

😂😂😂 dienos topas.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 09:28)
o jau tada galima storai būt? čia tu taip taisykles nustatei dėl tų metų? biggrin.gif

Tai kad ne tik storume esme.
Moterei 44, atrodo kaip bobute.

O kodel tavo sugyventinio motinai negalima but storai, o tavo motinai gali but atsikises pilvas ir stora sikna? Kodel tu nustatineji kam kokiai but?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 12, 09:21)
Kvaisa per visa pilva esi. Manei atskleisi apie mane paslapti? Kuria buvau parasius cia ne karta. Nu ir vepliuke biggrin.gif  Dar nuotrauka ikelk, galesim aptart, kiek as panasi i Sirinskiene  mirksiukas.gif

Kad ne aš kvaiša. Teigi, kad tai jokia ne paslaptis, tai ko taip išsigandai tada? juk mergos būtų ėmę tave sveikinti, tau ką nemalonu būtų, jei tai nepaslaptis? Jauti kokia tu keista esi ir nesubalansuota asmenybė?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 12, 09:23)
Galima placiau? Kas per ligos?

meningitas pvz
Atsakyti
Yra labai daug genų, kurių veikla lemia apetitą, svorį, jo reguliavimą. Vienas jų – FTO genas. Jis skatina riebalų kūne kaupimąsi ir saugo, kad jų nemažėtų. Žmonės, turintys šį geną, mieliau valgo kaloringą maistą, vaisiai ir daržovės nėra jų mėgstamiausi produktai.

O labiausiai svorį lemia daug kaloringo maisto, persivalgymai ir judėjimo stoka.

Tuo tarpu ir turintis nutukimo geną žmogus gali likti normalaus svorio.
Genai lemia tai, kad kai kuriems antsvorio turintiems žmonėms sumažinti svorį bus kur kas sunkiau nei kitiems – galbūt reikės daugiau laiko, gal daugiau pastangų, gal visai kitokio gydymo būdo

https://www.medcentr...aplinka,nid.291
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 12 vasario 2020 - 09:33
QUOTE(cambala @ 2020 02 12, 09:32)
O kodel tavo sugyventinio motinai negalima but storai, o tavo motinai gali but atsikises pilvas ir stora sikna? Kodel tu nustatineji kam kokiai but?

nes mano mama balerina palyginus su vyro mama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 10:32)
Kad ne aš kvaiša. Teigi, kad tai jokia ne paslaptis, tai ko taip išsigandai tada? juk mergos būtų ėmę tave sveikinti, tau ką nemalonu būtų, jei tai nepaslaptis? Jauti kokia tu keista esi ir nesubalansuota asmenybė?
Papildyta:

meningitas pvz

Man tikrai dzin nepazistamu zmoniu sveikinimai. Apsikvailinai eilini karta su savo ciokinimais.

Galima saltini?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 09:34)
nes mano mama balerina palyginus su vyro mama smile.gif

Neteko matyt balerinu ispustais pilvais ir stora subine.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 09:32)
Kad ne aš kvaiša.

meningitas pvz

Dar ir kokia kvaisa, jei sugebejai taip nususneket, kad persirgus meningitu storu liekama.
😂😂😂
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 09:28)

Tiesiog lengviau tinka ji tai kategorijai.
Ne tik kad stora, ji nyki, pilka, neįdomi. Atrodo 20 metų vyresnė.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 09:32)
meningitas pvz

Meningito pasekmė - antsvoris? Čia rimtai? Aš klausiu, nes niekad nesu apie tai girdėjus - galvos skausmai, nervinės sistemos sutrikimai, protinės veiklos sutrikimai - taip, bet antsvoris...? Nu gal. Nežinau, ne medikė, prisipažinsiu.

Šiaip esu tikra, kad yra sutrikimų, kurie gali nulemti didesnį svorį. Bet tai daugiau išimtis, nei taisyklė. Absoliuti dauguma antsvorį turi dėl netinkamų mitybos ir judėjimo įpročių, kurie dažnai susiformuoja vaikystėje.

Man tai nė viena moteris netrukdo - nenori, lai nesidažo, bele tik joms gerai. Nepatinka gal nevalyvos, kur galvos neplauna, bet vėlgi - pažįstama viena kasdien galvą plauna, bet į vakarą plaukai jau būna susiriebalavę... kadangi ploni labai ir nelabai daug jų, tai labai matosi. Nu ką aš žinau, nėr gražu, bet iš kitos pusės žinau, kad tai ne dėl to, kad nevalyva.

O aš noriu dažytis ir dažausi, noriu puoštis, puošiuosi, norėsiu kada nors ką nors išsitatuiruoti (vargu, bet gal biggrin.gif) - tatuiruosiuos. Ir man asmeniškai visai neįdomu ką apie tai mano kitos ar kiti. Jei kažkam tai asocijuojasi su nepasitikėjimu savimi, tai daugiau pasako apie tą žmogų, o ne apie mane. Jei kažkam atrodo, kad tai darau dėl kitų moterų, nu čia... nežinau. Gal pas tą žmogų fantazijos trūkumas ar savi kompleksai su tokiais komentaras lenda. Tegu, kiekvienas mes su savais trūkumais ir sliekais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 12 vasario 2020 - 09:47