QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 09:32)
Meningito pasekmė - antsvoris? Čia rimtai? Aš klausiu, nes niekad nesu apie tai girdėjus - galvos skausmai, nervinės sistemos sutrikimai, protinės veiklos sutrikimai - taip, bet antsvoris...? Nu gal. Nežinau, ne medikė, prisipažinsiu.
Šiaip esu tikra, kad yra sutrikimų, kurie gali nulemti didesnį svorį. Bet tai daugiau išimtis, nei taisyklė. Absoliuti dauguma antsvorį turi dėl netinkamų mitybos ir judėjimo įpročių, kurie dažnai susiformuoja vaikystėje.
Man tai nė viena moteris netrukdo - nenori, lai nesidažo, bele tik joms gerai. Nepatinka gal nevalyvos, kur galvos neplauna, bet vėlgi - pažįstama viena kasdien galvą plauna, bet į vakarą plaukai jau būna susiriebalavę... kadangi ploni labai ir nelabai daug jų, tai labai matosi. Nu ką aš žinau, nėr gražu, bet iš kitos pusės žinau, kad tai ne dėl to, kad nevalyva.
O aš noriu dažytis ir dažausi, noriu puoštis, puošiuosi, norėsiu kada nors ką nors išsitatuiruoti (vargu, bet gal

) - tatuiruosiuos. Ir man asmeniškai visai neįdomu ką apie tai mano kitos ar kiti. Jei kažkam tai asocijuojasi su nepasitikėjimu savimi, tai daugiau pasako apie tą žmogų, o ne apie mane. Jei kažkam atrodo, kad tai darau dėl kitų moterų, nu čia... nežinau. Gal pas tą žmogų fantazijos trūkumas ar savi kompleksai su tokiais komentaras lenda. Tegu, kiekvienas mes su savais trūkumais ir sliekais.