Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Kokia turininga ubuntiska diskusija.
Atsakyti
Sirinskiene tokia liekna kaip Satja raumeningas.
Kazkam su regejimu visai prastai. Vertetu pramankstint akis nuo amzino spoksojimo i melynaji.
Nuo hormonu kiek gali isstoret? Na keli kg, desimt, o ne 20-30. Lai gydosi,jei tokia baisi liga. Bet turbut jai ant saves px kaip ir edimo bei nejudejimo atveju butu rolleyes.gif
Atsakyti
Bet kodėl ji slepia Širinską?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 23:54)

Grauziniene pamenat? Vyras irgi buvo pogrindi.

Siaip abi moteris sieja platoniska meile lyderiui. Uspaskich isdave Grauziniene, idomu, kuo baigsis Sirinskienes meile Karbauskiui...
Atsakyti
Storulka ir vaikystej buvo, taigi ne ligos, ne hormonai, o cepelinu pomegis mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Is tevu seimos atsinestu mitybos igudziu ydingumas akivaizdus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 13:17)
paverkiau viena ir gyvenu toliau, bet visa tai kaupiasi.... :verysad:

Rašau vidurnaki. Cambala, aš nesuprantu, kam tu traukai senas sms. Teisingai Monteverte sake: buvo krize, žmogus pasakojosi - tai kas negerai?
tavo gyvenime nieko nebuvo?
mano gyvenime nieko nebuvo? ar tu daužai žmonems per galvas, kad jiems buvo sunku?
ar tavo drauges ar kaimynes - kažkokios plastikines, sunkumu neturejo, vyru užmušti, išspirti nenorejo?
gi aiškiai raše L, neslepe, buvo sunku, vyras gere...dabar krizes apsikarpe gyvena-
tai ko tampyt sms?
pas mane taip pat. jei rašydavau, kokia būdavau su vyrais, kaip ju gailedavau, db taip nesielgiu, tai gal nereikia man motinos tereses etiketę klijuoti, nes gal aš tokia pasidariau, kad jie db pelkeje skęstu, o aš eiciau ir net neatsisukciau?
o tau viskas gyvenime gerai? noretum bendrauti su žmogumi, kuris net nusižliumbti dorai nesugeba?

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 11, 13:20)
Dabar mano dienos. O tau dar vaikus reikės išleisti į gyvenimą,dar ilgai sau negalėsi leisti,ką leidžiu aš sau. O vyrai,tegul pastempia šalia manęs.

Šaunuole. Apskritai pastebejau, kad moterys LTv labai prisižiūri.
gaila, kad tokio amžiaus vyrai, dažnaiatrodo 5-6 neštumo menesyje ir labiau susivarę nei moterys. ir addiction visokiu turi daugiau.

Idomucia minejo, kad mtoerys kažkaip greiciau sesnsta nuo stresu - na, mano patirtis kitokia.
vyrai lb smarkiai ir greitai žyla ir auginasi svori.
atvejis: vyrukas atsidare firmą, per metus patapo baltas ir su pilvuku. o dar 40 neturejo.
life ar disability to handle stress?

prie to pacio ryte papasakokit, kaip sveikai dorojate ssu tresu? kaip ji priimat? attitude?
masažai?
geros komedijos?
walks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 vasario 2020 - 00:32
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 22:52)
Tikrai nei simpatiska, nei grazi ne pro kur.
Kitos jei tokios, bent pasigrazina.
Kokia liga? Cepelinu edimo?

Tai, kad Širinskuebė Lutukės pasaulyje simpatiška-nenustebino
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 23:54)

Įtariu, jis pats slepiasi...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 22:14)

ji su antsvoriu, o jei jį nuimt, tai moteris kaip moteris, ką ne?

Tu i ka panasi ( Sirinskiene) tik pas tave plaukai 2 .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 23:09)
o tu matai kaip ji valgo?

Aa, kaip i save panasia gyni biggrin.gif .
Nors is storos savo sugyventinio motinos saipeisi, kad i karsta netips.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 23:38)
Sirinskiene neturi vaiku, ji labai placiu peciu atrodo pas ja gal su hormonais kazkokios bedos, arba dar kazkas, neatrodo ji siaip nutukusi nuo maisto ar nejudejimo.
sakau pamainom su cambala dirbat, tai kaip manot, jei dar 150 k tai pakartosit, kas pasikeis?

Kad tureti vaiku dar ir vyra reikia turet. Ten greiciausiai kaip pas tave - atskirai viskas.
Kas kad tu istekejai ir isperejai? Vyras tai i tave nebeziuri, nesiklauso, pati savo piste parasei, kad tu tiek ir teverta.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 12, 00:31)
Rašau vidurnaki. Cambala, aš nesuprantu, kam tu traukai senas sms. Teisingai Monteverte sake: buvo krize, žmogus pasakojosi - tai kas negerai?
tavo gyvenime nieko nebuvo?
mano gyvenime nieko nebuvo? ar tu daužai žmonems per galvas, kad jiems buvo sunku?
ar tavo drauges ar kaimynes - kažkokios plastikines, sunkumu neturejo, vyru užmušti, išspirti nenorejo?
gi aiškiai raše L, neslepe, buvo sunku, vyras gere...dabar krizes apsikarpe gyvena- 
tai ko tampyt sms?
pas mane taip pat. jei rašydavau, kokia būdavau su vyrais, kaip ju gailedavau, db taip nesielgiu, tai gal nereikia man motinos tereses etiketę klijuoti, nes gal aš tokia pasidariau, kad jie db pelkeje skęstu, o aš eiciau ir net neatsisukciau?
o tau viskas gyvenime gerai? noretum bendrauti su žmogumi, kuris net nusižliumbti dorai nesugeba?

Tu man neaiskink ka daryt. Savo monteverte susikisk sau i sikna.
Dar karta tau paaiskinsiu, jei tau nedasunta - uzkniso tavo idiotes pezalai. Dvi egzistuojancios temos
Kazkas kazka normalaus/ idomaus paraso, ateina tavo issigimele ir nersia, peza nesamones, uzgozia visa eteri ir gaunasi balaganas.
Pries pusmeti jau buvau ikelusi tema apie jos vyro lakstymus ir gerima. Ikeliau todel, kad visa laika kaltino Lietuva del to, kad jos vyras gere. O ikeliau, kad uzsiciauptu, nes jos vyras gert pradejo nuo jos smegenu lesimo ir nedavimo.
Dabar, aiskina kokios cia neismaneles, kaip cia kas svingeriauja, kaip jos del vyru save zaloja ir bla bla bla. Tai ir pakisau( ir dar kitoj temoj pakisiu) issigimelei jos " puiku gyvenima su vyru".
Issigimele nebedomina savo vyro, ten pas juos nieko nera, jei nepilnai kaip pries 5 metus rase, kad 20 metu kartu, bet vyras tik su vaikais tebendrauja - na tai viskas aisku. Gi pati kaip buvai pas savo issigimele sveciuose - matei vyra? Ne.
Teisingai Moonte rase - tegul isnyksta kuriam laikui, tegu zmones pamirsta jos slykstu cia triedima, tegu apmasto kas su ja ne taip, kodel nuo jos nusisukes vyras, aplinkiniai, kodel antipatija kelia visiem nariams cia. Tegu apmasto, grizta ir bendrauka kaip zmogus. Bet to nebus
Juk ja ismete is forumo ubuntu nicu. Po pusmecio atsivilko ir po poros zinuciu iskart savo stiliuku puole narei ( normaliai narei Leksai) i atlapus.

Ir atsibodo man tavo inkstimas apie tavo ta issigimele, atsok.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 12, 00:11)
Storulka ir vaikystej buvo, taigi ne ligos, ne hormonai, o cepelinu pomegis mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Isspausta, nenaturali sypsena. Ir atrodo zymiai vyresne nei yra.
Atsakyti

prie to pacio ryte papasakokit, kaip sveikai dorojate ssu tresu? kaip ji priimat? attitude? masažai? geros komedijos? walks?

Joga rytais, beveik kasdien. Sportas.

Man stresa labai kele nuolatinis skubejimas. Dabar tiesiog neskubu. Supratau, kad vistiek padarau tiek pat, visur pasirodau tuo paciu metu. 

Dar itampa kelia ivairios kabancios uzduotys. Su MB naudojam programa kurioje rasom ka reikia padaryti, iki kada, kas jau atlikta ir pan.

Labai daug nuveikem siais metais deka to. :) 

Atsakyti