Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Kol jus cia pesetes, nusidaziau plaukus, busiu ugnis wub.gif lotuliukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 02 12, 13:04)
Jūs irgi vaikų nesisaugant neturit. Tai visgi "Dievas" neduoda ar sergat? Pati sakot, kad analogiškoje situacijoje moteris tikėtinai kažkuo serga.
Man negražu, kai žmonės kitiems ligas internetu diagnozuoja. Ypatingai, kai analogiškoje situacijoje būdama pati teigiat, kad gydytojai Jums nieko neranda. Ypatingai kai tai daroma siekiant įžeisti. Jums tai gali atrodyti normalu. Tiesiog pasakiau savo nuomonę. Čia tik Jums toks teiginys yra normalus. Aš čia nė prie ko. Atitinkamai visus kuku galit sau ir pasilaikyti.
O diagnozuoti aptariamam svetimam žmogui ligas yra gražiau? Priminkit, kuo ji ten galimai vaikystėje sirgo...?
P.S.: man negražu visi žmonių įžeidinėjimai. Įskaitant tuos, kurie nukreipiami Jūsų atžvilgiu. Esu tai tikrai rašiusi. Tiesiog sveikata yra ypatingai jautri sritis, kuri turėtų būti neliečiama. Net (arba ypač) kai norisi įkąsti.
Pasakiau ką galvoju, nes norėjau. Daugiau tęsti diskusijos nematau prasmės.

Nuo kada mes vaiku neturim? blink.gif Kur mano vaikus padejot jau?
Tame ir esme, kad jie neturi, o mes turim, as gi sakiau gal ir pas mus kokie sutrikimai nezinau, bet matomai ne tokie dideli,kad is vis neturetume vaiku ar ne?
As sneku apie galimybe, o ne diagnozuoju, skiriat ka skaitot? ir kas tame blogo? blink.gif as nezinau kuom ji sirgo, bet matosi,kad vaikas su virsoriu, tai tikrai ne sveikatos pozymis. Virsvoris jau liga pati savaime. kas ja jai sukele nezinau.

Bet kazkaip kitom gi nerasot apie ju negrazius pareiskimus anot jusu ar ne? arba as nepastebejau, paraset siandien Mylimukei kazka, paraset cambalai, Nakvisai del ju saipymosi is Sirinskienes? bigsmile.gif

Ar manot, kad norejau Sirinskienei ikasti, izeisti??? blink.gif jus gal sumaiset postus, as gi ja gyriau ir bandziau paaiskinti jos virsvori, ir pasakiau, kad ji galimai turi virsvori del ligu, o ne del edimo per didelio???nes nu priezastis vsi tiek kazkokia turi buti, ar ne? kazin kas jus labiau izeistu jei butumet su virsvoriu, ia zmogus pasakytu, kad jus edat per daug, kad esat apsileidusi ar kad pasakytu, kad gal nuo ligu kokiu virsvoris uzaugo? blink.gif

Taigi kazkaip biskiuka ne tai komentujat del negraziu pasisakymu, kaip ir visada siaip, kaip pamatysiu, kad kazkam ne man parasot kazka panasaus tada patikesiu, tuom kad sugebat buti objektyvi, o dabar visai i pievas nuvaziavot su savo postais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 12, 14:23)
Ta diena kai pradejai lutukei deliot jos rasliava nufotkinusi telefone ir apvedusi raudonai. Ir dar manes kaip ir privengei, pykai. Tada ir pagalvojau apie tave. Na o kai paveisliuka idejai - iskart aisku tapo😂.

Nepykau tikrai, seniai piktumas išgaravęs, nes sutikim, abi pavarėm, bet aš pripažįstu, kad iš mano pusės varymas buvo daug šlykštesnis. Privengiau ne dėl to, kad pykčiau, o dėl to, kad nesinorėjo kipišo vėl, nežinojau kaip reaguosi biggrin.gif

Užkabino medalininkės paistalai apie mokyklas, tai nesusilaikiau nepasisakius ir nesuprantu, kokio bb aš su ja į kalbas leidžiuosi vėl. Nes juk kuprotą tik grabas ištiesins
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 12, 13:07)
Na Airijoje gal registracijos nera tokios kaip Lietuvoje ar Vokietijoje, Nes UK irgi nera... Bet zinokit ta registracija yra tik kita forma. Kadangi visaip teko raitytis, tai visko teko suzinot.
UK yra tokia HMRC (Muitines ir mokesciu tarnyba). Tai va pas ja jei dirbi - registruoji savo gyvenama vieta... Na nurodai ir tai kaip ikalta, kol nepakeiti. Gyventi ten kur dirbi yra visai nebutina, tik taro UK ir Europos yra siena, tai karta kai norejau gauti nemokama pilna sveikatos draudima, tai manes paprase patiksinti kiek kartu buvau UK ( O as zinau kad jie turi keltu duomenis) tai kai parasiau, tai pasake, kad draudimo neduos, turiu nuotraukti darba UK, o apiforminti veikla Vokietijoje.

Bet Jie siuncia laiskus ir jei turi toki laiska is mokesciu su vokisku adresu tai UK veikia, kaip registracijos liudijimas - niekas nesikabina. Darbas neturi reiksmes, nes yra zmoniu kurie dirba NI o gyvena ROI ir atvirskciai.

matai pirmiausia mes cia vaikus vedam i mokykla, tai jau vien del to niekaip neirodyciau, kad cia negyvenu. O darbas irgi turi tureti galimybe jame nebuti fiziskai, patikrinus labai lenva irgi tai nustatyti.
Be to garda i namus gali atvaziuoti viena, kita, trecia karta, nu ir kiek pasakosi,kad cia negyveni? lotuliukas.gif
cia gal ir tinka tai Uk, Airija maza, zmoniu mazai, visi zino tuos uzsieniecius, kas kur gyvena, ka veikia, cia neissisuksi taip.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 12, 14:34)
Kol jus cia pesetes, nusidaziau plaukus, busiu ugnis  wub.gif  lotuliukas.gif

Tinka tau raudoni plaukai.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 02 12, 13:42)
Širinskienės antsvoris ar ten koks nesidažymas yra viena. Bet išgirdusi ją kalbant ir žiūrint į ją, apima nelabai toks geras jausmas: už to paploninto balselio ir nemalonaus žvilgsnio slepiasi agresija, davatkiškumas ir dar tokios brrr, nelabai malonios savybės. Nenorėčiau tokio žmogaus kaip kolegos-negalėčiau pasitikėti ja visiškai, nemaloni asmenybė.

nu nedaug jos esu klausiusi, gyvai nemaciusi, nu bet nieko tokio nesugebejau iziureti, is kur jus tai iziurit? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 13:45)
nu tu ir daužta. Kas sako, kad jai būtinai meningitas, tu taip teigi?
Papildyta:

kas sakė, kad būtinai persirgo meningitu?
išsitrink tu galvą pagaliau gal ką? o gal diabetas jai? o gal ir ryja?
esmė tik kad labai kvaila teigti, kad būtinai ryja daug, kai žmogaus nepažįstat. Nu bet kas tavęs nežino? Tu gi nesąmonių kūrėja, čia tavo specialybė, net diplomą turi iš to biggrin.gif  4u.gif

bet tai analogiskos cambalos ir mylimukes zinutes, visai supanasejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 12, 13:42)
nu yra skirtumas smile.gif as vaiznejau su leituviska Airijoje ir su airiska Lietuvoje, aisku ne kazkas baisaus,  bet sudetingiau, nenoreciau kas diena taip.
Airijoje butu uztrumpine senai  biggrin.gif Atvaziuoti aisku gali, bet jie gardieciai matys,akd ci agyveni ir vaizneji kas dien ai darba, po miesta ir t.t. nebeleis su at masinsa vazineti. biggrin.gif

JOKIO skirtumo nera kur vairas. 3 metus vienoje buvo vairas vienoje,, kitoje auto kitoje puseje ir jokio skirtumo nejauciau.... na gal kartais begiu perjungimo ties durelemis nerandi, bet cia gal pora kartu. Ar kai lipi i keleivio vieta sedi. vaziuojant jokio skirtumo nera.

Del gardos tai nesupratau, pasjus ten kokia laukine valstybele? Mentu visur pilna ir jie daro ka nori? Yra ES istatymai del automobiliu kitose salyse naudojimo, o kad policininkai ziuretu, tai net LT dabar jau tiek policijos nera. vakaru salyse tai aplamai retai policininka sutiksi, kad jis ten ka tyrinetu.

Tiesa mane nesenai sustabde LT ir sako - kompas rodo, kad automobilio savininkas teisiu neturi, bet gal kai ne lietuvoje registruotas... Na jo sakau vokiskos teises
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 02 12, 13:46)
<p>Pagal keltus patikrina. </p>

siena galima kirsti ir be keltu, bet tai koks skirtumas, kad kerti siena, kad ir 10 k per metus, netampi del to negyventojas Airijos, o jei eisi gyventojas, privalai tureti airiska masina.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 12, 15:40)
Bet kazkaip kitom gi nerasot apie ju negrazius pareiskimus anot jusu ar ne? arba as nepastebejau, paraset siandien Mylimukei kazka, paraset cambalai, Nakvisai del ju saipymosi is Sirinskienes? bigsmile.gif

:

Gal tu nustok vaidinti teisuole vienakart? Verki ir verki, kad is taves saiposi, is kitu saiposi, bet pati progos nepraleidi labai daznai. O paskui kiaules akim porini, kaip blogai tyciotis.
Tai jeigu jau tyciojiesi, izeidineji taip pat, bent turek padorumo nemoralizuot.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 13:49)
kaip tai neturi? 2 turi
klausykit, kas čia per masinis nuprotėjimas šiandien? mergos, susiimkit, o tai visos cambalom patapot biggrin.gif
Papildyta:
bijau, kad cambala virusu nebūtų koks apkrėstas, kai tiek cambala mane vaikosi biggrin.gif

nu as irgi skaitau ir stebiuosi? biggrin.gif tos kur mazai raso, kol mazai raso protingos atrodo lotuliukas.gif
ar cia klimato atsilimas veikia kazka ar kas?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 02 12, 13:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72607236" data-time="1581505156"><div><p>
Tai kad sienu iki siol nebuvo... Todel tai nepatikrinamas reikalavimas</p></div></blockquote><p></p><p>Pagal keltus patikrina. </p>

NI registruotu - niekaip. Su LT 6 menesius negali kabintis

Moving for less than 6 months

If you move to another EU country and you are going to stay for less than 6 months, you don't have to register your car or pay any registration taxes there. You can keep your car registered in your country of residence. You may, however, need to pay road taxes. Road taxes are due for the use of your car, in your new country. It is a good idea to always have your car registration certificate, certificate of ownership and a proof of your permanent residency with you when driving in case you are stopped by the police and need to prove where you are subject to taxation.

https://europa.eu/yo...ad/index_en.htm
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 12, 14:51)
siena galima kirsti ir be keltu, bet tai koks skirtumas, kad kerti siena, kad ir 10 k per metus, netampi del to negyventojas Airijos, o jei eisi gyventojas, privalai tureti airiska masina.

O kas liepia buti Airijos gyventoju? Vienas seimos narys gali buti... Na nebent sedi ant socialo
Atsakyti

Kol jus cia pesetes, nusidaziau plaukus, busiu ugnis wub.giflotuliukas.gif

Būsi lapė arba rudeninis klevo lapas. :wub: Graži, sodri  spalva.Tik,gaila,kad šitos intensyvios spalvos greitai blunka,ir reikalauja kruopštesnės priežiūros.

Tingiu šnd su jumis diskutuoti.

Atvežė naują spintą,iš senosios viskas išmesta, sėdžiu sąvartyne, jėgų nėra,suku galvą nuo ko pradėti tvarkytis, o gal kokį pateisinimą sugalvoti( prieš save),kad nereiktų tvarkytis? :rolleyes:

Atsakyti