Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 12, 14:05)
Taigi lutuke durnina medikus, o del reprodukcines sveikatos vis tik pasitiki? O gal jie tiesiog nesugebejo surasti sutrikimo.
Juolab, jeigu ji teigia esanti visiskai sveika siuo klausimu, tai reiskia, kad tyresi sveikata? Nes buvo neramu, kad vaikai neateina smile.gif sveikas zmogus, kuriam viskas ok, ar darysis issamius tyrimus?  mirksiukas.gif
Per 20 metu lytinio gyvenimo gali 6-7 vaikus pavaryt net ilgai zindant. O cia tik 2.

ziurek pirma nei as teigiu ,kad esu viskai sveika, nei as medikais pasitikiu aklai, as sakau tik ka jie man sake ir tiek. Jie nerado bedu akivaizdziu neskaua,adk ju nebuvo gal ir buvo gal ir yra, kas ten zino, ne vsik air ne is kart sugeba gi medikai nustatyti, jie gi ne dievai kokie. Gimda yra, kiausides yra, ovuliacija vyko, kas dar?
Nu taip aisku kilo klausimai kodel nesusilaukiu vaiku gi ir tai pasakojau, bet nepergyvenau dar, nes per duag ir nenorejau dar tada, jei jau butu 35+ ir nebuciau turejusi gal ir buciau sunerimusi biggrin.gif dabar man gerai kaip yra.

bet tai gal visgi skiriasi, nuo to,kai zmones is vis neturi vaiku? Aisku jos vyras glai buti irgi nevaisingas, kaip ir maniskis. O gal abu. Bet sudejus tuos faktus ka turim, kad Sirinskiene turi virsvori nuo mazu dienu, kad neturi vaiku, tikrai kyla itarimas, kad gal ji nelabai sveika? ne? vien jau virsvoris gali buti kaip priezastis,kad nepastoja, o kas ji sukelia nezinau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 12, 14:23)
Tu teigei kad nuo meningito antsvoris.
Ikelk medicininio straipsnio nuoroda kur tai butu parasyta, o ne as pazistu ta, pazistu ana.
Tu teigei, kad zinai zmogu persirgusi meningitu ir aiskinai, kad 2 metus zinai ka jis valge. Tai tavo tevai, sesuo/ brolis, kad zinai ka zmogus du metus i burna dejo?
Tai kad baik vartytis, pusgluse.

teigiau, kad gali būti pavyzdžiui nuo to, ar įkirtai jau debile?
taip pat vėliau kai pamačiau, kad čia dundukių daug, pridėjau dar vieną galimą ligą - diabetą
nu jei tu nematei stambių širdininkų, inkstininkų, tai niekas tau nebepadės, toliau sėdėk vienutėje 4u.gif
Atsakyti
Omg, jau net zino, kad Sirinskiene nepastoja del savo virsvorio😂😂😂
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 02 12, 14:27)
<p>Monteverte, nuosirdziai nesuprantu kodel nusileidi iki ubuntes lygio? Juk nelaikai saves tokia priekvaise? Ar laikai? Niekaip nesuprantu.</p>

kurioje vietoje? kurio savo teiginio nepagrindžiau?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 15:05)
teigiau, kad gali būti pavyzdžiui nuo to, ar įkirtai jau debile?
taip pat vėliau kai pamačiau, kad čia dundukių daug, pridėjau dar vieną galimą ligą - diabetą
nu jei tu nematei stambių širdininkų, inkstininkų, tai niekas tau nebepadės, toliau sėdėk vienutėje 4u.gif

Ne, ne taip. Tu parasei, kad vaikas buvo storas todel, kad sirgo. Taves paklause kokiom ligom. Parasei meningitas pvz.
😂😂
Tai pusgluse, eik dek medicinininio straipsnio nuoroda, kur butu tavo sitas teiginys.

Ir kaip ten su tuo tavo zmogum, kuris meningitu persirgo ir sustorejo? Teigei kad zinai ka jis i burna du metus dejo, ka valge. Taip teigt gali tik labai artimas zmogus. Kas tu jam? Dukte, sesuo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 12 vasario 2020 - 15:12
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 12, 14:34)
Kol jus cia pesetes, nusidaziau plaukus, busiu ugnis  wub.gif  lotuliukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Čia tavo??? Einam kavos rolleyes.gif
Atsakyti
Kalbant apie Sirinskiene, man jos balsas grazus, svelnus toks wub.gif o virsvoris yra maziausia beda, mano akimis, jos isvaizdoje. man ji nevalyva boba. riebaluoti plaukai, papilkejes veidas, o dar antipatija del jos davatkiskumo ir teisuoliskumo.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 12, 15:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72607307" data-time="1581510873"><div><p>Kol jus cia pesetes, nusidaziau plaukus, busiu ugnis vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Būsi lapė arba rudeninis klevo lapas. wub.gif Graži, sodri  spalva.Tik,gaila,kad šitos intensyvios spalvos greitai blunka,ir reikalauja kruopštesnės priežiūros.
</p><p>Tingiu šnd su jumis diskutuoti.
</p><p>Atvežė naują spintą,iš senosios viskas išmesta, sėdžiu sąvartyne, jėgų nėra,suku galvą nuo ko pradėti tvarkytis, o gal kokį pateisinimą sugalvoti( prieš save),kad nereiktų tvarkytis? rolleyes.gif
</p>

Man tai kaip patinka, kad isvertus didele kruva, galima dali atiduoti, gal ka ismesti, o tada mieliausi dalykeliai laisvai sau gali guleti ir kvepuoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 12, 14:34)
Kol jus cia pesetes, nusidaziau plaukus, busiu ugnis  wub.gif  lotuliukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 12, 15:09)
Ne, ne taip. Tu parasei, kad vaikas buvo storas todel, kad sirgo. Taves paklause kokiom ligom. Parasei meningitas pvz.
😂😂
Tai pusgluse, eik dek medicinininio straipsnio nuoroda, kur butu tavo sitas teiginys.

debile, paskutinį kartą tavo šūdinam protui kartoju: įdėjau apie komplikacijas po meningito: inkstai, širdis, antinksčiai. Tu tikrai nematei, nepažįsti nei vieno širdininko nuo vaikystės pvz.? ir kuris stambokas? Bet pirminė bėda tai meningitas buvo, ne širdis savaime, tai ir parašiau, kad dėl meningito, ne sjis pirminis. Ar aišku jau tau analfabete? jei dar ne, lįsk atgal būdon
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 12, 15:13)
Man tai kaip patinka, kad isvertus didele kruva, galima dali atiduoti, gal ka ismesti, o tada mieliausi dalykeliai laisvai sau gali guleti ir kvepuoti  wub.gif

As irgi megstu tokius apsivalymus bigsmile.gif atrodo oro daugiau namie atsiranda irnesus nereikalingu daiktu, rubu maisus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 12, 16:01)
ziurek pirma nei as teigiu ,kad esu viskai sveika, nei as medikais pasitikiu aklai, as sakau tik ka jie man sake ir tiek. Jie nerado bedu akivaizdziu neskaua,adk ju nebuvo gal ir buvo gal ir yra, kas ten zino, ne vsik air ne is kart sugeba gi medikai nustatyti, jie gi ne dievai kokie. Gimda yra, kiausides yra, ovuliacija vyko, kas dar?
Nu taip aisku kilo klausimai kodel nesusilaukiu vaiku gi ir tai pasakojau, bet nepergyvenau dar, nes per duag ir nenorejau dar tada, jei jau butu 35+ ir nebuciau turejusi gal ir buciau sunerimusi biggrin.gif dabar man gerai kaip yra.

bet tai gal visgi skiriasi, nuo to,kai zmones is vis neturi vaiku? Aisku jos vyras glai buti irgi nevaisingas, kaip ir maniskis. O gal abu. Bet sudejus tuos faktus ka turim, kad Sirinskiene turi virsvori nuo mazu dienu, kad neturi vaiku, tikrai kyla itarimas, kad gal ji nelabai sveika? ne? vien jau virsvoris gali buti kaip priezastis,kad nepastoja, o kas ji sukelia nezinau.

Gal ir nesveika. Bet viskas vis tiek susiveda i apsileidima. Ar tai tiesiog kuno neprieziura, ar visos sveikatos. mirksiukas.gif
Atsakyti