QUOTE(Aimeja @ 2020 02 12, 19:38)
<p>Monteverte, tu klaidingai supranti nuovargi. Primityviai.Nuovargis nera lygu gulejimas ir valgymas. Nuovargi lydi visai kiti dalykai- smegenu veiklos sutrikimai, kai sunku susikaupti, sirdies permusimai, miego sutrikimai, mazakraujyste, gali buti viduriavimas, pastovus pykinimas, depresijos pozymiai ir t.t. Visa tai nekelia apetito. Priesingai. Zmogus buna blyskus, perkares, pavargusiom akim, mieguistas, apetito stoka, nusilpes. Jei jau zmogus guli ir kemsa tiek, kad sustoreja, jam tikrai ne nuovargis. Jo reiskia puikus apetitas. Viskas jam gerai. Apie nuovargi net kalbos nera, nebent pavargo tik nuo to, kad nuejo i parde ir edasio maisa partempe, o priprates drybsot. </p>
Tai tu tik vienpusiškai jį supranti. Niekas dėl nuovargio grupės neduoda, iš kurios puikiai išgyventum. Tokie žmonės vistiek ir mokosi, ir darbinasi vėliau. Bet jiems sunkiau viskas. Jie paprasčiausiai žymiai lėtesni. O kaip žinia, net smegenims "maisto" reikia. Tai dėl to gali imti daugiau valgyti net, nes trūksta jiems energijos, "kuro".
Jau apie paaukštintus kraujospūdžius, inkstus ar diabetą net nekalbu. Juk iš karto parašiau, kad nebūtinai meningitas turi būti. Banalus diabetas gali būti pas aptukusius žmones
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 12, 21:16)
Paskutinis lasas, kada iki galo suvokiau, kad Sirinskiene turi svelniai tariant problemas, kai ji etikos sargams iskunde savo partiete Baskiene. Cia jau... Vnz. elgesys puikiausiai ja atspindintis kaip zmogu.
ne visi gi išverstaskūriai
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 13, 07:49)
Apie "neiveikiama" svori del ligu

Itariu, kad tokiu dauguma dabar suaugusiu, kurie neva storeja del ligu, nors kemsa vien suda ir nesportuoja visai. Dabar tokia karta uzaugusi, kur nebevalgo jau tik to, ka teveliai darze uzaugino, nes po uzdangos kritimo atsidare sienos ir plusta ivairiausios nesamones ant musu stalu, su daugybe chemijos ir cukru, o mes vis dar neismokome sveikai maitintis dauguma.
Stambokas buvau nuo mažens, mano giminė turi polinkį į tokį kūno sudėjimą, turbūt tokie genai. Vaikystėje buvau burbuliukas.
svorio man pridėjo ir tuo metu pripažinta astma, išrašyti stiprūs hormoniniai vaistai, nuo kurių ir apetitas augo, ir svoris dvigubai kilo
Trūko, mano nuomone, didelio noro ir motyvacijos
buvo 116.5 kg ir, manau, galutinis taškas buvo, kai pablogėjo sveikata, didėjo kraujospūdis. Daktarai patvirtino, jog turiu problemų dėl aukšto kraujo spaudimo ir viena iš priežasčių buvo per didelis antsvoris.
pradėjau maitintis penkis kartus per dieną, valgyti daugiau baltymų, pavyzdžiui, vištieną, įvairias daržoves, gerti daugiau vandens
Sunkiausia buvo atsisakyti mano mėgstamų limonadų, traškučių, greito maisto ir naktinių valgymų.
Jaučiuosi labai gerai, sveikatos problemos dingo
https://m.delfi.lt/g...php?id=83505669
tai pala. O kai kiti čia anksčiau rašė, kad glaima papildais, mityba daug ligų išsigydyti, taigi tu išjuokinėjai.
Tai dabar pasiaiškink savo "logikos" vingius, greit tiktai, o tai būsi cambala 2