Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

o jis del ko tuos vamzdukus susidejo? ne del virsvorio igytu ligu? virsvoris lygu maistas. taip, yra ligu, vaistu, kurie trikdo medziagu apykaita, kurie slopina sotumo jausma ir vartodamas iprasta kieki maisto medziagu zmogus storeja. bet jei zmogus vartotu mazesni, nei iprastas jam medziagu kieki, jis nestoretu. del nuovargio. taip, kai esi pavarges, norisi daugiau energijos, jos lengviausia gauti per angliavandenius, todel valgoma saldziai. tuomet cukraus kiekis staigiai kyla kraujyje, kiek veliau staigiai krenta ir zmogus jauciasi vel alkanas, pavarges, vel cukriuko ir taip uzsisuka ratas. bet gi jei nevalgytu to cukraus, o kokiu darzoviu, sugertu vit D, laiku eitu miegoti to nuovargio po truputi gal ir neliktu? Ir as suprantu, kad keisti gyvenimo buda, mityba yra labai sunku, lengviau pasakyti as ligonis ir storeti toliau. bet labai norint, galima.

Sitas geras. As anksciau labai noredavau saldumynu. Pradejau pati gaminti, valgyti labai daug darzoviu, dabar poreikis cukrui labai mazas.

Visada sakydavau, kad pakeciau cukru darzovemis, bet net nezinojau, kad tai fiziologiskai taip lengvai paaiskinama. :) 

Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 13, 12:57)
Arba valgai ka nori, arba atrodai kaip nori. cia supaprastintai.

o siaip fokusas turetu buti ne i mazesni to paties maisto kieki (nors sitas irgi gerai, kai vartoji maisto daugiau, nei sudegini energijos), o i mazesnio kaloringumo, ilgesnio "veikimo", sotuma suteikiancio maisto valgyma.
o siaip skonis irgi keiciasi, kai turi tiksla, motyvacija. juk pati sakei, kad be surio negalejai, o dabar puikiai issiverti ir be jo ax.gif

nėra viskas taip paprasta, ypač Lietuvoje, kur ne 4 derliai per metus ir su lietuviškom algom. Ar daug žmonių įperka visokius organic?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 02 13, 13:10)
Bet negi iš tiesų galit 100 proc. atmesti galimybę, kad meningitas gali pažeisti tam tikras sistemas, kurios gali turėti įtakos ir žmogaus svorio pokyčiams? Kaip jau minėjau, aš ne medikė, tačiau iš to, kas buvo šia tema parašyta, nu negalėčiau garantuotai atmesti, kad tam tikrais retais atvejais pasekmės (komplikacijos) gali daryti įtaką ir svoriui. Nemanau, kad tai dažni atvejai, bet kad visai negali niekada taip nutikti nedrįsčiau teigti...
Bet Jūs taip pat juokingai atrodot užsiciklinusi ties tuo pačiu. Iš šono skaitant.

Tai jei ne medike - gal tada is vis nediskutuokit med tema?
Gal ne visai jus dabar turiu minty, bet pries kazka teigiant, nors pasidometi galima jei nezinai. O cia buvo mestas teiginys, kad yra ligu, nuo kuriu storejama. Buvo paklausta kokiu? Atsakymas iskart buvo " nuo meningiti". Ne nuo inkstu nepakankamumo, ne nuo sirdies ligu, skydliaukes sutrikimo, bet meningito. Skamba tiesiog juokingai.

Man jusu nuomone apie mane neidomi. Jei norite mano nuomones apie save - man galbut visai nemandagiai skaitosi jusu graziai mandagus tekstas saipantis is lutukes. Koks skirtumas ar as jai pasakysiu, kad tu glysa, ar ji bandydama diskutuot su jumis supras kuo jus ja laikot? Niekada nesuprasiu kam š... vynioti i grazu blizguti.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 02 13, 13:10)
Bet negi iš tiesų galit 100 proc. atmesti galimybę, kad meningitas gali pažeisti tam tikras sistemas, kurios gali turėti įtakos ir žmogaus svorio pokyčiams? Kaip jau minėjau, aš ne medikė, tačiau iš to, kas buvo šia tema parašyta, nu negalėčiau garantuotai atmesti, kad tam tikrais retais atvejais pasekmės (komplikacijos) gali daryti įtaką ir svoriui. Nemanau, kad tai dažni atvejai, bet kad visai negali niekada taip nutikti nedrįsčiau teigti...
Bet Jūs taip pat juokingai atrodot užsiciklinusi ties tuo pačiu. Iš šono skaitant.

šita durnė viską gali atmesti, nu kas durniui reiškia, jūra juk iki kelių biggrin.gif

Papildyta:
į temą kaip tik apie permanentus, cambalailos ateitis biggrin.gif 4u.gif
https://www.15min.lt...as-1062-1270332
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 13, 13:20)
Sitoke temoje as pasikauscius, jei nori oponuoti, pasakyk kazka naujo, nes man elementariai neidomu. 

Esi labai geros nuomones apie save, o tai nera tas pats kaip "esi pasikauscius"

Pamastyk giliau. Ir dasikasi, kad nusisliuchinusios bobos ar beprasmiai "modernus" seimyniniai santykiai yra tikras kelias i visuomenes degradacija, kurios neatpirks didesnis moteru dalyvavimai kai kuriose srityse.

Tiesiog ziuri i viska siaurai... neminek cia tu procentu tada, nei uzdarbiu. Moterys gal nori tureti daugiau laisvo laiko, o vyrai gal isproteje nuo atsidavimo darbui.

Ateina feministines beprotes ir bando visus niveliuot.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 13, 13:25)
Gal ne visai jus dabar turiu minty, bet pries kazka teigiant, nors pasidometi galima jei nezinai. O cia buvo mestas teiginys, kad yra ligu, nuo kuriu storejama. Buvo paklausta kokiu? Atsakymas iskart buvo " nuo meningiti". Ne nuo inkstu nepakankamumo, ne nuo sirdies ligu, skydliaukes sutrikimo, bet meningito. Skamba tiesiog juokingai.

Man jusu nuomone apie mane neidomi. Jei norite mano nuomones apie save - man galbut visai nemandagiai skaitosi jusu graziai mandagus tekstas saipantis is lutukes. Koks skirtumas ar as jai pasakysiu, kad tu glysa, ar ji bandydama diskutuot su jumis supras kuo jus ja laikot? Niekada nesuprasiu kam š... vynioti i grazu blizguti.

juokingai skamba tik idiotui, kuris absoliučiai nieko neraukia med. srityje, o drįsta komentuoti. Nors keik raukiantis žmogus mąsto ir supranta, kad randasi forume, kur rašomi trumpi drūti postukai (paklodės Lutukės gi tave idiote labai nervuoja, daug scrolinti), bet kai parašoma pirminė žmogaus diagnozė trumpai (ir jei domina plačiau galima gi pasigooglinti), tau vėl blogai, birką rauki, o plėšaisi maikutės. Tu tikra, kad tu sveika?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 13, 13:25)

Niekada nesuprasiu kam š... vynioti i grazu blizguti.

Pasakėt ir šventa smile.gif

Aš niekada nesuprasiu kam šūde voliotis ir juo dar visur drabstytis reikia. Bet čia kiekvienam savo supratimo ribos matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 13, 13:23)
tu nereali, debile, nereali. Tyčiojiesi iš ligų ir ligonių. Kitus badei dėl to, bet pati ką darai??? Idiotė visiška, atsisuks tau viskas
The heart, kidneys, and adrenal glands also might be affected, depending on the cause of the infection. Although some kids develop long-lasting neurological problems, most who get a quick diagnosis and treatment recover fully.
https://kidshealth.o...meningitis.html
tam žmogui jau pakankamai metų ir neikas tais laiaksi taip agreitai nediagnozavo ir pilnai neišgydė taip, kad neliktų liekamųjų reiškinių.

Jei turi bent kiek dar gėdos ir savigarbos, tai užsičiaupsi amžiams, idiote. Bet aišku, tu neturi.

As taves klausiu - kur parasyta, kad nuo meningito storejama. Straipsnyje raso apie sirdi, antinkscius, bet sirdies ir inkstu ligu yra daug, ne visi sirdininkai stori. Mano uovis sirgo aritmija, infarktu, buvo liesoko kuno sudejimo.

Aha aha, bet tai tas neva tariamas tavo storas zmogus po meningito, tau nei gimine, nei artimas zmogus, bet tu zinai ne tik ka jis du metus is eiles valge, bet netgi zinai kaip ja ka diagmozavo ir kaip gyde/ neisgyde biggrin.gif .

Eik nervus gydykis, isterike 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2020 02 13, 13:34)

Aš niekada nesuprasiu kam šūde voliotis ir juo dar visur drabstytis reikia. Bet čia kiekvienam savo supratimo ribos matyt  mirksiukas.gif

Per amzius, amen.

Man neidomu ka jus suprantate ir ko ne. Geros dienos 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 13, 13:32)
juokingai skamba tik idiotui, kuris absoliučiai nieko neraukia med. srityje, o drįsta komentuoti. Nors keik raukiantis žmogus mąsto ir supranta, kad randasi forume, kur rašomi trumpi drūti postukai (paklodės Lutukės gi tave idiote labai nervuoja, daug scrolinti), bet kai parašoma pirminė žmogaus diagnozė trumpai (ir jei domina plačiau galima gi pasigooglinti), tau vėl blogai, birką rauki, o plėšaisi maikutės. Tu tikra, kad tu sveika?

O tu manai, kad tu kazka rauki med. srityje? N temu buvo apie medicina ir medikus, tavo postai skamba kaip viduramziu raganos - onkoligoniuku tevai kalti, kad ju vaikai serga, tos veganes, kur medikai vaika atgaivino - klizmos geros, nors vaika atgaivino medikai, ir n kitokiu temu kaip medikai nieko neismano, trucija ir t.t...
Kokia pirmine zmogaus diagnoze? Tu dabar cia nesivartyk neva apie kazkoki savo pazistama. Taves paklause nuo kokiu ligu stotlrejama. Tu kaip visada net nesiteikei pamastyt ir pagalvot nuo kokiu rimtai, iskart sovei savo " perla"
As tikra, kad tu isterike.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 13, 13:32)

O tu manai, kad tu kazka rauki med. srityje? N temu buvo apie medicina ir medikus, tavo postai skamba kaip viduramziu raganos - onkoligoniuku tevai kalti, kad ju vaikai serga, tos veganes, kur medikai vaika atgaivino - klizmos geros, nors vaika atgaivino medikai, ir n kitokiu temu kaip medikai nieko neismano, trucija ir t.t...
Kokia pirmine zmogaus diagnoze? Tu dabar cia nesivartyk neva apie kazkoki savo pazistama. Taves paklause nuo kokiu ligu stotlrejama. Tu kaip visada net nesiteikei pamastyt ir pagalvot nuo kokiu rimtai, iskart sovei savo " perla"
As tikra, kad tu isterike.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 02 13, 13:34)

Aš niekada nesuprasiu kam šūde voliotis ir juo dar visur drabstytis reikia. Bet čia kiekvienam savo supratimo ribos matyt  mirksiukas.gif

Matai cia susirinke ivairus zmones... Yra ir keistoku, ir bandanciuu forume ieskot psichologiniu sprendimu ir tiesiog su pavaziavusiu stogu neadekvaciu.

Tokia realybe...
Atsakyti
Monteverte, tesiant apie antinksciu sutrikima( na kur tu aiskini issijuosus, kad infekcija gali pazeisti sirdi ir antinkscius, todel storejama)

Antinksčių nepakankamumas
Ligos simptomai ir požymiai
Dažniausiai Adisono ligos simptomai vystosi palaipsniui, per keletą mėnesių ir prasideda nespecifiniais simptomais, todėl neretai liga atpažįstama ne iš karto. Beveik visi pacientai jaučia silpnumą, greitą nuovargį, jiems blogėja apetitas, krinta svoris.

Daugiau nekopinsiu, akcentuoju butent svori.
Tai kad baik vartytis, nurimk ir pripazink kad nusisnekejai.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 13, 13:49)
Matai cia susirinke ivairus zmones... Yra ir keistoku, ir bandanciuu forume ieskot psichologiniu sprendimu ir tiesiog su pavaziavusiu stogu neadekvaciu.

Tokia realybe...

Žinoma. Visokių yra. Įdomu tik kaip internetas ir anonimiškumas kai kuriems tampa pasiteisinimu arba proga parodyti savo bjauriausias puses. Bet ką dabar. Visokių yra, matyt kad visokių ir reikia. Geriau jau matyt čia, nei realiam gyvenime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 02 13, 14:11)
Žinoma. Visokių yra. Įdomu tik kaip internetas ir anonimiškumas kai kuriems tampa pasiteisinimu arba proga parodyti savo bjauriausias puses. Bet ką dabar. Visokių yra, matyt kad visokių ir reikia. Geriau jau matyt čia, nei realiam gyvenime smile.gif

Teip teip, o jus sventa karve - tyliai mandagiai saipotes is lutukes.
Siuo atveju pritariu Given, kad burba geriaiu nei saltas pasaipinis ledas.
Atsakyti