Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 13, 20:39)
<p>GKB,</p><p>o tavo vaikai pareigu turi namuose? </p><p>As tokiu metu jau viska dariau. Tik nevairavau ir ne dokumentu nepasirasinedavau namams. </p>

Šiokių tokių turi. Bet išlepinti yra. Žodžiu, pati kalta, motina manęs nelepino, o aš atvirkščiai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 13, 19:49)

taip, tu tikrai esi gluša, nesvarbu kuo save laikai pati. Nes toje žinutėje tikrai yra tau atsakymas. Tik glušas gali nesuprasti jo ir nematyti tipo 4u.gif
[

Kad tu esi glusa sociopate - jau pamatem. Nesutari su sugyventinio mama ir apvarei ja forume meningitu susirgus.
Nors realiai meningito pasekmes matomos ant taves - elgesio sutrikimas, problemos su intelektu. Esi uzstrigusi ties 12 - 15 metu paauglio mastymu/ elgesiu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 13, 20:45)
Nu nu. Meta...
Pas tave berniukas ne vyresnis?

Nu.. biggrin.gif Bus matyt. Neįsivaizduoju, kaip per šitiek laiko nesuodžiau.
Dukra vyresnė
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 13, 18:52)
Tai va blt, jau kai neberandu šakučių ar puodukų, žinau kur eit ieškot🤦‍♀️Nu bet negi visi paaugliai tokie?

Mano vaikai visi tokį periodą, ilgesnį ar trumpesnį, turėjo. Praeis, juk ir mums praėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 13, 20:48)
Neturiu as vaiku, kaip tau nedaeina... ir aciu dievui nes exes isauginto slamsto geriau nematyti

Tai tu šlamštas. Joks normalus vyras, nesvarbu kokie bebūtų santykiai su buvusia, nuo savo vaikų nenusisuks. Bet tau iki vyro kaip rakum iki Maskvos, tai ką jau čia. Tfu blt, šlykštu
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 13, 20:27)
Va va, jau kiek kartų supykus pagalvojau, kad neskalbsiu rūbų, nelįsiu, netvarkysiu, o tai daba išskalbta ir į spintas sudėta, nuo rūbų iki triusikų su kojinėm. Tiesa, nezyzia, kad lendu į jos kambarį, bet neduokdie paliesi telefoną🤦‍♀️
Papildyta:

Skaitau Lisiteja, skaitau tave. Jusu vaikai net apatiniu ir kojiniu nesumeta/ ete i rubu deze ( vonioj ar salia skalbykles)?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 13, 20:48)
Neturiu as vaiku, kaip tau nedaeina... ir aciu dievui nes exes isauginto slamsto geriau nematyti

Issigimes esi ir tiek. Kaip tau sitas nedaeina?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 13, 18:01)

Maniškiui tiek pat. Tvarkosi, nes neturi kito pasirinkimo. Žino, kas bus jei nesitvarkys biggrin.gif Pabuvo kažkada mėnesį be visų savo "malonumų" (kompas, telefonas ir co.) už ragus lendančius. Daugiau nebando ir bangų nekelia.

Abu privalo palaikyti elementarią tvarką savo kambariuos kasdien, savaitgalį išsisiurbt, išsiplaut, dulkes nusivalyt ir susidėliot į vietas tai, kas ne vietose. Čia minimalūs reikalavimai kambarių tvarkai. Yra dar kelios pareigos bendrai namų tvarkai palaikyti. Kiti - priklausomai nuo situacijos. Nors manau, kad dar mažokai aš jiems liepiu ką daryt... po truputį didinu. Bet kartais greičiau pačiai pasidaryti, nei išaiškinti ko noriu biggrin.gif

Man net mažiuko rūbų rankiot nereikia... ar šiukšlių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 13 vasario 2020 - 21:09
QUOTE(Ašaka @ 2020 02 13, 20:52)
Mano vaikai visi tokį periodą, ilgesnį ar trumpesnį, turėjo. Praeis, juk ir mums praėjo  biggrin.gif

Tikiuosi biggrin.gif Bet jaučiu reikia mažiau vaikščiot iš paskos, abu su vyru pabambam, bet niekas nesikeičia, nes tai jis neapsikentęs sutvarko, tai aš, va kai nebeturės švarių triusikų, tai gal susiims biggrin.gif Nu bet kaip matau, ne pas mane vieną taip
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 13, 20:41)
Nu ir ka turim? Zmogu, kuriam viskas blogai ir gyvent nesinori.

Apie ką tu čia?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 13, 20:53)
Tai tu šlamštas. Joks normalus vyras, nesvarbu kokie bebūtų santykiai su buvusia, nuo savo vaikų nenusisuks. Bet tau iki vyro kaip rakum iki Maskvos, tai ką jau čia. Tfu blt, šlykštu

O koks man kaifas rupintis kazkokiomis isperomis? Juk exes auklejimas tai gauti naudos, nesugebant nieko paciai. Tai gal as nuejes vasra i miska susirasiu keleta erkiu jos irgi mane myles
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 02 13, 21:02)
Maniškiui tiek pat. Tvarkosi, nes neturi kito pasirinkimo. Žino, kas bus jei nesitvarkys biggrin.gif Pabuvo kažkada mėnesį be visų savo "malonumų" (kompas, telefonas ir co.) už ragus lendančius. Daugiau nebando ir bangų nekelia.

Menesi? As dabar tikrai nesikabineju, bet ar Jus menesiui tevai bausdavo uz bloga pazymi, netvarka, kazkoki nusizengima namu salygoms? Menesi neleisdavo i kiema, kina ar susitikt su draugais?

Manau nuosirdus pokalbis su vaiku daugiau naudos duos nei gestapo elgesys? Juk jei Jus kazka darbe ne taip atliekote - negi darbdavys Jus nubaude menesiui laiko?
Atsakinet nereikia. Tiesiog Jusu apmastymams...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 13, 21:38)
O koks man kaifas rupintis kazkokiomis isperomis?

Isperos tiek jis tiek tavo.
Bet tu aisku rasai, kad kazka cia sokiruot. Nk nebesokiruoja.
Kazka kito sugalvok.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 13, 21:38)
O koks man kaifas rupintis kazkokiomis isperomis? Juk exes auklejimas tai gauti naudos, nesugebant nieko paciai. Tai gal as nuejes vasra i miska susirasiu keleta erkiu jos irgi mane myles

Tylėk tu, išsigimėli. Užknisai tu su ta savo exe, nu užsičiaupk, neįdomus nei tu, nei ta tavo exė, eik gal psichologui išsipasakok, ko tu blt neužsičiaupi niekaip, pamiršt jos negali? Jeigu būtum laimingas su dabartine, nelotum pastoviai ant tos exės. Dėl manęs tu gali kad ir į mėnulį ant šluotos išskrist.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 13, 21:52)
Tylėk tu, išsigimėli. Užknisai tu su ta savo exe, nu užsičiaupk, neįdomus nei tu, nei ta tavo exė, eik gal psichologui išsipasakok, ko tu blt neužsičiaupi niekaip, pamiršt jos negali? Jeigu būtum laimingas su dabartine, nelotum pastoviai ant tos exės. Dėl manęs tu gali kad ir į mėnulį ant šluotos išskrist.

Mano mergaite bent jau buvo pirmune, neruke ir nesidulkino su bernais.
Atsakyti