Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Kas jums siandien grazaus nutiko?
davai bent po 3 dalykus pasakot smile.gif
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 13, 18:53)
Papildyta:

Kaip stringa forumas. Vis po kelias zinutes ismeta.

Ryte gavau dovanu rafaelo
Perdovanojau kolegei, pabuciavo mane.

Sviete trp saule.

Namuose radau raudona rysku meileni prazydusi. wub.gif

O tau?
Atsakyti

1. Dukra prisipažino, kad rūko jau 2 metus ir kad meta. Nu tai blogas ir geras dalykas tuo pačiu
2. Sūnus iš matematikos testo gavo 100%
3. Pošlas, viešai nerašysiu biggrin.gif
Atsakyti

Na kas gali grazaus nutikti? Apziurejau kaimynu namus - nei vienas nesudeges
Atsakyti
Papildyta:

Buvau vasario 16osios renginy, labai graziai sudainavo LSMU studentu choras wub.gif estiskai, latviskai, lietuviskai. Fantastiskai pianinu sugrojo Ieva Dudaite wub.gif net siurpai ejo.
Atsakyti
Idomucios geriausias biggrin.gif

bobute,
nesidziauk del rukymo, tikrai nemeta, bet ka kita tevams galetu sakyti?
kontroliuok ir svarbiausia, kad draugai nerukantys butu. tokiam amziuj jie lb didele itaka daro.
pasakyk ta posla, mirsiu is smalsumo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 13, 16:14)
Aisku nedesi. Nes nezinai. Nes nei taip buvo nei ka. Lygiai taip pat nesugebi pacituoti ligu is savo nuorodos, kurioje butu nurodytas tavo teiginys" antsvoris nuo meningito komplikacijos to ar ano organo".
Vnz susivarei ziauriai. Ir apsijuokei. O dabar kaip visada sedi kamputi ir inksti nebeturedama ka parasyt. Kita karta pries drebiant kazkokia nesamone, geriau pagalvok 4u.gif  biggrin.gif .

Kad Sirinskienei tu vakar pripaisei meningita, lutuke egzema ir net jos nevaisingumo priezasti atrado.
Negeda taip ant jums grazios moters rasyti?

jei tu savo vienkiemy nežinai nei vieno širdininko pvz. stambaus, tai niekas tau nepadės, sėdėk toliau ir šik viena sau į batą biggrin.gif 4u.gif
mes nepradėjome jos apkalbinėti, kas pradėjo, tas žino, pirštais neberodysim. Me sją dar užgynėm, nes daug gražiau yra rašyti, kad gal žmogus turi ligų, sutrikimų nei teigiti, kad ryja daug kaip paršas ar pan. Bet ką tu išmanai apie etiketą, ką kaušiuk?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 13, 16:19)
Tai pasakyk davo draugei kad nenusikalbetu taip ziauriai.
Tiesiog buvo idomu iki kiek eis  biggrin.gif . Juk galutinis ats ir turejo but " o as nesakysiu". Lyg kam butu idomu biggrin.gif .

taip neįdomu, o tiek klausinėjai? net užuominos atviriausios kaip žinau apie tą žmogų glušytė nesupratai. Nu kas tavęs dar nežino biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 02 13, 16:44)
p.s. Monteverte irgi galetu papasakoti.  biggrin.gif
Lutuke irgi galetu papasakoti, kodel iki šiol dar neisijunge i mūsu gretas.  ax.gif

o ko juokiesi? mane įtakojo u-sienio garsūs atletai arba šiaip dainininkai, žvaigždės, kurie gerai atrodo
papildoma info mūsų glušytei: ne, ne tas stambus su brokoliu dantyse, tas specialiai tau iškapstytas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 13, 16:47)
Man pofig, cia medam mesitre burti is kavos tirsciu. Jei taip ji pasielgtu ir su Karbausiu, vertinimas butu toks pat kaip ir del polegio su BAskiene. Na cia matyt, jums Karbauskis labai patinka. Siuo atveju, as kalbu, kad zmogus negeba komunikuoti su savo bendraminciais. Tai faktas, ir jus kisdama per visus galus Karbauski, mano neva norus ir t.t. to paneigti NEGALITE.

ot ir ne, kaip visada manęs visiškai nežinote ir neperprantate, Baškienė daug labiau patinka tongue.gif
ką dabar medam pasakysite? biggrin.gif
Atsakyti

Kaip elgtumėtės tokiu atveju, kai pas paauglį kambary tvarkelė tokia, kad meška galvą nusilaužtų, o kai paprašai susitvarkyti- atsakymas "ne dabar" "rytoj", ar neapsikentę sutvarkytumėt, ar kokiais kitais būdais priverstumėt susitvarkyt? biggrin.gif

Šitas etapas pas mus jau praeitas.Nuo 14 metų pradėjo tvarkytis pats.Pradžia buvo tokia,kad sutvarkiau sūnaus kambarį, o tas  pradėjo burbėti,kad pažeidžiu jo privatumą ir landžioju po jo asmeninę erdvę.Pasiutau, pareiškiau,kad daugiau nei piršto nepajudinsiu, tegul nors gyvatės ten įsiveisia, ir užtrenkiau duris.Dvi savaites jis nesitvarkė.Tikriausia bandot įsivaizduoti koks ten buvo jovalas.Po to baigėsi švarios kojinės, apatiniai,džinsų nebeliko nei vienų spintoje, galų gale dingo sąsiuviniai.O aš tylėjau kaip uola.Na ir vieną gražų vakarą ponaitis kapituliavo.Atėjo pas mane į kambarį, prieš tai pasiklausė ar gali užeiti pasikalbėti.Atsiprašė,paprašė padėti susitvarkyti.Nuo to laiko kaprizai baigėsi, pradėjo tvarkytis kaip sugeba.Vidurį kambario apsikrapštydavo, kampus dakaldavau aš. O dabar martelė jį galutinai išauklėjo, ji pedantė, pas juos namuose tvarka kaip baldų salone.Man mama spintas išversdavo, ir liepdavo tuoj pat viską gražiai susidėti.Ir vis tiek neišauklėjo, tik pasiekė tai,kad negaliu pakęsti,kai kas ima mano daiktus.O tvarkytis išmokau, kai gimė sūnus.Ir dabar pas mane nėra idealios tvarkos.Ir nebus, nesiruošiu paskui kiekvieną dulkelę lakstyti.

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 13, 17:02)
Taip niekas ir neatsakė, kur dingo burba? Niekas nežinot?

žinom ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 13, 17:25)
Apie ka siandien barates?  rolleyes.gif

laukiam tavo atsakymų į tau užduotus klausimus, didžioji eksperte biggrin.gif 4u.gif kol neatsakysi, nedrįsk lyst į akis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 13, 17:41)
As tave laikau glusa. Todel bet kokia tavo nuomone ar paaiskinimas lygus 0. Ar dasuto?

taip, tu tikrai esi gluša, nesvarbu kuo save laikai pati. Nes toje žinutėje tikrai yra tau atsakymas. Tik glušas gali nesuprasti jo ir nematyti tipo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 13, 18:11)
Bet Monteverte tai juk vegane, sveikai maitinasi, darzoves,kruopos, ankstiniai, tikrai jie labai brangiai nekainuoja, o sviezius gaunam istisus metus. Keista, kad dabar toka atlaidi storuliams ir ju valios neturejimui rolleyes.gif

man atrodo, kad daugiau nei eilinio mėsavalgio rolleyes.gif
Atsakyti

Beje, aš irgi pasigirsiu keliais gerais dalykais, kurie įvyko per šią savaitę.

Pirma- nesudegė mano namas, nors galėjo.Antradienį nuo suodžių užsidegė kaminas, turėjom daug dūmų ir daugiau strioko.Ir daug išlakių vyrukų kieme.

Antra-gaisrininkai neįsūdė baudos,atsipirkau tik draugišku pabarimu.

Trečia-atvežė pagamintą spintą, kuria aš labai patenkinta.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 13, 19:18)
Na kas gali grazaus nutikti? Apziurejau kaimynu namus - nei vienas nesudeges

tai ko lauki, tu vis dar čia? biggrin.gif
Atsakyti

GKB,

as zinok pati tvarkiausi savo daiktus nuo neatmenamu laiku. Tikslaus amziaus net negaliu pasakyti.

Tikrai nereikia tau tvarkyti paauglio bardako. Turi buti taisykles kazkokios - kambarys tvarkomas visas kas dvi savaites pvz. Tavo namai - tavo taisykles. O siaip zmogui maloniau buti tvarkingame kambaryje. Cia mokslas. Musu smegenys jovala aplink tarsi nuolatos skenuoja ir lb vargina.

Vaikas turi priprasti prie tvarkos ir po to pats nores. :) 

Atsakyti