QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 13, 19:42)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="gyvenokartabobute" data-cid="72608128" data-time="1581608489"><div><p>Kaip elgtumėtės tokiu atveju, kai pas paauglį kambary tvarkelė tokia, kad meška galvą nusilaužtų, o kai paprašai susitvarkyti- atsakymas "ne dabar" "rytoj", ar neapsikentę sutvarkytumėt, ar kokiais kitais būdais priverstumėt susitvarkyt?
</p></div></blockquote><p>Šitas etapas pas mus jau praeitas.Nuo 14 metų pradėjo tvarkytis pats.Pradžia buvo tokia,kad sutvarkiau sūnaus kambarį, o tas pradėjo burbėti,kad pažeidžiu jo privatumą ir landžioju po jo asmeninę erdvę.Pasiutau, pareiškiau,kad daugiau nei piršto nepajudinsiu, tegul nors gyvatės ten įsiveisia, ir užtrenkiau duris.Dvi savaites jis nesitvarkė.Tikriausia bandot įsivaizduoti koks ten buvo jovalas.Po to baigėsi švarios kojinės, apatiniai,džinsų nebeliko nei vienų spintoje, galų gale dingo sąsiuviniai.O aš tylėjau kaip uola.Na ir vieną gražų vakarą ponaitis kapituliavo.Atėjo pas mane į kambarį, prieš tai pasiklausė ar gali užeiti pasikalbėti.Atsiprašė,paprašė padėti susitvarkyti.Nuo to laiko kaprizai baigėsi, pradėjo tvarkytis kaip sugeba.Vidurį kambario apsikrapštydavo, kampus dakaldavau aš. O dabar martelė jį galutinai išauklėjo, ji pedantė, pas juos namuose tvarka kaip baldų salone.Man mama spintas išversdavo, ir liepdavo tuoj pat viską gražiai susidėti.Ir vis tiek neišauklėjo, tik pasiekė tai,kad negaliu pakęsti,kai kas ima mano daiktus.O tvarkytis išmokau, kai gimė sūnus.Ir dabar pas mane nėra idealios tvarkos.Ir nebus, nesiruošiu paskui kiekvieną dulkelę lakstyti.
</p>
</p>
Va va, jau kiek kartų supykus pagalvojau, kad neskalbsiu rūbų, nelįsiu, netvarkysiu, o tai daba išskalbta ir į spintas sudėta, nuo rūbų iki triusikų su kojinėm. Tiesa, nezyzia, kad lendu į jos kambarį, bet neduokdie paliesi telefoną🤦♀️
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 13, 19:24)
Idomucios geriausias 
bobute,
nesidziauk del rukymo, tikrai nemeta, bet ka kita tevams galetu sakyti?
kontroliuok ir svarbiausia, kad draugai nerukantys butu. tokiam amziuj jie lb didele itaka daro.
pasakyk ta posla, mirsiu is smalsumo
bobute,
nesidziauk del rukymo, tikrai nemeta, bet ka kita tevams galetu sakyti?
kontroliuok ir svarbiausia, kad draugai nerukantys butu. tokiam amziuj jie lb didele itaka daro.
pasakyk ta posla, mirsiu is smalsumo
Nu, apsimečiau, kad patikėjau
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 13, 19:49)
Tai gerai, kad žinai. Cool