Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 09:20)

Prie ko cia laidinis telefonas, jei vaikai telefona dabar naudoja maziausiai skambinimui. Daug vaiku matei pliurpiant mobiliu?

Tai kad vaikai jau sneket nelabai moka, ka jie ten telefonu papliurps. Daugiausia chatina . Neturetu tos galimybes tai turetu sneketis, niekur nedingtu. Negaletu sneketis - gal ismoktu telegrafa ir barskintu i vamzdi kaip kalejimuose rodo.
Viska nuo galimybiu.

Siaip as nesuprantu, ka vaikai negauna kisenpinigiu? Uz koki 10 euru gali nusipirkti sena smartfona ir naudotis, o ta geresni laikyti pakazuchai... Tada tegu atima menesiui ta pokazuchini
Sena smartphona ir pay as you go korta tikrai pigiau ir paprasciau isigyti nei rukalu.

bet jei mokykloje negabi tai gal ir tas nedashunta
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 09:28)
Nebenusisnekek. Prie ko cia nuotykiai? Ar mergaites turi draugaiti/ zaisti tik su mergaitem? Mano vaikystes kiemo geriausias draugas buvo berniukas. Bet tai nereiskia kad kazkie nuotykiai tarp musu buvo. Tiesiog buvo paprasta draugyste.

čia tas, kuris tave niekino? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 14, 09:51)

Tada berniukai nezinojo savo galimybiu gauti, o mergaites nezinojo savo teises dulkintis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 14, 09:51)

Isniekino ir paliko tave krapstytis vienai, kai mama tave pas gine vede.
As su bernais kaip kad tu nuo 12 nesbarskinau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 09:37)
Tu gali det ka tik nori - beli nusiramintum, nes tau tuoj tavo barako kaimynai psichuske iskvies.
Taip, mano anyta po beveik 20 metu suprato, kad as myliu jos sunu. Ir taip, kadangi ji nera lietuve, bet nacionaliste - marcios norejo savo tautybes. Su kuria mano vyras kazkada draugavo. Ir taip, ji tos moters vaika( kito vyro, ne mano vyro) vadino " anuku". Ir ka? Tu galvoji kad man lb idomi buvo mano anytos nuomone? Mano vyras su manim, pagal savo mamos norus anos merginos nevede. Ko tu duchinies dabar?
Su anyta sutariam, sirgo onko liga, vaziavom, padejom. Ir dabar padedam jei reikia.

rašei, kad jai nereikia tavo sutrės pagalbos smile.gif ir vėl viską meluoji pričiupta, išverstaskūrė
aha, jo. Rusės gana draugiškos moterys, jei tu būtum normalus žmogus, po dviejų metų tikrai jau prisileistų. Bet tai jinai gi mato kas tu per viena ir gaili vargšo sūnaus. Pažiūrėk į mane, aš bendrauju su savo anyta, nors jos vaikai su ja nebendrauja tongue.gif nes aš moku rasti bendrą kalbą. Tu čia ant kitų švenčių badai, bet tai koks vargšas tavo vyras! Jis arba vienas važiuoja pas savo mamą raždiestvo švęsti arba jei tu važiuoji kartu, tai sėdi susukus zubus ir šykną ir gadini jiems šventes!
Atsakyti
Ne nu debilas nenustoja savo "išminties" perlų mėryt lotuliukas.gif Sako nemoka kalbėt, nuu, taip ir matau, kaip susitikę draugų kompanija tyli visi lotuliukas.gif nu nebenusišnekėk tu taip žiauriai, vištgaidi. Viską tie paaugliai moka, ir kai NETINGI, mokykloj rezultatai geri, bet ne tavo traumuotai makaulei suprast. Kas belieka, kai dėl savo vaikų nepajudini nei piršto, nežinsmai ką reiškia auginti vaiką, tai belieka bent virtualiai krūtą tėtuką pavaizduot. Išsigimėlis tu esi, suprask pagaliau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 09:55)
Isniekino ir paliko tave krapstytis vienai, kai mama tave pas gine vede.
As su bernais kaip kad tu nuo 12 nesbarskinau.

toks geras draugas buvo berniukas, kad net neatgynė tavęs nuo kito berniuko, kuris tave niekino ir įžeidinėjo? Patikėjom, aha, labai gerų draugų tu turėjai biggrin.gif Geriau jau prisipažintum, kad viena sėdėjai per dienas 4u.gif
Atsakyti
Montevertei taip aktualu cambalos vienatve, ar nebus pati sedejus viena per dienas, juk ir dabar draugiu neturi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 14, 09:56)
rašei, kad jai nereikia tavo sutrės pagalbos smile.gif ir vėl viską meluoji pričiupta, išverstaskūrė
aha, jo. Rusės gana draugiškos moterys, jei tu būtum normalus žmogus, po dviejų metų tikrai jau prisileistų. Bet tai jinai gi mato kas tu per viena ir gaili vargšo sūnaus. Pažiūrėk į mane, aš bendrauju su savo anyta, nors jos vaikai su ja nebendrauja tongue.gif nes aš moku rasti bendrą kalbą. Tu čia ant kitų švenčių badai, bet tai koks vargšas tavo vyras! Jis arba vienas važiuoja pas savo mamą raždiestvo švęsti arba jei tu važiuoji kartu, tai sėdi susukus zubus ir šykną ir gadini jiems šventes!

Tavo meningito paveiktas protas galvoja, kad slavai - tik rusai?
Mano vyras ateistas. Jis nesvencia tokiu svenciu.

As tikrai ziuriu i tave - tu visai uzsiduchinai, nuo savo nusikalbejomo jog nuo meningito storejama. O dabar draskaisi, blaskaisi, purtaisi...
Boze boze😂😂😂
Dar turbut praknisus sugyventinio pasta pamatei jo sveikinima Valentino proga tai grazuolei ir kvietima i restorana skaniu mesytes patiekalu pietu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 14, 10:05)
Montevertei taip aktualu cambalos vienatve, ar nebus pati sedejus viena per dienas, juk ir dabar draugiu neturi.  smile.gif

kad ne man. Ne aš pradėjau jos asmenybę nagrinėti, o ji mano. Bet išėjo taip, kad jinai kitiems paišo tą, kuo pati serga. Su visa šeima nesutaria, visų atstumta, vyras nuo jos bėga ir t.t.
O tu, cambaline2, neišsisukinėk dabar, atsakyk į savo kvailus argumentus iš vakar dienos
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 14, 09:57)
toks geras draugas buvo berniukas, kad net neatgynė tavęs nuo kito berniuko, kuris tave niekino ir įžeidinėjo? Patikėjom, aha, labai gerų draugų tu turėjai biggrin.gif Geriau jau prisipažintum, kad viena sėdėjai per dienas 4u.gif

O kam mane apgint? Nuo ko? Nuo storuliuko tesliaus? Prasivardziavo, pasigavau viena karta ir spyriau subinen
Viskas tuo ir pasibaige.
O tu ko duchinies tai neaisku. Matomai vaikystej irgi tave apspardydavo nuo sociopatinio tavo bendravimo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 10:06)
Tavo meningito paveiktas protas galvoja, kad slavai - tik rusai?
Mano vyras ateistas. Jis nesvencia tokiu svenciu.

As tikrai ziuriu i tave - tu visai uzsiduchinai, nuo savo nusikalbejomo jog nuo meningito storejama. O dabar draskaisi, blaskaisi, purtaisi...
Boze boze😂😂😂
Dar turbut praknisus sugyventinio pasta pamatei jo sveikinima Valentino proga tai grazuolei ir kvietima i restorana skaniu mesytes patiekalu pietu.

a tai jau nebe rusai? biggrin.gif chacha, tai tu gal būsi ta vargšė Agnieška tada, su mėlyna kepure? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 10:10)
O kam mane apgint? Nuo ko? Nuo storuliuko tesliaus? Prasivardziavo, pasigavau viena karta ir spyriau subinen
Viskas tuo ir pasibaige.
O tu ko duchinies tai neaisku. Matomai vaikystej irgi tave apspardydavo nuo sociopatinio tavo bendravimo. biggrin.gif

jei tai būtų taip trumpalaikiška ir nekalta, nerašinėtum apie tokius dalykus internete, ypač tais laikais, kai palyginus nedaug rašei ne taip kaip dabar išvien varai, net naktimis. Vadinasi tai buvo ilgas procesas ir tau skaudėjo, ir niekas negynė tavęs, net brolis. Tai tik parodo, kad tu net savo šeimoje rakštis esi visiems 4u.gif
Atsakyti