Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

GKB,

Man gal toks ispudis susidare ir jis neteisingas, bet lyg tavo vaikai per mazai tu pareigu namie turi ir esi linkusi sokineti.

As gal manau, kad jau tokiu metu zmogus turi prisideti prie buities namuose. Jau ne tik kad savo kambari sutvarkyti, bet ir bendras erdves. Tarkim man normalu atrodo, kad jei tu valgyt padarai, jie turetu sutvarkyti virtuve.

Tau irgi turi buti laikas pailseti ir koja ant kojos pasedeti. 

Atsakyti
As mastau ka tokio baisaus galima padaryti, kad vaika nubaust menesiui laiko?
Na maniskis du kartus buvo prasizenges - viena karta is savo taupykles taupomu pinigu kompui paeme 100 lt ir isleido nesamonem. Kita karta gera riedlente issimaine ant sprite limonado.
Buvo pokalbiai, kazko ribojimas minimaliai( na nori i kina su draugais ar kazko - ne, nes reikia 100 litu susigrazint). Riedlente sakiau kad nueitu ir atsimtu atgal. Nenorejo, bet ejo.
Menesi laiko baust... Nu ne, ne man.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 08:48)
As mastau ka tokio baisaus galima padaryti, kad vaika nubaust menesiui laiko?
Na maniskis du kartus buvo prasizenges - viena karta is savo taupykles taupomu pinigu kompui paeme 100 lt ir isleido nesamonem. Kita karta gera riedlente issimaine ant sprite limonado.
Buvo pokalbiai, kazko ribojimas minimaliai( na nori i kina su draugais ar kazko - ne, nes reikia 100 litu susigrazint). Riedlente sakiau kad nueitu ir atsimtu atgal. Nenorejo, bet ejo.
Menesi laiko baust... Nu ne, ne man.

Nu vadinasi Jūsų vaikas mažiau į dramas linkęs, nei maniškis buvo biggrin.gif Ką dabar biggrin.gif Jei turėčiau už ką, ir dabar profilaktikai atimčiau visus tuos el. įrenginius, nes jei būtų jų valia, tai jie visą laisvalaikį leistų rate telefonas-kompiuteris-xbox'as-nintendo-VR. Nieko daugiau nereiktų biggrin.gif Nu bet kol kas nėra už ką, tai tik dėl praleidžiamo tiem reikalam laiko esam sutarę. Laikosi susitarimų, rupūžiokai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 14 vasario 2020 - 08:55
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 13, 20:32)
Kas pvz brangiau kainuoja? Na mesa nepigi, ypac jei liesesne.

ne tie atsakymai, ne tų laukiu. Neapsimetinėk dabar, eksperte smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 13, 20:43)
Tai aisku, kad norejai apvaryti savo sugyventinio mama, tipo ana stora, meningitu persirgo.
Juk tu su ja susiedusi, net forume sugebi tokiais purvais apipilt, nors nei ja cia kas pazista nei ka.

Slyksti tu. Pikta kaip alkana suva. Neveltui nuo taves visi nusisuke, susiedus su visais, neturi draugu. Siciopate ir tiek.

Aš apipilu? Čia tu šūdpylė. Aš tik faktą konstatavau, kaip ir apie ponią Agnę, juk visiems akivaizdu, kad ji stambi. Bet ar būtina svetimą jums žmogų įžeidinėt? Man anyta tai sava, galiu pajuokaut. O dabar pažiūrėkim ką tu apie savo anytą biggrin.gif Išpasakojai visam forumus, kad santykių nėra, kad nesutarit, kad ji tavęs nepripažįsta, o myli kitą "marčią", kurią laiko marčia, o ne tave biggrin.gif ir kad anūkus netikrus turi nuo tos marčios, o ne tavo vaiką myli biggrin.gif 4u.gif Ir nenuostabu, linkėjimai tavo anytai, nu kas mylėtų tokią antžmogę kaip tu? Žmonės gi jaučia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 13, 23:10)
Idomuc, sveikinsi ryt savo MB su Valentinu?
Siaip tai tokia sirdeliu❤💞💘 diena. Nzn, kvailu, nekvailu, studijoj helio balionai pakibe - tegu jauciasi Meile visur. Ne tik tarp sutuoktiniu ar isimylejeliu. Snd maxej du paauglius su meskiukais ir sirdutem maciau. Grazu ir tiek  smile.gif

studijoj biggrin.gif tu jau vos ne Stapukas Januška biggrin.gif nors realiai nelegaliai namie priimi kokią vieną bobą per mėnesį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 14, 09:00)
ne tie atsakymai, ne tų laukiu. Neapsimetinėk dabar, eksperte smile.gif
Papildyta:

Aš apipilu? Čia tu šūdpylė. Aš tik faktą konstatavau, kaip ir apie ponią Agnę, juk visiems akivaizdu, kad ji stambi. Bet ar būtina svetimą jums žmogų įžeidinėt? Man anyta tai sava, galiu pajuokaut. O dabar pažiūrėkim ką tu apie savo anytą biggrin.gif Išpasakojai visam forumus, kad santykių nėra, kad nesutarit, kad ji tavęs nepripažįsta, o myli kitą "marčią", kurią laiko marčia, o ne tave biggrin.gif ir kad anūkus netikrus turi nuo tos marčios, o ne tavo vaiką myli biggrin.gif  4u.gif Ir nenuostabu, linkėjimai tavo anytai, nu kas mylėtų tokią antžmogę kaip tu? Žmonės gi jaučia smile.gif

Taip tu. Tu saipeisi is savo sugyventinio mamos, rasei kad ji tokia stora, kad kazi ar tilps i karsta. Ir cia jau mat plokstele pakeitei kai apsikvailinai su savo meningitu
Tai ko saipaisi is meningito komplikacijos - storumo savo sugyventinio mamos?
Nes esi sociopate, rimtai intelekto problemos ir elgesio sutrikimas.
Ir as netikiu kad tavo sugyventinio mama sirgo tuo meningitu. Tiesiog is savo pagiezos ir neapykantos jai net forume ja sudais tepi. Durne tu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 00:01)
Nzn... Manogilioj  vaikystei kompu ir telefonu nebuvo. Buvo tik tokia el. zaidykle ( kur vilkas kiausinius rinko), tv, kiemas. Gaudavau daug pastabu mokyklos laiku( plepa pamoku metu, neiseina is klases pertrauku metu, duksta koridoriuje). Namuose savo kambaryje svara prilaikydavau pastoviai, nes generalines savaitines namu tvarkos budavo sestadieniais. O sestadieni beveik nebudavo pamoku ir galvodavai apie kiema. Viskas paprasta.

Nes namuose tu visada buvai nemylima ir nusodinta po šluota. Bijojai žodį tarti prieš motinėlę, kuri su tavo brolio žmona geriau sutarė nei su tavim biggrin.gif Tai svetimai labai krūta dėdavaisi, kaip ir dabar. Taip elgiasi tik nebrendylos visiški biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 13, 23:25)

Is kur tu garantuotas ka dare tavo 16 - 17 dukra? Tu gali ranka  ant sirdies padejes teigt kad ji neruke ir nesibarskino?

kaip nesuvoki paprastu dalyku.
Ne barskinimasis ar rukimas yra esme o vertybines nuostatos, pomegiai interesai.
O juos galima zinot tik bendraujant.

Tos turgines dukra bijo kad mobiliako nepaziuretu, ko manai bijo? Aisku kad nesuzinotu nuotykiu su bernais. Nes kitu dalyku neverta kazko ir slepti.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 02 14, 08:27)
Gal ir ne. Bet manau realybėje žmonės labiau valdosi. Bent jau mano aplinkoj tokia forma bendraujančių, kaip čia kai kurios, nėra. Nors gal yra taip galvojančių, nzn.
Ne už pastabas mokykloj tokia bausmė skiriama smile.gif Dėl smulkmenų susitariam gražiuoju.

Gali, dar ir kaip, pagal save matau. Su normaliais žmonėm ir bendrauju normaliai, juk neinu ir nekolioju visų iš eilės, aš savo aplinkoj ir nebendrauju taip kaip čia su kai kuriais. O su atmatom nematau reikalo į vatą vyniot, ypač kai mane asmeniškai paliečia. Aišku, iš šono žiūrint, skaitant šlykščiai atrodo, bet man giliai pa barabanu. Turim tokį kaimyną chronius totalus, tik vienu džiaugiuosi, kad gyvena ne už sienos, o tolėliau. Įkyriai siūlė jo bokserių mišrūną su mano boksere sukergti, aš jam ir taip, ir anyraip gražiai bandžiau paaiškint, bet ar tokie supranta? O kai riebiai pasiunčiau, bebijo pasirodyt.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 09:08)
Taip tu. Tu saipeisi is savo sugyventinio mamos, rasei kad ji tokia stora, kad kazi ar tilps i karsta. Ir cia jau mat plokstele pakeitei kai apsikvailinai su savo meningitu
Tai ko saipaisi is meningito komplikacijos - storumo savo sugyventinio mamos?
Nes  esi sociopate, rimtai intelekto problemos ir elgesio sutrikimas.
Ir as netikiu kad tavo sugyventinio mama sirgo tuo meningitu. Tiesiog is savo pagiezos ir neapykantos jai net forume ja sudais tepi. Durne tu.

pas ją nebuvo meningito, pas ją apsileidimas, ji anksčiau buvo labai kūdutė.
Bet matomai meningitas pas tave, tik labai gėdyjaisi išsipasakot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 14, 08:39)
Man gal toks ispudis susidare ir jis neteisingas, bet lyg tavo vaikai per mazai tu pareigu namie turi ir esi linkusi sokineti. As gal manau, kad jau tokiu metu zmogus turi prisideti prie buities namuose. Jau ne tik kad savo kambari sutvarkyti, bet ir bendras erdves. Tarkim man normalu atrodo, kad jei tu valgyt padarai, jie turetu sutvarkyti virtuve.Tau irgi turi buti laikas pailseti ir koja ant kojos pasedeti. 

Visiškai teisingas įspūdis. Bet niekas kitas nekaltas, tik aš pati
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 00:01)
Nzn... Manogilioj  vaikystei kompu ir telefonu nebuvo.

Gal tamstai koki 90 metu, nes mano laikais telefonai buvo, laidiniai bet koks skirtumas, su viena klasioke valandomis prasnekedavom. Tada minutes neapmokestindavo
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 14, 09:11)
pas ją nebuvo meningito, pas ją apsileidimas, ji anksčiau buvo labai kūdutė.
Bet matomai meningitas pas tave, tik labai gėdyjaisi išsipasakot 4u.gif

Nu nu, vartykis sociopate. Nenuostabu kad tenka vienai per sventes sedet.
Meningito zinove tu pas mus - viska zinai , zinai net kad komplikuojasi i antsvori. Tai ok, jau supratom - persirgai meningitu ir esi stora.
Atsakyti