QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 13, 20:32)
Kas pvz brangiau kainuoja? Na mesa nepigi, ypac jei liesesne.
ne tie atsakymai, ne tų laukiu. Neapsimetinėk dabar, eksperte
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 13, 20:43)
Tai aisku, kad norejai apvaryti savo sugyventinio mama, tipo ana stora, meningitu persirgo.
Juk tu su ja susiedusi, net forume sugebi tokiais purvais apipilt, nors nei ja cia kas pazista nei ka.
Slyksti tu. Pikta kaip alkana suva. Neveltui nuo taves visi nusisuke, susiedus su visais, neturi draugu. Siciopate ir tiek.
Aš apipilu? Čia tu šūdpylė. Aš tik faktą konstatavau, kaip ir apie ponią Agnę, juk visiems akivaizdu, kad ji stambi. Bet ar būtina svetimą jums žmogų įžeidinėt? Man anyta tai sava, galiu pajuokaut. O dabar pažiūrėkim ką tu apie savo anytą

Išpasakojai visam forumus, kad santykių nėra, kad nesutarit, kad ji tavęs nepripažįsta, o myli kitą "marčią", kurią laiko marčia, o ne tave

ir kad anūkus netikrus turi nuo tos marčios, o ne tavo vaiką myli

Ir nenuostabu, linkėjimai tavo anytai, nu kas mylėtų tokią antžmogę kaip tu? Žmonės gi jaučia
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 13, 23:10)
Idomuc, sveikinsi ryt savo MB su Valentinu?
Siaip tai tokia sirdeliu❤💞💘 diena. Nzn, kvailu, nekvailu, studijoj helio balionai pakibe - tegu jauciasi Meile visur. Ne tik tarp sutuoktiniu ar isimylejeliu. Snd maxej du paauglius su meskiukais ir sirdutem maciau. Grazu ir tiek
studijoj

tu jau vos ne Stapukas Januška

nors realiai nelegaliai namie priimi kokią vieną bobą per mėnesį