Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 14, 09:11)
O kai riebiai pasiunčiau, bebijo pasirodyt.

Nu bet SM tas metodas akivaizdžiai neveikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 09:16)
Nu nu, vartykis sociopate. Nenuostabu kad tenka vienai per sventes sedet.
Meningito zinove tu pas mus - viska zinai , zinai net kad komplikuojasi i antsvori. Tai ok, jau supratom - persirgai meningitu ir esi stora.

nu kaip nežinosi, kai artimai pažinojau tą žmogų biggrin.gif
čia tu nieko nežinai, o karki atsisėdus, durnikė biggrin.gif 4u.gif
tai ar perduosi linkėjnimus šiandien savo anytai? a? biggrin.gif gi pati supranti, jei būtum geras žmogus, tai per tiek metų būtų pamilus tave, bet kai mato, kad esi debė erkė, tai ir nekenčia. Kai anytos nemyli marčių, tai nemyli visų, žinau tokių, bet aną pirmą tavo vyro mergaitę tai myli, o tavęs žertva - ne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 14, 09:14)
Gal tamstai koki 90 metu, nes mano laikais telefonai buvo, laidiniai bet koks skirtumas, su viena klasioke valandomis prasnekedavom. Tada minutes neapmokestindavo

Ne, daugiau - 120 siandien sukako.
Prie ko cia laidinis telefonas, jei vaikai telefona dabar naudoja maziausiai skambinimui. Daug vaiku matei pliurpiant mobiliu?

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 14, 09:18)
nu kaip nežinosi, kai artimai pažinojau tą žmogų biggrin.gif
čia tu nieko nežinai, o karki atsisėdus, durnikė biggrin.gif  4u.gif
tai ar perduosi linkėjnimus šiandien savo anytai? a? biggrin.gif gi pati supranti, jei būtum geras žmogus, tai per tiek metų būtų pamilus tave, bet kai mato, kad esi debė erkė, tai ir nekenčia. Kai anytos nemyli marčių, tai nemyli visų, žinau tokių, bet aną pirmą tavo vyro mergaitę tai myli, o tavęs žertva - ne bigsmile.gif

Na jo, meningito pasekmes liejasi laisvai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 09:20)
Ne, daugiau - 120 siandien sukako.
Prie ko cia laidinis telefonas, jei vaikai telefona dabar naudoja maziausiai skambinimui. Daug vaiku matei pliurpiant mobiliu?

Papildyta:

Na jo, meningito pasekmes liejasi laisvai biggrin.gif .

nenorėk, kad originalų postą įdėčiau ir prieš visas tave eilinį kartą išgėdinčiau biggrin.gif esi kvaiša, todėl esi žmonių apleista 4u.gif ko reikia prisidirbt prieš anytą, kad labiau domėtųsi kitos mergaitės vaikais nei savo anūku. Matant kokia tuy čia esi, tai įsivaizduoju ką jai pridirbai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 14, 09:10)
kaip nesuvoki paprastu dalyku.
Ne barskinimasis ar rukimas yra esme o vertybines nuostatos, pomegiai interesai.
O juos galima zinot tik bendraujant.

Tos turgines dukra bijo kad mobiliako nepaziuretu, ko manai bijo? Aisku kad nesuzinotu nuotykiu su bernais. Nes kitu dalyku neverta kazko ir slepti.

Nebenusisnekek. Prie ko cia nuotykiai? Ar mergaites turi draugaiti/ zaisti tik su mergaitem? Mano vaikystes kiemo geriausias draugas buvo berniukas. Bet tai nereiskia kad kazkie nuotykiai tarp musu buvo. Tiesiog buvo paprasta draugyste.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 14, 09:10)
kaip nesuvoki paprastu dalyku.
Ne barskinimasis ar rukimas yra esme o vertybines nuostatos, pomegiai interesai.
O juos galima zinot tik bendraujant.

Tos turgines dukra bijo kad mobiliako nepaziuretu, ko manai bijo? Aisku kad nesuzinotu nuotykiu su bernais. Nes kitu dalyku neverta kazko ir slepti.

"Vertybinės nuostatos" ahaha lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kalba atmata, kuris buolatos bobą daužė, o vaikus laiko šiukšlėm, awww wub.gif

Atmata tu, aš su savo vaikais tiek bendrauju, kiek tu su saviškiais net nesapnavai, kad galima bendraut. Mano dukra pati parodo ir foto, video ką su draugais veikė, daug ką pasakoja, bet tokiam atmatai kaip tu yra nesuvokiama, kad yra toks dalykas, kaip PRIVACY ir nesvarbu kiek žmogui metų, jį reikia gerbt. Lygiai kaip nelendu į kitų šeimos narių telefonus, taip pat niekas nelenda į manajį ir tai mūsų šeimoje yra normalu. O tu gali, kaip jau sakiau, kad ir gps į subinę įstatyti ir kam jau kam, bet ne tau, atmata, apie kitų žmonių santykius su vaikais kalbėt, kai pas patį oi nekas.. Mokykloj mūsų klasėj viena tokia buvo, tylenė, gerietė, neišsišokanti, nu tokia nors prie žaizdis dėk ir šnai, sužinojom, kad išeina iš mokyklos, nes nėščia, 15metė, visi žiauriai stebėjosi, pasitvirtino patarlė, tyli kiaulė gilią šaknį knisa.
O toks atmata kaip idomucia nemanau, kad išvis turi teisę kalbėt apie vaikus, išvis nenorrmalus, išperom išvadina, pareiškia, kad vaikų neturi, po to jau "mano mergaitė". Fu, trauma.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 14, 09:22)
nenorėk, kad originalų postą įdėčiau ir prieš visas tave eilinį kartą išgėdinčiau biggrin.gif esi kvaiša, todėl esi žmonių apleista 4u.gif ko reikia prisidirbt prieš anytą, kad labiau domėtųsi kitos mergaitės vaikais nei savo anūku. Matant kokia tuy čia esi, tai įsivaizduoju ką jai pridirbai

Tu gali det ka tik nori - beli nusiramintum, nes tau tuoj tavo barako kaimynai psichuske iskvies.
Taip, mano anyta po beveik 20 metu suprato, kad as myliu jos sunu. Ir taip, kadangi ji nera lietuve, bet nacionaliste - marcios norejo savo tautybes. Su kuria mano vyras kazkada draugavo. Ir taip, ji tos moters vaika( kito vyro, ne mano vyro) vadino " anuku". Ir ka? Tu galvoji kad man lb idomi buvo mano anytos nuomone? Mano vyras su manim, pagal savo mamos norus anos merginos nevede. Ko tu duchinies dabar?
Su anyta sutariam, sirgo onko liga, vaziavom, padejom. Ir dabar padedam jei reikia.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 02 14, 09:18)
Nu bet SM tas metodas akivaizdžiai neveikia biggrin.gif

Nu jo, tiesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 14, 09:36)
Mokykloj mūsų klasėj viena tokia buvo, tylenė, gerietė, neišsišokanti, nu tokia nors prie žaizdis dėk ir šnai, sužinojom, kad išeina iš mokyklos, nes nėščia, 15metė, visi žiauriai stebėjosi, pasitvirtino patarlė, tyli kiaulė gilią šaknį knisa.

Mano paralelej tokia buvo. Kas keisciausia, kad ten mama jos niekur neleisdavo . Kaip sugebejo pastot - neisivaizduoju.
Atsakyti
Nesuprantu, ko reik tiek stebetis atimtu telefonu menesi. Cia gi visai ne pirmo butinimo daiktas. Jau geriau viena rimtesne ir efektyvi bausme nei daug mazu.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 14, 09:36)
kad yra toks dalykas, kaip PRIVACY ir nesvarbu kiek žmogui metųišperom išvadina, pareiškia, kad vaikų neturi, po to jau "mano mergaitė". Fu, trauma.

Dreba, kad telefo kas nepaimtu ir PRIVACY. Ne turginei apie PRIVACY aiskint...

Cia toks ciuvakas vaziavo i Prancuzija, tai vokieciu policajai sustabde o tas pradejo drebet lyg narkotiku butu pilna prisikises, tai nuvare i muitine ir iskrate iki siulo galo.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 14, 09:45)
Dreba, kad telefo kas nepaimtu ir PRIVACY. Ne turginei apie PRIVACY aiskint...

Cia toks ciuvakas vaziavo i Prancuzija, tai vokieciu policajai sustabde o tas pradejo drebet lyg narkotiku butu pilna prisikises, tai nuvare i muitine ir iskrate iki siulo galo.

Tylėk tu, atmata. Kai bent vieną vaiką užauginsi ir į žmones išleisi, tada vapėk. Vištgaidis poplintusinis
Atsakyti