QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 14, 09:10)
kaip nesuvoki paprastu dalyku.
Ne barskinimasis ar rukimas yra esme o vertybines nuostatos, pomegiai interesai.
O juos galima zinot tik bendraujant.
Tos turgines dukra bijo kad mobiliako nepaziuretu, ko manai bijo? Aisku kad nesuzinotu nuotykiu su bernais. Nes kitu dalyku neverta kazko ir slepti.
"Vertybinės nuostatos" ahaha

kalba atmata, kuris buolatos bobą daužė, o vaikus laiko šiukšlėm, awww
Atmata tu, aš su savo vaikais tiek bendrauju, kiek tu su saviškiais net nesapnavai, kad galima bendraut. Mano dukra pati parodo ir foto, video ką su draugais veikė, daug ką pasakoja, bet tokiam atmatai kaip tu yra nesuvokiama, kad yra toks dalykas, kaip PRIVACY ir nesvarbu kiek žmogui metų, jį reikia gerbt. Lygiai kaip nelendu į kitų šeimos narių telefonus, taip pat niekas nelenda į manajį ir tai mūsų šeimoje yra normalu. O tu gali, kaip jau sakiau, kad ir gps į subinę įstatyti ir kam jau kam, bet ne tau, atmata, apie kitų žmonių santykius su vaikais kalbėt, kai pas patį oi nekas.. Mokykloj mūsų klasėj viena tokia buvo, tylenė, gerietė, neišsišokanti, nu tokia nors prie žaizdis dėk ir šnai, sužinojom, kad išeina iš mokyklos, nes nėščia, 15metė, visi žiauriai stebėjosi, pasitvirtino patarlė, tyli kiaulė gilią šaknį knisa.
O toks atmata kaip idomucia nemanau, kad išvis turi teisę kalbėt apie vaikus, išvis nenorrmalus, išperom išvadina, pareiškia, kad vaikų neturi, po to jau "mano mergaitė". Fu, trauma.