Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 13:48)
Tai kad Moonte mate tavo elgesi del tos nares vaiko. Ir moderatoriai tave ismete dviem savaitem po tavo tokio elgesio.

Tu man irgi grasinancias az rasinejai . Ir ka? Esi beprote ir tiek.

As tau ne buuu, tiksliau nieko nelinkiu, tu esi siaip tuscia vieta. Man pofik kas nui taves pabegs ar nepabegs, as tau tik konstatavau faktus, kad vyro giminaite taip elgesi kaip tu - draskesi su visais, bure, keike, dvasias mate. Nuprotejo, psichuskei baisiai pabaige, gydymui nepasidave.
Todel sakau - susiimk, nueik pas psichiatra, pasipasakok kaip draskaisi, kaip ka ten Visatoj matai, kaip kazkur paziuredama Visatoj matai nariu vyru grozi. Te 4u.gif .

jie patys kalti dėl tos narės. Aš jiems buvau persiuntus jos žinutes iš savo a/ž kaip ji kliedi dėl violetinės istorijos, bet gali būti, kad buvo violetinių jų tarpe. Tu gi irgi tokia, tik apsimeti dabar, kad nesekei istorijos, aha kurgi ne, tu net kažkokius niekam neįdomius kaime deduko nužudymus įkeldavai į dienos aktualijas, tai jau violetinės būtum nesekus biggrin.gif Kaldrytė ant galvos, tau cambse 4u.gif

ach jau nelinki dabar, aha, kurgi ne, išsigandai savų linkėjimų? ėmė pildytis po truputį? pas jus gi šiandien šventė turėtų būti, ne pas mus gi juk, mes pavasarį švęsim, o pažiūrėk okia tu nuo ryto? baisu į tave žiūrėt, apleista Visatos
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 14, 13:53)
jie patys kalti dėl tos narės. Aš jiems buvau persiuntus jos žinutes iš savo a/ž kaip ji kliedi dėl violetinės istorijos, bet gali būti, kad buvo violetinių jų tarpe. Tu gi irgi tokia, tik apsimeti dabar, kad nesekei istorijos, aha kurgi ne, tu net kažkokius niekam neįdomius kaime deduko nužudymus įkeldavai į dienos aktualijas, tai jau violetinės būtum nesekus biggrin.gif Kaldrytė ant galvos, tau cambse 4u.gif

ach jau nelinki dabar, aha, kurgi ne, išsigandai savų linkėjimų? ėmė pildytis po truputį? pas jus gi šiandien šventė turėtų būti, ne pas mus gi juk, mes pavasarį švęsim, o pažiūrėk okia tu nuo ryto?  baisu į tave žiūrėt, apleista Visatos

Kad gavau ryte 5 raudonus gvazdikus, o vakaries vaziuosim i Trakus Akmens rezidencija. tongue.gif
Aa, su tavim sves pavasari, o su normalia grazuole siandien svencia biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 14, 14:25)

Na, čia kiekvienas žiūri jau kaip kam geriau. Vienas daugiau gyvenime laimi atsiribojęs, kitas gi - nusileisdamas į debilo lygį ir jį pamurkdydamas. Svarbiausia - galutinis rezultatas. Jis vieną dieną pasimato kuris buvo teisesnis ir laimėjo smile.gif

Nusileisdama iki oponento lygio tampi lyyygiai tokia pati kaip jis.
Na jei tau nuo to geriau, tai tebunie. biggrin.gif
Cambalala nr 2 mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man tai pabarabanu jeigu ir nusileidžiu. Taip taip, negražu, baisu, šlykštu, bet man px. Lai nelenda, asilo beretės. Aišku metų metais kasdien kapotis hm.. nu įdomiai, paprasčiausiai kaip nenusibosta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 14:01)
Kad gavau ryte 5 raudonus gvazdikus, o vakaries vaziuosim i Trakus Akmens rezidencija. tongue.gif
Aa, su tavim sves pavasari, o su normalia grazuole siandien svencia biggrin.gif .

aha, joa biggrin.gif
taip, jis tikras rusas, bet špygą tu gavai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 14, 14:47)
Nusileisdama iki oponento lygio tampi lyyygiai tokia pati kaip jis.
Na jei tau nuo to geriau, tai tebunie.  biggrin.gif
Cambalala nr 2  mirksiukas.gif  biggrin.gif

tai išsibaigė argumentai, nia? gėda dėl vakarykščio durno posto? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 14, 14:52)
Aišku metų metais kasdien kapotis hm.. nu įdomiai, paprasčiausiai kaip nenusibosta? biggrin.gif

Nenusibosta vien del to, kad ji dar daugiau nervuojasi. Ji yra minejusi, kad nervuojasi, nes jos zodis turi but paskutinis. biggrin.gif
Tai va kame idomumas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 14:59)
Nenusibosta vien del to, kad ji dar daugiau nervuojasi. Ji yra minejusi, kad nervuojasi, nes jos zodis turi but paskutinis. biggrin.gif
Tai va kame idomumas biggrin.gif .

aš minėjau, kad nervuojuosi? kur? įdėk tuos žodžius apie nervus biggrin.gif nerasi amžinai tongue.gif
bet tu save atvėrei kaip ant delno, nervuša biggrin.gif 4u.gif
neberaudok, kad nedavė tau ryte tų gvazdikų ir kad pykaisi su juo dėl to, o po to virkavai. Ant dūšios žmogui negera dabar. Nu neįpūsi meilės tu jam, neverta matomai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 14, 14:57)
aha, joa biggrin.gif
taip, jis tikras rusas, bet špygą tu gavai 4u.gif
Papildyta:

tai išsibaigė argumentai, nia? gėda dėl vakarykščio durno posto? biggrin.gif

Kas joa? biggrin.gif Paziurek is sono i sios dienos savo isterikas biggrin.gif .
Gi akivaizdu kad vel patikrinai savo sugyventinio pasta ir ten kazka radai. Todel ir duchiniesi cia, kai jis siandien su normalia mergina sves biggrin.gif . O su tavim tiiiiik pavasari 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 14, 15:01)
aš minėjau, kad nervuojuosi? kur? įdėk tuos žodžius apie nervus biggrin.gif nerasi amžinai tongue.gif
bet tu save atvėrei kaip ant delno, nervuša biggrin.gif  4u.gif
neberaudok, kad nedavė tau ryte tų gvazdikų ir kad pykaisi su juo dėl to, o po to virkavai. Ant dūšios žmogui negera dabar. Nu neįpūsi meilės tu jam, neverta matomai 4u.gif

Tavo elgesys viska isduoda, isterike biggrin.gif . Atsimeni kaip Moonte tave sunervavo, kaip zviegei" as daugiau taves " jus" nebevadinsiu. Tu tu tu...😂
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 15:04)
Kas joa?  biggrin.gif Paziurek is sono i sios dienos savo isterikas biggrin.gif .
Gi akivaizdu kad vel patikrinai savo sugyventinio pasta ir ten kazka radai. Todel ir duchiniesi cia, kai jis siandien su normalia mergina sves biggrin.gif . O su tavim tiiiiik pavasari 4u.gif .
Papildyta:

Tavo elgesys viska isduoda, isterike biggrin.gif . Atsimeni kaip Moonte tave sunervavo, kaip zviegei" as daugiau taves " jus" nebevadinsiu. Tu tu tu...😂

Vat iš Šviesos su savo žmogum, tai gražiai visai dieną praleis, bet ne tu 4u.gif tu žliumbi 4u.gif

"žviegiai" biggrin.gif , tu viena čia kiaulė šiaip jau. Atsiprašant kiaulyčių, nes šiaip tai tu šliužas, nu pažiūrėk į paveiksliuką, visi gi matė tą kirminą cambalą 4u.gif
Atsakyti
Man gėlių pirkimas tai grynai pinigų švaistymas. Va jei sushi padėklą atvelka, omg wub.gif
Atsakyti
cambse, išlysk, nesislėpk, matau kaip susiparinai, kad šeimos pykčius tavo matau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 14, 14:34)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72608071" data-time="1581605062"> juk glaudiesi prie vyriško vyro, tikiesi kažkokios užuovejos iš jo - to cut my speech short, noriu pasakyt tą, kad je itavo MB būtu toks pats kaip tu (tarkim unisex lytis), juk tavęs jis nepatrauktu.
</blockquote>
<p>Praleidau sita. </p>
<p> </p>
<p>O kokios uzuovejos as tureciau tiketis is vyro?</p>
<p> </p>
<p>As lb anksti tapau savarankiska. Jei konkreciai pamineciau, suprastum, kad neperdedu, bet tiek to. </p>
<p> </p>
<p>Tas posakis „uzuoveja” mane glumina. Nejauciu poreikio visiskai. Nzn nei kas tai, nei ka su tuo daryti. As bendrystes noriu is vyro.</p>
<p> </p>
<p>Ir radau, manau, pagal save. Cia mane daug kas nemoteriska vadina. Paklausiau MB. Jis sake as</p>
<p>labai moteriska, cituoju „Kaip liute”. Matyt ir jam nereikia tokios, kuri glezna butu. smile.gif </p>

O kad judu skiria kaip vyra ir moteri? Kuom tu jam moteriska, ir kuo jis tau vyriskas?

Na tu pagal stereotipini suvokima esi vyriska, nes esi logiska, saltu nervu , argumentuoji faktais, o ne fantazijom, turi tikslu uz namu ribu.

Man asmeniskai tai poros samprata artimiausia zodziui "komanda", o ne kokios ten uzuovejos, atramos, pastoges biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 14, 16:12)
Man gėlių pirkimas tai grynai pinigų švaistymas. Va jei sushi padėklą atvelka, omg wub.gif

Is esmes, geras vyras tas, kuris zino, ka jo moteris megsta mirksiukas.gif
Atsakyti