Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 02 14, 15:06)
Vat iš Šviesos su savo žmogum, tai gražiai visai dieną praleis, bet ne tu 4u.gif tu žliumbi 4u.gif

"žviegiai" biggrin.gif , tu viena čia kiaulė šiaip jau. Atsiprašant kiaulyčių, nes šiaip tai tu šliužas, nu pažiūrėk į paveiksliuką, visi gi matė tą kirminą cambalą 4u.gif

Taip, cambala grauzia monteverte, kuri isteriskai barskena savo keliais likusiais supuvusiais nuo rukymo dantim biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 14, 15:12)
Man gėlių pirkimas tai grynai pinigų švaistymas. Va jei sushi padėklą atvelka, omg wub.gif

Geles ir augalai yra nuostabu wub.gif . Daug kas nesupranta ko vaziuot i Nyderlandu geliu festivali. O ten taip grazu wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 14, 15:25)
Is esmes, geras vyras tas, kuris zino, ka jo moteris megsta  mirksiukas.gif

Būtent biggrin.gif Arba pvz čekis apsipirkt lush, man ten rojus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 15:30)
Geles ir augalai yra nuostabu wub.gif . Daug kas nesupranta ko vaziuot i Nyderlandu geliu festivali. O ten taip grazu wub.gif .

Paooglinau, wow, kaip nerealiai😍 norėčiau ten, nu labai gražu
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 15:30)

Man šiaip gėlės gražu, bet tik tos, kur auga, žydi ir nėr nuskintos. Nuskintos gėlės man jokių teigiamų emocijų nekelia (neigiamų irgi ne, tiesiog jokių emocijų). Pastovi kelias dienas vazoj ir tada jau iš vis liūdnas vaizdas. Paskui mest lauk reikia... man toks tuščias reikalas tos skintos gėlės. Jau geriau tada vazoninė kokia, bent pusmetį kokį tikėtina kad išsilaikys biggrin.gif O kai kurios atsparesnės gal ir metais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 14 vasario 2020 - 15:51
QUOTE(Hmmm... @ 2020 02 14, 16:51)
Man šiaip gėlės gražu, bet tik tos, kur auga, žydi ir nėr nuskintos. Nuskintos gėlės man jokių teigiamų emocijų nekelia (neigiamų irgi ne, tiesiog jokių emocijų). Pastovi kelias dienas vazoj ir tada jau iš vis liūdnas vaizdas. Paskui mest lauk reikia... man toks tuščias reikalas tos skintos gėlės. Jau geriau tada vazoninė kokia, bent pusmetį kokį tikėtina kad išsilaikys biggrin.gif O kai kurios atsparesnės gal ir metais...

Man tik orchidejos laikosi, visos kitos kazkokios mirstancios, gal nemoku priziuret as ju. O ir perzydi greit, jokio grozio.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 14, 15:56)
Man tik orchidejos laikosi, visos kitos kazkokios mirstancios, gal nemoku priziuret as ju. O ir perzydi greit, jokio grozio.

Pas mane net orchidėjos miršta... Dabar vieną turiu, stovi užsimarinavusi, bet šaknys išpuvo nesuprantu kodėl, nes tikrai nesu ta, kuri perlaisto, pora šakninių ūsų dar liko, bet panašu, kad lemtis jos jau aiški... Iš žydinčių apskritai nė vienos neturiu išgyvenusios ilgesnį laiką. Lapinių kelios laikosi. Nei auga, nei džiūsta. Siauralapis fikusas jau daugiau 10 metų toj pačioj būsenoj, kaip pirmą dieną parneštas ir to pačio ūgio, nors pardavėja vyrui žadėjo, kad į medį išaugs... biggrin.gif Žodžiu, nemoku ir aš su tom gėlėm. Nesuprantu kas ten jom netinka. Bet man ir kelios žaliais lapais ok, nereik man tų žiedų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 14 vasario 2020 - 16:01
Aš jei gelių turėčiau, visoms joms būtų kaput. Gyvūnai pasistengtų
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 14, 10:24)
O kaip yra, kad tradicinis seksizmas su ideja, jog tarkim visos moterys labai emocionalios nekelia tiek surmulio? Juk teigiama, kad VISOS moterys yra tokios ir anokios. Nekliuna, tas visai?

Ir tu vadinasi mokslininke... Na moteris, kokios analitikos noret, emocijos valdo...

Taigi.

paimi bet koki vyra. Jam vaistu pagalba pakeiti hormonini balansa i moteriska (skiriasi is esmes) ir tas vyras taps emocianalus. Tai labai lengvas ir pakartojamas eksperimentas.

Aisku zmones ne lygus ir pasireiskia kiekvienam skirtingai bei kiekvienas sugeba skirtingai valdyti, bet sitas fenmenas tai lengviausiai patikrinamas eksperimentais
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 14, 11:30)
Galvojai išgąsdinsi lotuliukas.gif vargšele, bėk jau dabar, rašyk, galvoji man ne px? Nusispjauti man, nedašutėle. Vistiek čia apart keletos normalių narių nieko gero nebėra, temos mirusios, tik tu kartu su savo dviem vatnykais sėdi, eterį smardini, neištrauki nosies iš šiknos, ar bent nusiprausi retsykiais?
Būtų čia tvarka, seniai tie du vatnykai būtų išmesti von, o tu užbaninta už spaminimą.

taigi turgine yra degrade. Vaikas nesugeba mokintis, o turgine anglu nesugebejo ismokti, kaip kokia ligota pensininke... ir dar giriasi...
Genai...
Kokie dar traveleriai... Turgine prasoka tuos travelerius, krch mokykla yra tinkama ir dukra matyt elgiasi kaip kiaule, tai normalu kad jos nekencia mokykloje mokytojai
Atsakyti
Man su gelem tas pats. gražiausios, kur žydi laukuose. arba bent jau vazone. o ne soon-to-be -dead.
Atsakyti
JUms patiems nuo tu naftalininiu stereotipu nesidaro bloga? Labai viliuosi, kad ateinancios kartos, sugebes atsiriboti nuo mitu, stereotipu ir t.t.

https://www.delfi.lt...532279#cxrecs_s

Griaunami mitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 vasario 2020 - 16:47
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 14, 16:27)
taigi turgine yra degrade. Vaikas nesugeba mokintis, o turgine anglu nesugebejo ismokti, kaip kokia ligota pensininke... ir dar giriasi...
Genai...
Kokie dar traveleriai... Turgine prasoka tuos travelerius, krch mokykla yra tinkama ir dukra matyt elgiasi kaip kiaule, tai normalu kad jos nekencia mokykloje mokytojai

Esi kamuojamas dėmesio trūkumo ir dabar apgailėtinai tik dar labiau bandai mane išprovokuoti. Ne be reikalo ta exė nuo tavęs, tokio urodo, pabėgo ir vaikus pasiėmė, ko tu šiandien pamiršti niekaip negali, tu vargšas, išsigimęs, niekam nereikalingas, nemylimas, nelaimingas gamtos klaida. Užkabino, ane? lotuliukas.gif Mano vaikams labiau su tėvais pasisekė, nei taviesiems, dar tu loji, išgama, nei vieno vaiko neužauginęs. Exė tau, impotentui ragus įtaisė, net vaikai suprato kokia tu esi šūdo krūva, ir dabartinė nemyli. Šūdas, ne gyvenimas, bet degradui ir likimas degrado. Freakų show
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 14, 16:41)
Esi kamuojamas dėmesio trūkumo ir dabar

Kodel manai, kad tave atpazinau kaip sena nare?
Tiesiog pradejai cia elgtis kaip Moontes uzhsiundytas shuva. Na galvoju, aishku, Moonte ishlaiko kazhkoki imidzha neuzsiims patvorio koliojimais, ne jos lygis, tai surado shuni ir uzhsiunde cia...

Nes pradejas cia pult kaip pagal komanda... Na cia gatviniu tik ir truko iki pilnos laimes.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 14, 16:46)
Kodel manai, kad tave atpazinau kaip sena nare?
Tiesiog pradejai cia elgtis kaip Moontes uzhsiundytas shuva. Na galvoju, aishku, Moonte ishlaiko kazhkoki imidzha neuzsiims patvorio koliojimais, ne jos lygis, tai surado shuni ir uzhsiunde cia...

Nes pradejas cia pult kaip pagal komanda... Na cia gatviniu tik ir truko iki pilnos laimes.

Išsigimėli poplintusini, labiau low level freako nei tu čia esi vargu ar surasi. Jeigu kitų nusišnekėjinus dar galima iš dalies suprast, tai tu esi visiškas freakas, klausimas, kaip tu ne durdome uždarytas. Psichas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 14 vasario 2020 - 16:53