QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 14, 08:24)
visai ne tiksliai atrašei i mano komentarus. aš ne apie džiaugsmą galint grižti prie darbo. ir ne apie tai, kad vyrai puikiai sugeba maitinti vaikus, ne apie moteru gebejimą miegoti kieciau.
vis tiek instintkai yra instinktai.
apie užuoveją irgi suprimityvinai.
as ne rasiau apie šimtus pavydžiu (aš juirgi turiu, manno drauges beveik visos vienišos, taigi ir karjeristes, labiau net už tave, imant tai, kad dar vaikus sugeba išlaikyti ir nežliumbti), aš rašau apie prigimti ir instinktus. vistiek mes (kaip moterys) skiriames, iš Šviesos, tam mes ir esam hetero, argi ne.
juk kitaip būtum kitaip lesbe, būtum homo?
dieve, būk tu savarankiška, gi ne apie neigalumą kalba eina.
bet tuo labiau, jei esi stipri kaip moteris, nenoresi geibenos vyro. vyras - dar stipresnis turetu būti, bet jau fiziškai tikrai, ir taip lygiavertis, bet KITOKS nei tu. nes sakau, juk ne varpa tarp koju tave pritrauke prie jo, o kad jis yra VYRAS,o ne MOTERIS. antraip, negi tu claimini, kad esi uniex ir mes visi unisex, visai nesiskiriam.
žinoma, aš prieš bet koki misoginismą, bet koki "men are better than women", mes skirtingos kaip lytys, vis tiek. aš tikrai neteigiu, kad vien moterys vien isterikes, o vyrai vien agresoriai. ne tai norejau pabrežti.
pabrežiu tai, kad mes hetero, abi lytys nevienodos (tik nediskutavau net kaip), bet abi lygiaverciai vertingos? taip.
p.s. to cut my speeach very very short, mes (lytys) skiriames psichika ir skirtingais reiškimosi būdais, o ne tuom, kad turim vaginą ir varpą.