Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 14, 08:24)

visai ne tiksliai atrašei i mano komentarus. aš ne apie džiaugsmą galint grižti prie darbo. ir ne apie tai, kad vyrai puikiai sugeba maitinti vaikus, ne apie moteru gebejimą miegoti kieciau.
vis tiek instintkai yra instinktai.
apie užuoveją irgi suprimityvinai.
as ne rasiau apie šimtus pavydžiu (aš juirgi turiu, manno drauges beveik visos vienišos, taigi ir karjeristes, labiau net už tave, imant tai, kad dar vaikus sugeba išlaikyti ir nežliumbti), aš rašau apie prigimti ir instinktus. vistiek mes (kaip moterys) skiriames, iš Šviesos, tam mes ir esam hetero, argi ne.
juk kitaip būtum kitaip lesbe, būtum homo?

dieve, būk tu savarankiška, gi ne apie neigalumą kalba eina.
bet tuo labiau, jei esi stipri kaip moteris, nenoresi geibenos vyro. vyras - dar stipresnis turetu būti, bet jau fiziškai tikrai, ir taip lygiavertis, bet KITOKS nei tu. nes sakau, juk ne varpa tarp koju tave pritrauke prie jo, o kad jis yra VYRAS,o ne MOTERIS. antraip, negi tu claimini, kad esi uniex ir mes visi unisex, visai nesiskiriam.
žinoma, aš prieš bet koki misoginismą, bet koki "men are better than women", mes skirtingos kaip lytys, vis tiek. aš tikrai neteigiu, kad vien moterys vien isterikes, o vyrai vien agresoriai. ne tai norejau pabrežti.
pabrežiu tai, kad mes hetero, abi lytys nevienodos (tik nediskutavau net kaip), bet abi lygiaverciai vertingos? taip.

p.s. to cut my speeach very very short, mes (lytys) skiriames psichika ir skirtingais reiškimosi būdais, o ne tuom, kad turim vaginą ir varpą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 14 vasario 2020 - 16:52
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 14, 16:46)
Kodel manai, kad tave atpazinau kaip sena nare?
Tiesiog pradejai cia elgtis kaip Moontes uzhsiundytas shuva. Na galvoju, aishku, Moonte ishlaiko kazhkoki imidzha neuzsiims patvorio koliojimais, ne jos lygis, tai surado shuni ir uzhsiunde cia...

Nes pradejas cia pult kaip pagal komanda... Na cia gatviniu tik ir truko iki pilnos laimes.

Prasyciau, pagristi savo zodzius faktais. Kur, kada, ka as siundziau, islaikau ir t.t. O svarbiausia, kiek ir kaip atsiskaitau.

FAktus i studija.

GAliu atleisti zmogui, kai zmogus emociju vedinas paraso nekorekstiskai, nes as pati galiu isprovokuoti, mes visi nesventi. Bet kai, zmogus samoningai MELUOJA, net nedalyvaujant man polemikoje. Manau, cia jau ribu perzengimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 vasario 2020 - 16:58
Paskaiciau apie balionus su heliu, o zinot, kad tai ribotas isteklius - helis, ir jis naudojamas svarbiem medicinos aparatam, tai net nezinau ar reikai naudoti ji i balionus del keliu dienu?

Dar del Idomucios, labai idomus jo puolimas del vaiku, nors jis manau tikrai buvo geras tetis iki skyrybu, net po skyrybu jis augino vaikus, kol mama pasieme. Tai, manau, dar kitom cia toli iki tokiu geru mamu. O paskui taip jau negerai pasielge, kad nutrauke rysius, bet tai jau vaikai , ne vaikai,o suauge, jau ne tokia baisi ir trauma, ar jus pacios labai daug bendraujat suaugusios su savo tevais? dabar taip yra kompai, o seniau, pamenu k ai isejau is namu tai kartai sussikambidavom per metus kelis kartus pasimatydavom ir viskas. Uzaugi ir uzaugi, reikai jau ta bambagysle nusikirpti gal biggrin.gif
O ka jis cia pasake apie zmona vaikus, tai nereiskia, kad taip galvoja, ar kad taip jiem juo labiau sake, cia manau, tik pabrezti mums, koks blogis skyrybos. Ir taip zmones tai labai traumuoja kai kuriuos, ypac vyrus. Mano pazystama, kai paliko vyra,pabego su meiluziu, jam ir vaikus paliko ir gana nedidelius dar, tai tas vos Ziegzdriuose neatsidure, taip zmogui blogai buvo, gerai, kad tos zmonos artimieji padejo, jos brolis, mama, labai ji palaike, niekas jos nesuprato, bet aisku gal ir buvo priezasciu skirtis, cia jau kiekvienas sprendzia, bet sitaip , kaip ji padare, tai man ziauroka..Ir pati dabar po daug metu sako, kvaila buvau, daug k apaparsciausiai kitaip reikejo daryti ir tiek, o ci ajaunyste ultimatumai ir t.t...Tai gal ir idomuciai panasiai, dar dabar zmogui neina atsigauti po traumos. Bet tai neuzbraukia jo geru darbu del vaiku iki ju brandos.
O dle to zmonos musimo, as neisivaizduoju jo musancio kazka, per veida gal trenke maximum biggrin.gif

QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 09:20)
Ne, daugiau - 120 siandien sukako.
Prie ko cia laidinis telefonas, jei vaikai telefona dabar naudoja maziausiai skambinimui. Daug vaiku matei pliurpiant mobiliu?

Dar ir kaip sneka, dukra pasidaro conference call su draugem keliom ir ten pliurpia jos vakarais smile.gif dar muzikos klauso, kai kur vaziuojam.

O siaip kontroliuju kas ten telefone yra, dar per mazi tureti ta privacy, per daug galimybiu ir per daug negeru dalyku galima pasiekti per kompa, nuolat tevam buna paskaitos mokykloje apie pavojus internete smile.gif Aisku, neskaitau asmeniniu susirasinejimu, bet paziuriu kokias apps turi , snekam kas galima ir kas ne internetinei erdvej ir t.t. dabar tas tik tok atsirades, nu baisu, ka ten kelia paaugliai.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 14, 16:49)
Išsigimėli poplimtusini, labiau low

Gatvine, dar palok... Dukros tavo uz tai mokykloje ir nekencia..... nes vaikai perima is tevuu visas vertybes ir "vertybes"
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 10 11, 13:52)
Turiu patirti. Gyvenau su moterimi kuria teko pastoviai dauzyti. Karta nedaug truko, kad butu gala gavus.
Bet ji suprasdavo, kad pati provokuoja ir skirtis nenorejo, o as supratau, kad viena diena ji bus suluosinta ar uzmusta, o man reikes sesti i kalejima ar pasidaryti gala, todel pats issiskyriau.

Va, kas pamiršot, pasigėrėkit wub.gif Nuostabus vyras ir tėvas, vaikai augo nuostabioj aplinkoj, mylimi, ką ten tie fanarai ar sulaužyti šonkauliai wub.gif Ne degradas, tikras džentelmenas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 14, 16:53)
per veida gal trenke maximum  biggrin.gif

Netrenkiau niekad exes per veida. per sonus tai teko. APie sulauzytus kaulus tai jau juokinga klausytis. bet skirybos viska pakeite

Labai gerai kad issiskyre, nes butu invalido koliaskoje, o as kilpoje
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 14, 16:54)
Gatvine, dar palok... Dukros tavo uz tai mokykloje ir nekencia..... nes vaikai perima is tevuu visas vertybes  ir "vertybes"

Atmata, staigiai nešk čia postą, kur rašiau, kad mano dukros mokykloj nekenčia. Sugebėsi?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 14, 16:58)
Atmata, staigiai nešk čia postą, kur rašiau, kad mano dukros mokykloj nekenčia. Sugebėsi?

rasei kad rukanciu draugu kompanija taviske labai megsta, o mokytojai nemegsta. Viskas logiska...

Gal sunu turi? Tai ji irgi gerbs kokioje gaujoje, tik mokytojaii bus uzsisede
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 14, 10:17)
Teip, tu ir buvai ta Agnieszka su melyna kepure is fb. Sutari su mano anyta, o mano vyras mane vede biggrin.gif .
As tai turiu seima. O tu ka turi? Tik jorka biggrin.gif .

jautiesi pranasesne uz moteris, kurios neturi seimos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 14, 17:02)
jautiesi pranasesne uz moteris, kurios neturi seimos? bigsmile.gif

Na yra moterisko vertingumo gradacijos
1. Turi pute
2. Kazka pavyko priviliot uzlipt ir nusilengvint
3. Pavyko kazka suviliot uzstatyt vaika
4. Turi drauga
5. Turi oficialu vyra.
6. Turi mylinti pasiturinti vyra.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 14, 10:24)
O kaip yra, kad tradicinis seksizmas su ideja, jog tarkim visos moterys labai emocionalios nekelia tiek surmulio? Juk teigiama, kad VISOS moterys yra tokios ir anokios. Nekliuna, tas visai?</p>

<p>3. Gal moterys aplink mane kokios nenormalios, bet visos mano amziaus drauges labai dziaugesi po vaiko auginimo i darba grizusios. Tai matyt, kad ir joms iskritimas is pasaulio nebuvo vien tik malonus. Nepaisant to, kad jos moterys.</p>

4. Turiu drauge, kuri pykosi su vyru vaikui gimus, nes ji nepabusdavo vaikui verkti pradejus. Vyras mane, kad ji apsimetineja. O ji tiesiog kietai miega. Vyras va pasoka nuo kiekvieno garso, vaikas tik sukruta, jam akys stacios, pradeda vaiksciot, bludyt, vaikui valgyt ieskot. smile.gif

Va man labai keista is kur jus tai traukiat, gyvenime nieko nesu girdejusi kad as kazkokia, nes esu moteris. Nu taip buna pajuokauja vyrai prie kompaniju, ai jos visos otkios, ar atitinkamai moterys pajuokauja, bet tai visi suprantakd tai juokai.
Ir visgi moteru dauguma jungia panasensi bruozai , nei dauguma vyru, nors ir visi mes individualus, bet mus sieja tam tikra kultura,kaip lietuvius, tam tikri bruozai, kaip moteris ir t.t.

Bent jau keistos tai tikrai, neturiu nei veinos drauges, kuri butu dziaugusis, o ypac labai. Kas isejo anksciau tai dare, nes reikejo dirbti, kazkas ilgiau, panasiai kaip as buvp nedirbo ir dziaugesi, kad gali sau leisti neiti i darba.

Ji nezinde, kaip suprantu? Bet siaip, aisku, visokiu isimciu buna. Mano tetis irgi prie manes nuo 1 m keldavosi naktim, o mama ramiai miegodavo, net nepabusdavo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 14, 16:53)
Dar del Idomucios, labai idomus jo puolimas del vaiku, nors jis manau tikrai buvo geras tetis iki skyrybu, net po skyrybu jis augino vaikus, kol mama pasieme.

O dle to zmonos musimo, as neisivaizduoju jo musancio kazka, per veida gal trenke maximum  biggrin.gif

O siaip kontroliuju kas ten telefone yra, dar per mazi tureti ta privacy, per daug galimybiu ir per daug negeru dalyku galima pasiekti per kompa, nuolat tevam buna paskaitos mokykloje apie pavojus internete smile.gif Aisku, neskaitau asmeniniu susirasinejimu, bet paziuriu kokias apps turi , snekam kas galima ir kas ne internetinei erdvej ir t.t.  dabar tas tik tok atsirades, nu baisu, ka ten kelia paaugliai.

Tarkim, diedas vaikų neliestų, bet tave trankytų kaip bokso kriaušę, vis dar manytum, kad jis geras tėtis? Rimtai, paliko smurtautojui vaikus? Na tai tokia pat degradė, kaip ir jis, juk ir Matuko motina kaip niekur nieko po miestą vaikštinėjo, kai jos vaikas ant grindų sudaužytas merdėjo

Pasiskaityk aukščiau, pacitavau jo paties žodžius. Kažkas dar neaišku tau?

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 14, 16:59)
rasei kad rukanciu draugu kompanija taviske labai megsta, o mokytojai nemegsta. Viskas logiska...

Gal sunu turi? Tai ji irgi gerbs kokioje gaujoje, tik mokytojaii bus uzsisede

Anuka tempi postą, kur aš taip rašiau. Apsidūchinai, negali ane?
Atsakyti