Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Sibiro katinai?Tie didieji, pūkiniai?Mano sena svajonė, bet du maži prieglaudukai užkariavo visus namus.Apseisiu ir be sibiriokų ir be meinų.

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 14, 19:55)
Mmmm.... čia gal labiau loterija? Apie Panterą aš jau esu pasakojusi - epileptikė, be nagų ir su tik dalimi letenos (vėžinis darinys). Bet ji sena jau, labai sena. Bet labai mylima sūnų - vienas su ja užaugo, kitas su ja auga.

Ko gero. Mūsų pirmas gyvūnas Airijoj buvo paprastas rainas katinas, radom skelbimą, kad dovanojami kačiukai ir pasiėmėm. Šaunus katinas buvo
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 14, 20:57)
<p>Sibiro katinai?Tie didieji, pūkiniai?Mano sena svajonė, bet du maži prieglaudukai užkariavo visus namus.Apseisiu ir be sibiriokų ir be meinų.
</p>

TIE.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 14, 19:56)
Taip matyt irgi buna, bet dazniau buna visai kitaip. Moteris tycia uzsiima kitokiu smurtu ir ji puikiai zino, ka daro... Jokios policijos tokia moteris nenori, ji nori, kad matyti kaip vyras kencia nuo jos teroro. Na vyras aisku daznai duoda grazos bet ir tokiu atveju policijos tokiai moteriai nereikia...

Policijos reikia kai jau susiduria su psichu. Butent psichu kuris nelabai zhino ka daro( sakysim alkoholis trenke i smegenis ar kokia liga turi) Tokiem gal ir policija tinka. Bet saugiausia moteriai tai nusileisti, atsiprasyti, o kai viskas nurims - pasitraukti i SAUGIA VIETA ir tada pagalvot ka daryt...

Tada galima ir policijai skambinti jei tikslinga...

esi teisus. Draugės mama taip ir gyveno. Žino, kad gaus, bet vistiek burnoja. Nedrįsčiau to vadinti provokacija, bet tieisog, žino baigtį, o lenda vistiek. Bent palauktų kol blaivas bus, jei nori pasikalbėti apie jo uždarbį ar dar ką, o dabar darydavo tai, kai jis išgėręs. Nu tai... rolleyes.gif Aišku, gaudavo, aišku jokios policijos nekvietė, pabėgdavo, prabūdavo kur ir tiek.
Išsiskyrė ir bėgo tik tada, kai jau tikrai bijojo, kad amba bus, kai jau visišku psichu patapo, na ir vaikai užaugo, tada tipo mažiau bijojo. Realiai labai užjaučiu draugę, kad tokią skystą motiną turi. Įdomiausia, kad neturi jai pretenzijų. Na jos, reikalas, aš tai nepateisinčiau tokios mamos. Ypač, kai jinai ten ir uždirbinėjo šeimoje
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 14, 19:57)
<p>Sibiro katinai?Tie didieji, pūkiniai?Mano sena svajonė, bet du maži prieglaudukai užkariavo visus namus.Apseisiu ir be sibiriokų ir be meinų.
</p>

Turiu meiną
Atsakyti
labai gražūs katinai, aš turbūt galėčiau atsikelti ryte, įsijungti gyvūnų video ar foto ir žiūrėti kone visą dieną smile.gif man jie kažkas nuostabaus
Atsakyti

Dėkui, panos.Grožių grožiai pas jus :wub:Myliu ir katinus ir šunis, net nežinau kuriuos labiau.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 14, 21:23)
<p>Dėkui, panos.Grožių grožiai pas jus :wub:Myliu ir katinus ir šunis, net nežinau kuriuos labiau.
</p>

Labai myliu ir šunis, bet tam tikrai neturiu tiek laiko ir galimybių skirti.
Mano senjorė

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 14, 20:23)
<p>Dėkui, panos.Grožių grožiai pas jus :wub:Myliu ir katinus ir šunis, net nežinau kuriuos labiau.
</p>

aš tai šunis visgi labiau, bet tik tuos blogiečius, katinų charakteriu. Neiškęsčiau tokio, kuris nenueitų nuo manęs, vis lįstų, cypsėtų ir pan. Man banditinio reik. Tai todėl man ir katės patinka. O tuos visus geručiukus, inteligentiškus labai ar besivizginančius šunelius galiu tik svetimai paniurkyt, kaip teta, bet būti tokio gerulio mama nenorėčiau, nuobodu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 14, 20:27)
Labai myliu ir šunis, bet tam tikrai neturiu tiek laiko ir galimybių skirti.
Mano senjorė

vargšytė, starost nie radost
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 14, 21:31)
vargšytė, starost nie radost

Ta “starost” dar jaunimui taip duoda į kailį.
Atsakyti

Senjorės išvaizda puiki, net nepasakysi,kad teik metų.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 14, 17:16)
tai dar dabar pagiedok, kad ten visi tavo dukra myli... Tai tik dziauktis tokia mokykla... O dabar direktorius  taip elgiasi mokytoja kitaip...
Nori keisti mokykla, nes visi dukra labai myli, ar toki posta surast man reikia?

Nu Idomucia neprikurk, kaip cambala. Gera ta bobute mama, rupinasi vaikais, bendrauja, ir tikrai nerase, kad jos dukros nemegsta, rase kitu vaiku nemegsta i dukros drauges nemegsta, ji sukonfliktavo tik su direktorium, anot anu pasakojimu. O problemu zinoma visuose siemuose buvo ir bus.
Visos mamos ziuri, kad vaikui butu geriau, ne visom mumm visada pasiseka viska idealiai padaryti.

Aplamai del tu keiksmazodziu pats sakei, nesi jiem jautrus, o dabar taip baisiai pasisiausei, kodel? kodel pats bandai itikinti visus, kad buvai baisus sutuoktinis , o paskui pyksti, kai zmones tuo patiki?
Keiksmazodziai, aisku, visai beprasmis reikalas, bet kartais geriau tai ne grazios kulturinguju zinutes, kur graziai, kulturingai pasiuncia biggrin.gif
Vargiai kuri moteris, ot koks saunuolis, ekse lupai. Ar tu to tikrai tikiesi cia ar tik siaip erzini moteriskes?
O siaip tu ja musai pries jos neistikimybe ar po?nelabai aisku is tavo pasisakyu? uz ka tu ja musai?
Atsakyti