tokias sumas reiktu skaiciuoti per metus, nes gi viena menesi gali nieko neisleisti, kita kelis simtus
tokias sumas reiktu skaiciuoti per metus, nes gi viena menesi gali nieko neisleisti, kita kelis simtus
Nuuu... sportui taip, mėnesiui grynai sportui jo, išeina.
Manikiūras namie, pedikiūras (ajajajai) nesidariusi gyvenime, kosmetika - mečiau šitą reikalą, nebeperku (nenaudoju vis tiek nieko, net kremų). Kvepalai - stengiuosi mažinti priklausomybę, rūbai - paskutiniu metu viskas sportui išeina. Avalynė ... po paskutinio karto padusaujant na ir kam tau dar vieni? - kažkaip valdausi.
Nu jsu? Sportas? Manikiūrai pedikiūrai kosnetika kvepalai rūbai ir etc?
Kas menesi islaidos tik sportui. Darbas dali apmoka, tai 20 euru is manes.
Kirpimas kas 2-3 menesius 40 euru, kremai kas puse metu kokia 50-70. Skudurai kas puse metu kokia 300 euru.
Viskas. Dekoratyvine kosmetika naudoju kasdien, bet minimuma, tai mazai susidaro labai.
Kaip ir viskas.
"
Atsisakyti privilegijų, kurias suteikia patriarchalinė sistema, nėra taip paprasta. Prisipažinsiu, aš taip pat norėčiau turėti žmoną, kuri pasirūpina buitimi, užpildo šaldytuvą ir laukia su garuojančių barščių lėkšte po darbų, nereikalaudama atlygio. Tuomet kur kas lengviau būtų gilinti žinias, siekti savirealizacijos darbe ir aktyviau įsitraukti į visuomeninę, politinę veiklą, lygiomis konkuruojant su vyrais. Bet realybė kitokia. Mes seniai nebegyvename visuomenėje, kur dirbančiųjų gerove rūpinasi namų šeimininkės, nesvarbu, kas esame moterys ar vyrai. Moksliniai tyrimai, beje, nepatvirtina mito, kad buitinė rutina suteikia gyvenimo pilnatvės pojūtį (nemėginkime juo teisinti artimųjų išnaudojimo). Ne veltui praeityje šis darbas buvo deleguotas tarnams ir vergams, pakitus ekonominei sistemai moterims. O kad neteisybė būtų mažiau pastebima, gudriai manipuliuojama žodynu: kai darbą vadini meilės išraiška, atlygio stygius nebetrikdo.
...
"
Sau isleidziu daugiau nei 300 per men. Buna ir daugiau
Papildyta:
<p>Kas menesi islaidos tik sportui. Darbas dali apmoka, tai 20 euru is manes. </p>
<p>Kirpimas kas 2-3 menesius 40 euru, kremai kas puse metu kokia 50-70. Skudurai kas puse metu kokia 300 euru.
Viskas. Dekoratyvine kosmetika naudoju kasdien, bet minimuma, tai mazai susidaro labai.</p>
<p>Kaip ir viskas. </p>
O knygos?
ir kuom tai butu geriau, kuom tada geresne esi uz smurtautojus?
Kas cia per seima tokia butu, vienas kitam kilerius samdys?, gal paparsciau issiskirti?
Mano ex buvo kažkuo panašus į Idomuciją.Tai aš tą pragarą esu praėjusi savo kojomis.O ir skyriausi prieš 25 metus, kai įstatymas prieš smurtautojus šeimoje nebuvo priimtas.
Geriausias sprendimas būtų ką nors pasamdyti, bet gerai,kad to neprireikė.Manęs, o tuo labiau mano vaiko, nebūtų daužęs niekas.Būtų palietęs vaiką, būtų iš namų išėjęs priekin kojom.Jis tą žinojo, sūnaus adresu nėra jokio blogo žodžio pasakęs.
Nežinau,kiek išleidžiu sau, niekada neskaičiavau.Manau nemažai.
[url="https://www.delfi.lt/news/ringas/politics/margarita-jankauskaite-kur-slypi-lyciu-stereotipai.d?id=83500105"]Margarita Jankauskaitė. Kur slypi lyčių stereotipai[/url] " Atsisakyti privilegijų, kurias suteikia patriarchalinė sistema, nėra taip paprasta. Prisipažinsiu, aš taip pat norėčiau turėti žmoną, kuri pasirūpina buitimi, užpildo šaldytuvą ir laukia su garuojančių barščių lėkšte po darbų, nereikalaudama atlygio. Tuomet kur kas lengviau būtų gilinti žinias, siekti savirealizacijos darbe ir aktyviau įsitraukti į visuomeninę, politinę veiklą, lygiomis konkuruojant su vyrais. Bet realybė kitokia. Mes seniai nebegyvename visuomenėje, kur dirbančiųjų gerove rūpinasi namų šeimininkės, nesvarbu, kas esame – moterys ar vyrai. Moksliniai tyrimai, beje, nepatvirtina mito, kad buitinė rutina suteikia gyvenimo pilnatvės pojūtį (nemėginkime juo teisinti artimųjų išnaudojimo). Ne veltui praeityje šis darbas buvo deleguotas tarnams ir vergams, pakitus ekonominei sistemai – moterims. O kad neteisybė būtų mažiau pastebima, gudriai manipuliuojama žodynu: kai darbą vadini meilės išraiška, atlygio stygius nebetrikdo. ... " ***************** Sau isleidziu daugiau nei 300 per men. Buna ir daugiau Papildyta: O knygos?Jankauskaite taikliai.
Montekrista klause apie islaidas groziui. Ar cia as sumaisiau? Knygas, as skaitau tik elektronines. Neperku popieriniu, nes as niekada nezinau kur gyvensiu. Kol kas. ![]()
Aš dar gėlių prisiperku. Labai patinka gėlės. Vazoninių nėra nei vienos, tai mėgstu pasimerkti.
nu as megstu siek tiek placiau paziureti i viska , ka zmogus kalba, ne pavienes zinutes. kaip viena pazystama, dabar kur skiriasi, sako, geriau jau butubuves fizinis smurtas tda is kart nueini i policija, turi irodymus, smurtavo issikiri ramiai, o kai vyksta psichologinis teroras tu niekam nieko irodyti negali, nes kitiem tas vyras angeliukas..nesimusa gi. Taigi to smurto, vienokio ar kitokio pas visus yra, svarbu, kaip zmones su problemom tvarkosi. Ir svarbu, kaip su vaikais bendrauja, kiek artimi santykiai, kokios pamatines vertybes, ar pasipykst ar susitaiko, ar nolatines rietenos. Aisku , fizinis smurtas tai jau visiskas zmoniu nesivaldymas, tai ir gresme vaikams. Nors kas pasakys ar psichologinis tai maziau
Mūsų požiūriai labai skiriasi, skaičiau pakankamai jo rašliavos, kad susidaryti bendrą vaizdą. Kaip tai negali įrodyti psichologinio smurto? Gali įrašyti, sms žinutės, el. laiškai, tai ne įrodymai?
Atsakyk nuoširdžiai, ar tau atrodo vertas pagarbos žmogus, "vyras", kuris atsižada savo vaikų?
Aš dar gėlių prisiperku. Labai patinka gėlės. Vazoninių nėra nei vienos, tai mėgstu pasimerkti.
Bet skintos gėlės labai greitai vysta.Gavau rožes,parsinešiau,pasimerkiau,žiūriu jau galvutes lenkia.Rytoj dirbu, tai grįžusi rasiu šiukšlių krūvą.Liūūūdna.
Labiau mėgstu vazonines gėles.Dabar daro gražias kompozicijas iš mažų gyvų gėlyčių.Laikosi labai ilgai.
<p> Montekrista klause apie islaidas groziui. Ar cia as sumaisiau? Knygas, as skaitau tik elektronines. Neperku popieriniu, nes as niekada nezinau kur gyvensiu. Kol kas.
Tik fiziniam kūnui skirtas išlaidas
nebūtinai. Žinai turbūt posakį? pora kaip žvirblis su kumele
Papildyta:
čia dauguma tokios, todėl ir neina susišnekėti normaliai. Jokios vaizduotės
Pas mane trys katinai. Tai dėl objektyvių priežasčių vazoninių nėra.