Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 14, 20:55)
<p>Ačiū, už pagyras,Bet man regis mus tuo iš čia išpirdolins,nes tema tai apie vyrus, o mes apie gyvulius kalbas varinėjame.
</p>

Kas išpirdolins? Čia jau tema apie beleką, tvarkos seniai nebėra, tai kaip ir nieko tokio apie gyvūnus pakalbėt. Vis šioks toks pozityvas
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 14, 20:54)

Bet  daugumai, manau, visgi visada noresis bendrauti su savo tevais ir vaikais visa gyvenima, noresis, kad jie butu normalus bent, ne kokie asocialai, kad butu sveiki, laimingi. O kai atsiranda anukai jiem gi labai svarbu bendrauti su seneliais. As pati uzaugau beveik be seneliu, vienas senelis tik buvo, bet mazai su juo bendravom. Tai as ta stygi jauciu. Bet zinoma isgyveni, ir be tevu uzauga gi zmones  ka padarysi, visiem visaip pasitaiko.
Tai i ta klausima gal tiksliausia butu atsakyti, kad toks zmogus yra pirmiausia kenciantis. Idomu, ka jo dukra apie sia situacija papasakotu, gal ji nenori bendrauti su tevu, kuris atrodo kaip moteris?

Mane nuosirdziai domina vienas klausimas. kaip jauciasi zmogus kuris kazka baisaus padare. Sakysim kazka uzmuse ar sugadino kitiems gyvenimus del savo kaltes...
Cia apie gyvunus diskutuojat.. Yra posakis 'kaip kate i pelenus prishikus". Jaucia, kad geriau jai laikytis toliau.

Zmones jei nemato galimybiu, tai linke save saugot ir vengti nemaloniu kontaktu. O toliau jau kaip Dievas duos.

Dukra turi tokia problema ji negali sudetingose situacijose nei orientuotis nei ju keisti. Kaip koks vaikas, o juk ji nera vaikas. Ji yra pavirsutiniska, tiek pavirsutiniska, kad neturi zmogiskos vertes. Apie ka su ja butu galima bendraut? Chichi cha cha bla bla ba.
Buvom susitike pries 12 metu. Mane sokiravo jos tustumas. Aisku tai mano kalte, kad aklai tikejau exe Dabar jau per velu...

Gale buti matematikos nugaletoja, bet emocinio intelekto - nulis.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 14, 19:04)
Bet skintos gėlės labai greitai vysta.Gavau rožes,parsinešiau,pasimerkiau,žiūriu jau galvutes lenkia.Rytoj dirbu, tai grįžusi rasiu šiukšlių krūvą.Liūūūdna. cray.gif
</p><p>Labiau mėgstu vazonines gėles.Dabar daro gražias kompozicijas iš mažų gyvų gėlyčių.Laikosi labai ilgai.
</p>

kai parsinesi skintas, ypac rozes, reikia patrumpinti kotelius, nuskinti kuo daugiau lapu, yberti i vandeni kokio cukraus, jei nera ju maisto kartu prie puokstes , tada laiko ilgiau smile.gif
o siaip as irgi vyrui esu pasakiusi, man geriau jau vaznine arba dabar jau medeli, nei geliu puokste smile.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 02 14, 19:15)
gerai, kad tokiu lietuviu nebera lietuvoje, tik tiek..

oho? tikrai? blink.gif

Tau labai kliuva keiksmazodziai, bet is esmes ji neraso cia blogiau nei uz viena kita. Moonte ir kitos, kaip man sako tokios kulturingos nares, daznai daug slyksciau paraso ir be keiksmazodziu.
Ir tu pati dabar labai negrazia parasei, kad niekur nepasiuntei, tai jau geriau? O be to, kodel praignoravai Idomucios zinutes apie jos vaikus, apie jos motinyste, sakai mes prie jo priprate, o ka kiti irgi turi buti priprate ir toleruoti tai. Argi tai sazininga?

Bet gal visi kreipiam demesi i skirtingus dalykus.... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 14, 19:20)
tai bent parašytų tada, kad kažkokie defektai, slepiu, dengiu, pudruoju, nes jei sveika, įprasta moteris, tai ką žinau biggrin.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 14, 20:48)
Baltaodis vyras turi daugiau sansu isidarbinti, gauti aukstesnes pareigas ir didesni atlyginima, nes atitinka stereotipa.

cia ant kiek turi buti buki darbdaviai, kurie taip renkasi, nepasitaike gyvenime tokiu situaciju. Bet jei taip renkasi, tai as irgi ten dirbti nenoreciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 vasario 2020 - 21:10

Kas išpirdolins? Čia jau tema apie beleką, tvarkos seniai nebėra, tai kaip ir nieko tokio apie gyvūnus pakalbėt. Vis šioks toks pozityvas

Atsiras visokių heiterių,arba pamokslautojų apie tinkamą gyvenimo būdą.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 14, 22:31)
Atsiras visokių heiterių,arba pamokslautojų apie tinkamą gyvenimo būdą.

Ir?
Kai dar tik prasidėjo SM agonija, buvo laiko klausimas, kad visi sulėks čia. O pliurpalai buvo labai pozityvūs. Apie viską.
Atsakyti
Būtų kur antrą wc statyt, trečią katę laikyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 14, 21:29)
cia ant kiek turi buti buki darbdaviai, kurie taip renkasi, nepasitaike gyvenime tokiu situaciju. Bet jei taip renkasi, tai as irgi ten dirbti nenoreciau  biggrin.gif

Klausiau, bet neatsakei. Ką manai apie Gemma o Doherty pasisakymus? Bet jos lygtai neišrinko?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 14, 21:05)
Mane nuosirdziai domina vienas klausimas. kaip jauciasi zmogus kuris kazka baisaus padare. Sakysim kazka uzmuse ar sugadino kitiems gyvenimus del savo kaltes...
Cia apie gyvunus diskutuojat.. Yra posakis 'kaip kate i pelenus prishikus". Jaucia, kad geriau jai laikytis toliau.

Zmones jei nemato galimybiu, tai linke save saugot ir vengti nemaloniu kontaktu. O toliau jau kaip Dievas duos.

Dukra turi tokia problema ji negali sudetingose situacijose nei orientuotis nei ju keisti. Kaip koks vaikas, o juk ji nera vaikas. Ji yra pavirsutiniska, tiek pavirsutiniska, kad neturi zmogiskos vertes. Apie ka su ja butu galima bendraut? Chichi cha cha bla bla ba.
Buvom susitike pries 12 metu. Mane sokiravo jos tustumas. Aisku tai mano kalte, kad aklai tikejau exe Dabar jau per velu...

Gale buti matematikos nugaletoja, bet  emocinio intelekto - nulis.

Ziauriai prasta savijauta, nejau gyvenime, nesi nieko bloga padares? nebutina ir baisaus kazko padaryti, ir mazesni blogi darbai, manau liedzia usprasti, koks s ant dusios jauciasi....

O ji vaiku neturi? anuku neturi? sako anukai i senlius buna panasus biggrin.gif O zmogaus tustumas ar gilumas, manau mazai nuo tevu priklauso...kiekvienam sava patirtis gi, jei zmogus lengvai gyvena, gal neturi galimybiu, ta savo giluma atrasti...

Tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 14, 21:35)

Pas tave patelės abi? Bet jei neklystu, patiną turėjai?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 14, 21:37)
Klausiau, bet neatsakei. Ką manai apie Gemma o Doherty pasisakymus? Bet jos lygtai neišrinko?

nieko apie ja nezinau, o kas ji tokia? kur ja turejo isrinkti dabar per rinkimus?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 14, 21:40)
nieko apie ja nezinau, o kas ji tokia? kur ja turejo isrinkti dabar per rinkimus?

Nematei video? Klykavo atsistojus prie lietuvių pardės, į musulmonų pardę įėjus kiaulienos prašė
Atsakyti

Man tai gana tiekos žvėrių.Nes kol sveiki, tai viskas liuks, o kai prasideda sveikatos bėdos, tai ojoi kaip rauda piniginė.Nes jei kas rimta, lekiu į Vln, o ten vetų kainos tvarkingos.

Atsakyti