Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 14, 21:43)
Nematei video? Klykavo atsistojus prie lietuvių pardės, į musulmonų pardę įėjus kiaulienos prašė

Ne nemaciau, kaip kosk Grazulis ar Sustauskas, balsus bando uzsidribti per sakndalus lotuliukas.gif tai aisku tokios neisrinks cia tada,airiam tai nelabai limpa tokie pridurkai, paskaiciau siek tiek dabar apie ja, ne neteko nieko girdeti anksciau.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 14, 21:44)
Man tai gana tiekos žvėrių.Nes kol sveiki, tai viskas liuks, o kai prasideda sveikatos bėdos, tai ojoi kaip rauda piniginė.Nes jei kas rimta, lekiu į Vln, o ten vetų kainos tvarkingos.
</p>

Va būūūtent.. kol sveiki, faina, aš vien šį mėnesį netoli 300 paklojau, susirgo ir mirė jūrų kiaulytė ir katinui kraujo tyrimai. Pas jus nors tiek gerai, kad yra gerų vet, o čia tenka gerai paieškot.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 14, 21:44)
Ne nemaciau, kaip kosk Grazulis ar Sustauskas, balsus bando uzsidribti per sakndalus lotuliukas.gif tai aisku tokios neisrinks cia tada,airiam tai nelabai limpa tokie pridurkai, paskaiciau siek tiek dabar apie ja, ne neteko nieko girdeti anksciau.

Nu ten gerulė ji. Tik kažkodėl apie tesco, aldi ar lidl su dvyriku nevažinėja filmuodama
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 14, 18:48)
Butent taip dabar ir yra. Baltaodis vyras turi daugiau sansu isidarbinti, gauti aukstesnes pareigas ir didesni atlyginima, nes atitinka stereotipa. Tai laba diena,  feminizmas butent kalba ir eina apie vienodas galimybes. </p>

Mano posto mintis kaip tik buvo priesinga. ''Political correctness'' gone mad.
Atsakyti
Is Sviesos,

O kada galvoji, kad jau zinosit, kur apsistosit su visam? Kai bus vaikai? Kai reiks jiems i mokyklas? O gal paskui gerus darbus keliausit, o gal siaip keliausit, ar vieno is jusu gimtinej?

Beje, lyg neatsakei apie jusu skirtumus vyr/mot, arba praleidau posta... ax.gif

Maciau apie grozi kalbejot. As manau labai nedaug isleidziu. Negailiu tik naturalioms veido priemonems, plaukams dar,nes dazyti. Dekoratyvine gal pries metus pirkau ir daugiau neplanuoju. Na tik spalvotus nagus megstu. ax.gif Jauciu menesiui iki 100eur g.gif
Papildyta:
Apie zverelius kalbejot, kokie Lisitejos draugeliai wub.gif
O Nakvisos tai noretusi pasiklot uzsiklot su tokiais kailiais, tik itariu nesileistu biggrin.gif
Musiskis, kvailiukas, bet mielas smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

:D  :D  :D

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 14, 20:40)
<p>Senjorės išvaizda puiki, net nepasakysi,kad teik metų.
</p>

esu mačiusi 19 metų katytę, niekaip nepasakyčiau iš akies, nu gal 7 duočiau
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 14, 20:55)
<p>Ačiū, už pagyras,Bet man regis mus tuo iš čia išpirdolins,nes tema tai apie vyrus, o mes apie gyvulius kalbas varinėjame.
</p>

nejuokauk, jau seniai tema apie viską smile.gif
Atsakyti

Sitas geriausias matytas sveikinimas saindien :lol: ypac tinka Lietuvai.

Atsakyti

Ačiū, už pagyras,Bet man regis mus tuo iš čia išpirdolins,nes tema tai apie vyrus, o mes apie gyvulius kalbas varinėjame.

prisiminiau anekdota i ta tema :)

Kalbasi kaimynes kaime, viena sako, kai vyras pasimire, daugiau jokio gyvulio nelaikau .... :) 

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 14, 21:51)
Va būūūtent.. kol sveiki, faina, aš vien šį mėnesį netoli 300 paklojau, susirgo ir mirė jūrų kiaulytė ir katinui kraujo tyrimai. Pas jus nors tiek gerai, kad yra gerų vet, o čia tenka gerai paieškot.

eik tu, pilna siaubo istorijų, kad kiekvienas skiritngas vetas net tyrimus skirtingai interpretuoja ir t.t. Geriau toliau nuo jų, maksimaliai pačiam stengtis
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 14, 23:11)
Musiskis, kvailiukas, bet mielas smile.gif

tai ko neauklėji? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 14, 23:21)
<p>Sitas geriausias matytas sveikinimas saindien lotuliukas.gif ypac tinka Lietuvai.</p>

aha, puikus
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 14, 23:21)
<p>Sitas geriausias matytas sveikinimas saindien lotuliukas.gif ypac tinka Lietuvai.</p>

taip sitas geras
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 14, 23:28)
eik tu, pilna siaubo istorijų, kad kiekvienas skiritngas vetas net tyrimus skirtingai interpretuoja ir t.t. Geriau toliau nuo jų, maksimaliai pačiam stengtis

Pačiam stengtis tai maitint gyvūną raw? Na taip, tu teisi. Bet pvz jūrkiaulė, stenkis nesistengęs.. babkes nulupa už "gydimą", o naudos nulis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 14 vasario 2020 - 23:37
Įprasta manyti, kad vaikai, kurių mamos gali leisti sau nedirbti, auga geriau prižiūrimi. Vis dėlto, mokslininkų tyrimai atskleidė ką kita. Pasirodo, dirbančių mamų vaikai ne tik neatsilieka nuo bendraamžių, bet ateityje linkę uždirbti daugiau.

https://m.delfi.lt/d...php?id=83538603

Atsakyti