QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 16, 19:40)
Nerūpi man tavo emocijos, tik nebezysk čia atlindus.
Kur jau man ten tobulėti.
Metai nebe tie, moralus skaityk jaunesnėms narėms. Visi švenčia, o aš nete dar vienos suknelės ieškau, o paskui jaučiu ieškosiu prie jos derančių batelių.O vėliava buvus nebuvus
</p>
Kur jau man ten tobulėti.
</p>
man zinok irgi tavo mazai rupi,
Ziuriu, kazkaip jus ziauriai nesugebat kitu nuomones pirimti, vis kazkas vaidenasi, kazkokie moralai dar kazkas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 16, 19:42)
Tai kas buvo anksciau tai susije su Lietuva, bet tai daugiausia buvo bendra valstybe su Lenkija.
Po to valstybingumas buvo prarastas de jure ir de facto.
1918 metu valstybe tai nera testinumas. Aisku viskas remiasi istorija, bet tai NAUJA VALSTYBE, o ne tesinys to kas buvo prie kelis simtus metu.
1940 metu ivykiai buvo okupacija, de jure Lietuvos valstybe egzistavo, veike Lietuvos diplomatines misijos, buvo pripazistami Lietuvos Respublikos pasai
Po to valstybingumas buvo prarastas de jure ir de facto.
1918 metu valstybe tai nera testinumas. Aisku viskas remiasi istorija, bet tai NAUJA VALSTYBE, o ne tesinys to kas buvo prie kelis simtus metu.
1940 metu ivykiai buvo okupacija, de jure Lietuvos valstybe egzistavo, veike Lietuvos diplomatines misijos, buvo pripazistami Lietuvos Respublikos pasai
Bendra valstybe su Lenkij atikria nebuvo taip ilgai ir ne nuo pradziu zinoma... Minduagas apsikrikstyjo tapo karalium.Lietuva karalyste, tai ir buvo LIetuvos kaip valstybes gimtadienis. keista, kad patriotai sito nezino ir vis jaunina musu sali.
Ne, tai nera nauja valstybe, tai tik kaita iv politiniu santvarku, tas buvo visoje Europoje, dauguma buvo karalysciu, paskui tapo respublikos kai kurios, kai kurios liko monarchijom ir t.t.
Bet ta tema jau diskutvaom, nelabai idomu...