QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 15, 22:06)
<p>

</p>
Paduk i teisma Dieva ar gamta.
Ka siulytumei moterim daryti? vaiku netureti, kad tik ne duok dieve atsiliks karjeros piramideje?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 16, 10:07)
As kazkada norejau geju veliava uzsikabint, bet kai paskaiciau, kad kazkieno buto duris del to padege

Man vytis labai grazus, o trispalves derinys siaip sau

Dabar kai Moonte pakiso spargalke apie seksizma mokykloj, tai prisiminiau, kad gi technologiju pamokos buvo tokios seksistines! Nes mergaites turejo siuvinet megzt, kept, o berniukai apdirbinejo medi, metala ir zaide su elektra. Ir kaip as jiems pavydejau! Dabar dukros mokykloj "vyriskais" ir "moteriskais" darbais keiciasi per puse laiko ir man rodos dukra del to laiminga
Seimoj sunkiau seksizma pastebet buvo, nes augom dvi seses, tai nebuvo skirstymo, kas kam galima.
Bet va ta fraze "tu juk mergaite!" (todel nesiautek, nesigincyk, buk rami) tai lydi nuo pat vaikystes ir dar labai naudojama dukros mokykloj. Is ko, is aukletojos, kuri baigusi informatika
Pakabink abi geju ir trisplave
Kaip man nepatinka, ta prievarta Lietuvoje ir baudos uz veliavu nepakabinai ir is vis ta prievarta nepatinka nuolat visur ir visada, net sventese...
kai pasikeisdavom, nebuvo nuobodesniu pamoku
Jus gal nebezinot, ka zodis seksizmas reiskia, kad taip ji naudojat kaip kiausiniene pusryciam....
Seksizmas žmonių diskriminacija ir neapykanta dėl jų lyties, ignoruojant kitas asmens savybes.
kur jus iziurit mokykloje diskriminacija ir neapyanta??
Rimtai tau taip sakydavo? kas mama, mokytojai? man kazkaip nesakydavo.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2020 02 16, 11:15)
yra niekas kitas kaip seksizmas ir skirstymas žmonių ne pagal tai, kas jie yra, o pagal tai kas (ne)kaba jiems tarp kojų.
tai sakot, vyrai ir moterys skiriasi, tik lytiniais organais? Ir tikrai kazkokios lytis nera tinkamesne vienai ar kitai profesijai? tikrai?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 16, 13:32)
Berniukams tai aisku kitaip jau rukymas...</p>
aisku kad kitaip, tu kune moters nors kakziek gaudaisi?