Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 15:20)
Klysti, tai kartu atsirade judejimai pramones revoliucija, feminizmas, ir visokie kiti judejimai uz visokias teises, nes vakaru salyse ,ypac Jav buvo baisokai ir vergove ir zmoniu baisus isnaudojimas, Lietuvoje - baudziava....zinoma tai privede prie ivairiu revoliuciju, karu, kovu ir t.t.
Papildyta:

tu ziuriu pastoviai tokia susigluminusi...  unsure.gif

Tai sakai, moterys labai kovojo uz tai, kad joms pasidarytu blogiau gyventi? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 17, 14:53)
Būūūū, trydaliok dėl to, ko nebus, o gal bus, proga parėkaut.

galva garantuoji?
tai taip ir neatsakei, uztenka kol kas tik atimti vaikus ar reiktu ir sterilizuoti tokisu netinkamus tevus ir mamas? Juk jau gimdoje bunant vaikai kencia nuo alkoholikiu mamu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 17, 15:30)
pirmiausia tai manau, kad bjaurybės žurnaliūgos, kurie peržengia visas ribas.
Ypač jaunos dainininkės nuo to kenčia. Vyrukams gal kiek lengviau.

O dėl vyresnių, tai manau, kad prisideda ir visos skyrybos ir vėlgi vistiek tie žurnaliūgos. Na įsivaizduok save, tau miršta kažkas, skyriesi, ramybės nori, o jie po langais tau barškina, tik ir žiūri, kad nufilmuot tave išpurtusią, ašaras tavo ir t.t.  Mano nuomone tai turėtų būti baustina ir draustina

Bet gi kaip zmones megaujasi visu tuo, komentuoja, dalinasi, kritikuoja, smerkia.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 17, 14:53)

Na nusipirkau to šampūno, losjono, cutrin, žiūrrėsim biggrin.gif

Man laaabai tinka. Bet jau reikia pasikeisti, i ka nors kita.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 14:54)
Tai sakai, moterys labai kovojo uz tai, kad joms pasidarytu blogiau gyventi? biggrin.gif

Matyt anos nei KOrano, nei vedu neskaite...
Anuomet yotube's gi nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 14:54)

kai kovoji niekada nieko gero nesukuri, ne kovoti reikia, o kurti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 14:55)
Bet gi kaip zmones megaujasi visu tuo, komentuoja, dalinasi, kritikuoja, smerkia.

nu taip. Išprotėjęs pasaulis, padėjęs ant žmogiškumo. O jūs čia apie teises kažkokias biggrin.gif Nėra jų.
Skaičiau aną dieną kaip ledo čiuožėją nuo 15 metų išnaudojo treneris (ir ne ją vieną galimai). Visa tai Prancūzijoje, kur atrodo nebloga visapusiškai šalis. Ir ką? Ir nieko. Jai jau virš 40, suvarytas gyvenimas ir nežinia ar laimės prieš jį. Anksčiau nelaimėdavo
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 14:55)
galva garantuoji?
tai taip ir neatsakei, uztenka kol kas tik atimti vaikus ar reiktu ir sterilizuoti tokisu netinkamus tevus ir mamas? Juk jau gimdoje bunant vaikai kencia nuo alkoholikiu mamu.

Žmogus, mankurte, turi teisę į vaisingumą, tai jo žmogiška teisė, į kurią niekas nesikėsina.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 17, 15:41)

Mylimuke, man kažkada daug anksciau patiko tavo postas, kuriame tu mane apgynei prieš Idomucia del mano kelioniu (ar ten misiju). sakei, na, žmogus yra toks, tame atranda laimę, ne visi gi turi būti vienodi, ne visi turi kaiduoti nuo "darbas namai-keli draugai savaitgali". na tai leisk ir Lutuke cia sneketis, forumas jai yra kaip terapija, pigiau nei eiti pas specą, nes cia daugeliui mūsu pas ji eiti reiketu.  biggrin.gif
visi gi turi teisę kankinti save ar kitus - gi yra ignor funkciją, jei ką.

Jei tu jos drauge, tai parekomenduotum jai terapeuta, o ne paklodziu rasyma SM, savo teisumo ir protingumo irodinejima. Juk net pati supykai, kad ji nori tik savo paskutini zodi tarti, nesugeba kita isgirsti, nusileisti, prisipazinti klydus. Terapeutas kur kas veiksmingiau butu.
O jeigu tik issikalbet, tai gal laikas draugiu susirast gyvu, tikru, gi jin cia sedi ne tik savo darbo laiku, o ir vakarais, savaitgaliais, galetu tam laika skirt draugem . rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 17, 15:49)

O pries tai, vel moterukes kalbasi apie kosmetika, pasigrazinimo priemones. Ir vel, lenda i pokalbi, susirupinusi, visas nuraso i kompleksuotas, jei rupnasi isore, suprask nemoka save priimti tokia kokia esi... Ir vel, rami grazi grupes zmoniu polemika pavirsta...

juokingiausia, kad pati tai daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 17, 14:59)
Žmogus, mankurte, turi teisę į vaisingumą, tai jo žmogiška teisė, į kurią niekas nesikėsina.

tik Kinija. Gal dar kas nors, nežinau, nesidomėjau
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 15:50)
kol kas....

O tau tai aktualu? Gi tu ne Lt ir cia negrisi. Vis negali pasveikt nuo svetimu ligu?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 14:42)
Vat butent, kiti pasityciojo, tai tu dar dadejai, tikrai labai grazu.  mirksiukas.gif 
Panasu, kad tu pati supranti patycias, tik kai pati isizeidi, bet pati savo veiksmu visiskai nesuvoki.
Lygiai kaip ir seksistiniai bajeriai tau atrodo labai smagus, kai jie zemina moteri. Nes na tau smagu buti zemiau matyt.

As is nieko nepasitycijau daugiau, nei zmones pasityciojo is saves.

Nei vieno zmogaus kitas zmogus negali pazeminti, jei jis pats saves nelaiko zemesniu. mirksiukas.gif
jei tu jautiesi zemiau uz vyrus, tai tik tavo asmenine beda, ne mano. As jauciuosi kitokia ir tai tikrai ne tik lytiniai organai. Jei as noriu vyro stirpresnio uz save, kuris galetu paimti ir nesti mane ant ranku, o ne atvirksciai , kuris moketu ir nama pastatyti ir medi pasodinti, tegul busiu as baisi seksiste mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 14:42)
Bet ar tau moteris yra tik vaiku motina ir niekas daugiau? Jos gyvenimas ir teises apsiriboja tik vaikais?  blink.gif 

Man nereikia atskiru moteru, vyru,vaiku teisiu, man yra vienos - zmogaus teises ir man ju pilnai pakanka. kaip sakoma, visa kita is nelabojo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 15:00)
O tau tai aktualu? Gi tu ne Lt ir cia negrisi. Vis negali pasveikt nuo svetimu ligu?

prie ko cia Lietuva as sneku apie visa pasauli, ypac vakaru pasauli mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 vasario 2020 - 15:02
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 17, 15:53)
ir kaip tu tai įsivaizduoji, ypač kovodama už moterų teises? biggrin.gif o ji vat prasiblaivys ir pareikš tarnyboms, kad ji stengsis, ji bandys nustoti gerti, todėl neturite teisės dėti jai jokių spiralių biggrin.gif
aišku, galima manipuliuot, kad spiralė bus išimta, jei tikrai susitvarkys. Na ji pasistengs kurį laiką, išims jai tą spiralę tipo susitvarkė, o ji opa pastos ir vėl užgers.
Nu ir?

Yra ne tik pijokiu teises, bet ir busimu vaiku. Ir taip, man labiau gaila vaiku, kurie gimsta girti, paskui vietoj misinuko gauna degtines ikalt,kad ramesni butu, tada i kaulus dar.
Kelias i pasveikima yra ilgas, o ne "pazadu pasitaisysiu", bet apie tau tau tegu lutuke papasakoja.
Spirales veiksmingumas 3-5 metai, per tiek laiko galima pasveikti, sugrizti i gyvenima bent minimaliai, kad butum adekvati gimdyt ir augint.
Atsakyti