Kuryba neretai yra susieta su "prievarta". BAlerina, tam kad ivaldytu technika, vercia save kiekviena diena atidirbineti pa. DAiliningas irgi turi ivaldyti elementaria technika, lavindamas ranka pradeda nuo gipsiniu figureliu ir t.t. TEkintojas, irgi turi ismokti dirbti su tekinimo masina, ir tai jis daro pradedamas nuo paciu lengviausiu darbu, taip keldamas savo kvalifikacija.
Zmones politikoje irgi, tam kad pradetu ka kurti, turi pasiruosti terpe, sudaryti tam salygas. Na tarkim, tam kad moterys galetu balsuoti, balsuojant kurti visuomenes raida, jos privalejo pradzioje argumentuotai itikinti vyrus, kurie turejo visas galias, bet nebuvo linke isiklausyti. VA tas itikinimas ir vadinamas kova.
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 17, 15:00)
tik Kinija. Gal dar kas nors, nežinau, nesidomėjau
Niekas ten neįvedė sterilizacijos.
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 15:57)
nu o ka tu sukurei? kaip verge eini i darba
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 15:05)
Iš ko lažinamės, kad ji nebalsuoja?
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 16:03)
As is nieko nepasitycijau daugiau, nei zmones pasityciojo is saves.
Nei vieno zmogaus kitas zmogus negali pazeminti, jei jis pats saves nelaiko zemesniu.
jei tu jautiesi zemiau uz vyrus, tai tik tavo asmenine beda, ne mano. As jauciuosi kitokia ir tai tikrai ne tik lytiniai organai. Jei as noriu vyro stirpresnio uz save, kuris galetu paimti ir nesti mane ant ranku, o ne atvirksciai , kuris moketu ir nama pastatyti ir medi pasodinti, tegul busiu as baisi seksiste
Papildyta:
Man nereikia atskiru moteru, vyru,vaiku teisiu, man yra vienos - zmogaus teises ir man ju pilnai pakanka. kaip sakoma, visa kita is nelabojo
Papildyta:
prie ko cia Lietuva as sneku apie visa pasauli, ypac vakaru pasauli
Nei vieno zmogaus kitas zmogus negali pazeminti, jei jis pats saves nelaiko zemesniu.
jei tu jautiesi zemiau uz vyrus, tai tik tavo asmenine beda, ne mano. As jauciuosi kitokia ir tai tikrai ne tik lytiniai organai. Jei as noriu vyro stirpresnio uz save, kuris galetu paimti ir nesti mane ant ranku, o ne atvirksciai , kuris moketu ir nama pastatyti ir medi pasodinti, tegul busiu as baisi seksiste
Papildyta:
Man nereikia atskiru moteru, vyru,vaiku teisiu, man yra vienos - zmogaus teises ir man ju pilnai pakanka. kaip sakoma, visa kita is nelabojo
Papildyta:
prie ko cia Lietuva as sneku apie visa pasauli, ypac vakaru pasauli
Taip, prie teisiu neparasyta lyties, bet gyvenime tos pacios teises taikomos skirtingai.
Na tu tiek jau priverkusi apie Lt teisiu nesilaikyma, tai turetum zinoti
Bet jeigu tau patinka jaustis neigalia pries kita zmogu,tai prasom
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 17, 15:00)
tik Kinija. Gal dar kas nors, nežinau, nesidomėjau
https://en.wikipedia...y_sterilization
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 15:03)
Yra ne tik pijokiu teises, bet ir busimu vaiku. Ir taip, man labiau gaila vaiku, kurie gimsta girti, paskui vietoj misinuko gauna degtines ikalt,kad ramesni butu, tada i kaulus dar.
Kelias i pasveikima yra ilgas, o ne "pazadu pasitaisysiu", bet apie tau tau tegu lutuke papasakoja.
Spirales veiksmingumas 3-5 metai, per tiek laiko galima pasveikti, sugrizti i gyvenima bent minimaliai, kad butum adekvati gimdyt ir augint.
Kelias i pasveikima yra ilgas, o ne "pazadu pasitaisysiu", bet apie tau tau tegu lutuke papasakoja.
Spirales veiksmingumas 3-5 metai, per tiek laiko galima pasveikti, sugrizti i gyvenima bent minimaliai, kad butum adekvati gimdyt ir augint.
Jokių garantijų. Būna pijokai koduojasi, negeria kelis metus, po to vėl atkrenta. Tas pats su narkašom.
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 15:07)
Taip, prie teisiu neparasyta lyties, bet gyvenime tos pacios teises taikomos skirtingai.
Feminizmas atskirai kovoja uz kazkokais mistines moteru teises, LGBT kovoja uz mistines geju teises, Vaiku teises, uz vaiku teises, ka irgi negirdejusi?
Lt nesilaikoma istatymu ir teisetvarka nedirba visiem vienodai, nepriklausomai nuo lyties.
Man paitnka jaustis moterimi, o jei tau norisi buti vyru irgi tavo pasirinkimas
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 17, 15:05)
Niekas ten neįvedė sterilizacijos.
sterilizacijos ne, bet kitaip spaudė. Baigėsi tai jau.
http://azijoszinynas...vaiko-politika/
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 15:05)
deja deja nieko naujo neuskuriau, kas as? vienas zmogus pries simtameti nuprotejusiu feminisciu darba? bet kuriu, gal bent anukam sukursiu
Nesinaudoju, o esu priversta gyventi tokiame crazy pasaulyje...
Pasakyk saziningai kiek moteru pvz LIetuvoje galetu rinktis nedirbti istekejusios ir kad seima toliau normlaiai gyevntu? Darbas dabar nebera pasirinkimas, tai prievole.
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 15:07)
nu va, pasirodo ko tik nebūta. O čia kai kurios sako, kad ne ne. Niekada neaišku kada tai ar kitkas sugrįžti gali
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 17, 16:08)
Jokių garantijų. Būna pijokai koduojasi, negeria kelis metus, po to vėl atkrenta. Tas pats su narkašom.
Kokiu garantoju tu tikiesi, kai eina kalba apie zmogu?
Negalime garantuoti 100proc, kad tu ar as nekrisime i alkoholio liuna. Tik galime numanyti tikimybe. Jeigu neturejome priklausomu giminiu, traumuojancios vaikystes, toksisku santykiu, girtaujancios aplinkos, suformavome tvirta asmenybini stubura, greiciausiai musu tikimybe paslysti yra labai maza.
Bet net ir paslyde gali grizti i gyvenima ir ta daro. Zinoma, kai kurie krenta daug kartu. As vis tik esu uz palikta galimybe, t.y. spirale, negu kad sterilizacija. Nors nelabai suprantu, kaip tas turetu buti daroma per prievarta, manau svarbu zmogui isaiskinti, kodel jam tai siuloma, kad jis negali buti neatsakingas pries kitas gyvybes , kurias galbut paleis i gyvenima.