Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 14:48)
Tokiom reiktu bent jau priverstinai spirale istatyt, kad jeigu gers toliau, bent vaiku neperetu paciu vaiku labui, arba tegu gydosi.

nu va o tu manes klausiau irodymu, tam, ka parasiau biggrin.gif
Atsakyti
Dabar iš vienos algos gyventume geriau, nei prieš 100metų, kai varho vakarienė būdavo.
Atsakyti
Feminizmas kovoja uz zmoniu teises. Moterys yra lygiai tokie pat zmones, kaip ir vyrai. Jos nereikalauja nei daugiau, nei maziau, o VIENODU TEISIU.

Laikui begant, feminizmo idejos pletesi, ir apeme socialini aspekta. Atsirado rentos, dekretines ismokos, nedarbingumo pasalpos... TAi velgi, ne vien moteru privilegija, tai bendrazmogiski poreikiai.

Po to pradeda kalbeti apie vaikus ir ju teises...

DAbartine visuomene, itakota humanizmo socialineje sferoje, kurio pradininkes buvo feministes, pradejo visuomeneje gvildenti gyvunu tesiu tema. Taip sudarydamos prielaidas, kitiems visuomenes pokyciams...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 17, 14:51)
Ana advokatauja, bando pateisinti tamstos nusikalbejimus.  mirksiukas.gif

manau uztektu, jie visi uz save sneketume.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 16:10)
Feminizmas atskirai kovoja uz kazkokais mistines moteru teises, LGBT kovoja uz mistines geju teises, Vaiku teises, uz vaiku teises, ka irgi negirdejusi?

Lt nesilaikoma istatymu ir teisetvarka nedirba visiem vienodai, nepriklausomai nuo lyties.

Man paitnka jaustis moterimi, o jei tau norisi buti vyru irgi tavo pasirinkimas  mirksiukas.gif

Kovojama ne uz teises, o uz vienoda ju laikymasi. Nejaugi tu nejauti skirtumo? Paskaityk teises aktus, jie visiems vienodai juodu ant balto viskas parasyta. O gyvai gyvenime taikoma skirtingai.
Tas pats su teisegauga buna, visiems vienodai parasyta, o kai kada pakreipiama labai skirtingai.
As irgi jauciuosi moterim, nes tokia ir esu. Bet man nereikia pasijaust neigalia, kad pasijausciau labiau moteris. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 15:20)
manau uztektu, jie visi uz save sneketume.

Nejaugi...

As priminsiu tai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 15:18)
Kokiu garantoju tu tikiesi, kai eina kalba apie zmogu?
Negalime garantuoti 100proc, kad tu ar as nekrisime i alkoholio liuna. Tik galime numanyti tikimybe. Jeigu neturejome priklausomu giminiu, traumuojancios vaikystes, toksisku santykiu, girtaujancios aplinkos, suformavome tvirta asmenybini stubura, greiciausiai musu tikimybe paslysti yra labai maza.
Bet net ir paslyde gali grizti i gyvenima ir ta daro. Zinoma, kai kurie krenta daug kartu. As vis tik esu uz palikta galimybe, t.y. spirale, negu kad sterilizacija. Nors nelabai suprantu, kaip tas turetu buti daroma per prievarta, manau svarbu zmogui isaiskinti, kodel jam tai siuloma, kad jis negali buti neatsakingas pries kitas gyvybes , kurias galbut paleis i gyvenima.

Dėl ko pijokai gimdo? Nes neturi pinigų prezikams, o spiralių ar tablietkų pvz. nenori. Tabletkos trukdys alkoholiui, gali bloga būti ir t.t. Spiralės dėjimas argi malonumas? Ir dar gimdo dėl to, kad gauna už vaikus pinigus. Nu tai reik kaip Kinijoje tada, negimdai - gauni pinigų, valstybės išlaikymą.
Bet ar čia tikrai geras variantas su pijokais? Gaunasi, kad jie vistiek tarsi skatinami gerti, nedirbti, remiami, tik vaikų negimdyt.
Sunku, a?
Atsakyti
Given turbū ir prieš gyvūnų sterilizaciją unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 17, 14:59)
Žmogus, mankurte, turi teisę į vaisingumą, tai jo žmogiška teisė,

O vaiku teisiu neturet degradziu motinu tai tokiu nera?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 16:15)
deja deja nieko naujo neuskuriau, kas as? vienas zmogus pries simtameti nuprotejusiu feminisciu darba? bet kuriu, gal bent anukam sukursiu  mirksiukas.gif

Nesinaudoju, o esu priversta gyventi tokiame crazy pasaulyje...  mirksiukas.gif naudojamasi kazkuom geru, o kai mazai pasirinkimo, tai kokia cia nauda...Kaip vienas turtingas vyresnis  airis juokavo, sako seniau buvo viena alga , kuria vyra sparnesdavo namo, dabar ta alga padalino per puse vyrui ir moteriai. Cia gi visai dar nesenai moterys nedirbo istekejusios, istatymiskai negalejo dirbti, tai zmones dar atsimena  biggrin.gif

Pasakyk saziningai kiek moteru pvz LIetuvoje galetu rinktis nedirbti istekejusios ir kad seima toliau normlaiai gyevntu? Darbas dabar nebera pasirinkimas, tai prievole.

Ai, tai dabar jau valdzia kalta? Gi sakei, kad nevykeliai vyrai kalti, ir moterys, kad tokius susiranda, kad negali islaikyti savo seimos visos. mirksiukas.gif
Ir prie ko cia Lietuva? Tu Airijoj gi gyveni, ar ten irgi tik nevykeliai vyrai? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 16:19)
nu va o tu manes klausiau irodymu, tam, ka parasiau  biggrin.gif

Tu man neatsakei, ar tau normalu, kad alkoholikai, smurtautojai patys sprendzia, kada ir kiek jiems gimdyti, kaip aukleti? Normalu, kad vaiku namai pilni?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 15:25)
Tu man neatsakei, ar tau normalu, kad alkoholikai, smurtautojai patys sprendzia, kada ir kiek jiems gimdyti, kaip aukleti? Normalu, kad vaiku namai pilni?

Bet tu ką tik rašei, kad jie ir pasitaisyti gali gi.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 17, 15:24)
O vaiku teisiu neturet degradziu motinu tai tokiu nera?

Vaiko teisės į saugumą ir gyvybę yra aukščiau už degradžių virkavimus.
Atsakyti