Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Einu isgerti
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 18:24)
Tikrai tu daugiau nezinai privalumu fizines vyro jegos?  blink.gif Panesti, pakelti, kazka, ne tik mane, sukasti zeme darzui, pastatyti, remontuoti nama, taisyti santechnika, masina, kt prietaisus.  pakeisti rata masinai ir t.t. ir t.t. Tu ritmai vsiak pati sau daraisi?  bigsmile.gif

As gi nesakiau, kad jei silpnas tai ne vyras, sakiau man patinka uz mane stipresni vyrai, nes tik tokie traukia, nu visai netrauktu smulkenis koks palieges vyrukas.
Kokios keistos tau kyla asociacijos  unsure.gif Mano viena draugu  seima buvo,kad moteris lygi jegom su vyru buvo, issiskyre po koki 6-7 m gyvenimo kartu.

O tu asmeniskai noretum silpnesio uz save vyruko?

Tavo daugumai isvardintu darbu, santechnikai, prietaisams, auto, ir net ne visiems remonto darbams veikiau jau reikia ziniu, patirties, o ne fizines jegos.
Bet dabar ne tie laikai, kai viska turejai pats pasidaryti, ir sauksta issidrozti, ir marskinius pasisiuti , nes kitaip busi basas ir alkanas lotuliukas.gif

Zmones nesiskiria vien del to, kad fizines jegos kazkurio ne tokios, kokios yra kazkieno isivaizdavime. Nors tu cia tipo bandai tai ivardinti kaip priezasti, as neabejoju, kad beda buvo visai kitur.
Ir tai beje labai puikiai ieina i lygiu teisiu tema, apie kvailus stereotipus zmonems, tiek moterims tiek vyrams. Juk ir vyrai kartais yra taikiniai.

Bet kazkaip ziuriu tau vis tiek i fizine jega vyriskumas susieina. Nu ka padarysi biggrin.gif

Ir beje, ko tu pati visu moterisku pareigu neatlieki? Valgyt gaminti, tvarkytis, uogienes virti, agurkus konservuoti, drabuzius siuti, antklodeles megzti, staltieseles siuvineti, gimdyti viena po kito vaikus, ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 17 vasario 2020 - 18:10
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 17, 17:56)
Einu isgerti

vandenuko? eik, reikia 7-8 stiklines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 17, 17:41)
Bare siaip daug nepagersi, nes viskas keliagubom kainom. Jau nebent paskutinej stadijoj, kai daug nereikia...

Siaip gi sake eina medzioti paukstyciu o ne gerti

siaip taip cambala sake, ja musek kazkas numedziojo, nu tu nenukambalek jau iki tokio lygio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 17, 18:03)
vandenuko? eik, reikia 7-8 stiklines biggrin.gif

Ne, geriu citrinu likeri.
Pradarytas, taii garuoja... gaila, jei nugaruos
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 17:42)
Alkoholikas, tai kai jau kenkia aplinkiniams ir sau, pradeda trukdyti santykiams, darbui, suslubuoja sveikata.
Lutuke zino, apie ka. Barai, alkoholis, vyras grubus, reikalauja sekso, cia manau jau alkoholiko veiksmai. Gerai, kad gera zmona jam padejo pabegdama nuo jo net i Airija biggrin.gif
Tai lutuke dabar tavo vyras nebe alkoholikas jau isgerdamas kelis kartus per metus? Pati kelei sita klausima, nuo kur prasideda alkoholizmas. Tai ir atsakyk mums. mirksiukas.gif
Dabar jau savo vyro gerima toleruoji? Nuo kiek taureliu pradejai toleruoti? Ar anksciau pykai tik del to, kad i barus ejo? biggrin.gif

Alkoholimzas prasideda nuo pirmos taures mirksiukas.gif
Nezinau kaip jums aiskiau paaiskinti, as aplamai nemastau tokias terminais alkoholikas, nealkoholikas, man dzin tos diagnozes kazkieno isgalvotos, Man problema - pats alkohiolio vartojimas.
Ir taip buvo periodas ,kai vyras isgerdavo daug, darbui tai netrukde, nes gere lalisvalaikiu, sekso jis nereikalvo, neprisikurk, grubus, taip, buvo, bet jis tuo metu ir negeres grubus buvo, tai cia ne del gerimo, o jau stresu nebesuvaldymas, o ir as pati maza uzuoveja namusoe tada buvau nuo tu isroiniu stresu. Tai jis verziau iseidavo si namu, nei su manim pykddavosi, o isejes zinoma gerdavo, ka daugiau Lietuvos kaime veikti biggrin.gif

Atrodo jum visa beda pripaisys kas ta termian jums ar ne, o juk esme visai ne ten.

Alkohoil vartodamas zmogus visada kenkia sau ir visada kenkia aplinkiniam, kuo maziau isgers, aisku, tuo maziau kenks, ir dar kiekvienam sava doze. Sveikata vyro siaip neslubavo, mano slubavo lotuliukas.gif

Ne, as netoleruoju jo isgerimu, bet sakau, kad taip buvo kelis kartus prie kompaniju, nesugebejo issisukti isgere stikliuka kazko stipriau karta pas drauge su jos vyru, paskui alaus gal pora kartu, taip isreiskiau savo nepasitenkinima del to biggrin.gif .Bet nieko nuo to baisaus jam neatsitik, nepuol e vel gerti daugiau ir t.t. nebeturi tokio poreikio jau, kiti planai kitos galimybes ir nebera tokia beviltiska situacija, kai zmogus i kampa ivarytas ir nebezino ka daryti, o pasiulymu isgerk ir uzsimirsk per akis ir tipo tu k anegeri, tu gal nesveikas ir t.t.... Visa ta laika, kai ir gere daugjis rupinosi siema, vaikais, namais, skalde malkas, rupinosi,adk turetume maisto ri t.t. sakau, gal jei ne mano poziuris i visa tai, gal mes butume eiline " normali " lietuviska seima biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 18:01)
Tavo daugumai isvardintu darbu, santechnikai, prietaisams, auto, ir net ne visiems remonto darbams veikiau jau reikia ziniu, patirties, o ne fizines jegos.
Bet dabar ne tie laikai, kai viska turejai pats pasidaryti, ir sauksta issidrozti, ir marskinius pasisiuti , nes kitaip busi basas ir alkanas lotuliukas.gif

Zmones nesiskiria vien del to, kad fizines jegos kazkurio ne tokios, kokios yra kazkieno isivaizdavime. Nors tu cia tipo bandai tai ivardinti kaip priezasti, as neabejoju, kad beda buvo visai kitur.
Ir tai beje labai puikiai ieina i lygiu teisiu tema, apie kvailus stereotipus zmonems, tiek moterims tiek vyrams. Juk ir vyrai kartais yra taikiniai.

Bet kazkaip ziuriu tau vis tiek i fizine jega vyriskumas susieina. Nu ka padarysi  biggrin.gif
Ir beje, ko tu pati visu moterisku pareigu neatlieki? Valgyt gaminti, tvarkytis, uogienes virti, agurkus konservuoti, drabuzius siuti, antklodeles megzti, staltieseles siuvineti, gimdyti viena po kito vaikus, ir t.t.  mirksiukas.gif

nu jo , tikrai pabandziau rata kazkada pakeisti nieko man nesigavo, net nepajudinau atsuktuvo, nors sokinejau ant jo, atejo kaimynas per minute atsuko, vyro nebuvo namie tada biggrin.gif
arba indaplove buvo sugedusi pernai, paeme vyra spaverte ant sono kazka ten pakrapste , sutaise, nu kaip as ja ant sono bucia pavertus?

Nu o tai tie zmones,kas ateina tau tuos ddalyksu taisyti daryti moterys a rvyrai visgi, jei nei tu nei tavsiskis to nemoka?

aisku, kad ne del to skiriasi, abu nuejo i sona ir issikyre, bet gal but, tai jau buvo rodiklis, kad nebus jie kartu?

Ka valioju ta ir atlieku ir gaminum, ir siuvu, ir tvarkausi mirksiukas.gif

Tai taip ir neatsakai, kas gi yra lytis ir kuo me sskiriames ir ar fizine jega yr avyriskumas?

Taip pat ar tavo vaikinas uz tave silpnesnis?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 19:36)
Alkoholimzas prasideda nuo pirmos taures  mirksiukas.gif
Nezinau kaip jums aiskiau paaiskinti, as aplamai nemastau tokias terminais alkoholikas, nealkoholikas, man dzin tos diagnozes kazkieno isgalvotos, Man problema - pats alkohiolio vartojimas.
Ir taip buvo periodas ,kai vyras isgerdavo daug, darbui tai netrukde, nes gere lalisvalaikiu, sekso jis nereikalvo, neprisikurk, grubus, taip, buvo, bet jis tuo metu ir negeres grubus buvo, tai cia ne del gerimo, o jau stresu nebesuvaldymas, o ir as pati maza uzuoveja namusoe tada buvau nuo tu isroiniu stresu. Tai jis verziau iseidavo si namu, nei su manim pykddavosi, o isejes zinoma gerdavo, ka daugiau Lietuvos kaime veikti  biggrin.gif 

Atrodo jum visa beda pripaisys kas ta termian jums ar ne, o juk esme visai ne ten.

Alkohoil vartodamas zmogus visada kenkia sau ir visada kenkia aplinkiniam, kuo maziau isgers, aisku, tuo maziau kenks, ir dar kiekvienam sava doze. Sveikata vyro siaip neslubavo, mano slubavo  lotuliukas.gif

Ne, as netoleruoju jo isgerimu, bet sakau, kad taip buvo kelis kartus prie kompaniju, nesugebejo issisukti isgere stikliuka kazko stipriau karta pas drauge su jos vyru, paskui alaus gal pora kartu, taip isreiskiau savo nepasitenkinima del to  biggrin.gif .Bet  nieko nuo to baisaus jam neatsitik, nepuol e vel gerti daugiau ir t.t. nebeturi tokio poreikio jau, kiti planai kitos galimybes ir nebera tokia beviltiska situacija, kai zmogus i kampa ivarytas ir nebezino ka daryti, o pasiulymu isgerk ir uzsimirsk per akis ir tipo tu k anegeri, tu gal nesveikas ir t.t.... Visa ta laika, kai ir gere daugjis rupinosi siema, vaikais, namais, skalde malkas, rupinosi,adk turetume maisto ri t.t. sakau, gal jei ne mano poziuris i visa tai, gal mes butume eiline " normali " lietuviska  seima  biggrin.gif
Papildyta:

nu jo , tikrai pabandziau rata kazkada pakeisti nieko man nesigavo, net nepajudinau atsuktuvo, nors sokinejau ant jo, atejo kaimynas per minute atsuko, vyro nebuvo namie tada  biggrin.gif
arba indaplove buvo sugedusi pernai, paeme vyra spaverte ant sono kazka ten pakrapste , sutaise, nu kaip as ja ant sono bucia pavertus?

Nu o tai tie zmones,kas ateina tau tuos ddalyksu taisyti daryti moterys a rvyrai visgi, jei nei tu nei tavsiskis to nemoka?

aisku, kad ne del to skiriasi, abu nuejo i sona ir issikyre, bet gal but, tai jau buvo rodiklis, kad nebus jie kartu?

Ka valioju ta ir atlieku ir gaminum, ir siuvu, ir tvarkausi  mirksiukas.gif

Tai taip ir neatsakai, kas gi yra lytis ir kuo me sskiriames ir ar fizine jega yr avyriskumas?

Taip pat ar tavo vaikinas uz tave silpnesnis?

Tai kad jus ir esat eiline lietuviska seima. Jis isgeria, nes "draugai vercia", o tu pyksti , nes geria. Na kuo normaliausia lietuviska seimynele. biggrin.gif

Bet kaip tu vartaisi del to alkoholizmo biggrin.gif Ir vyra nori pateisinti, ir ant alkoholio pavaryt tuo paciu , neina persiplesti lotuliukas.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 17:20)
o kas tau sake,kad mano vyras alkoholikas?

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 18:05)
jis nepasidare visiskas abstinentas, <...> jis per tuos kelis metus isgere kelis kartus,

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 19:36)
Alkoholimzas prasideda nuo pirmos taures  mirksiukas.gif
Nezinau kaip jums aiskiau paaiskinti, as aplamai nemastau tokias terminais alkoholikas, nealkoholikas, man dzin tos diagnozes kazkieno isgalvotos,

O tai jus neturit normaliu draugu, kurie neverstu jusu gerti? unsure.gif Manes niekas nera prievartaves. Na bet tavo vyras tai silpnas, gere, nes atseit nera ka veikti kaime, dabar geria, nes labai siulo. Jokio stuburo, o tu ji neva vyru dar vadini. Va cia as matau vyriskumo stoka, tai kas, kad malkas sukapoja ir tave ant ranku pakelia mirksiukas.gif

Matai, tai tu ne viska, moki, o darai tik ka moki, tai ir vyram tas pats, ar jie turi viska moketi?

As tikrai draugo fizines jegos netikrinau susipazinus, gal reikejo i ringa nusiusti su kokiu kulturistu pasigalyneti ir man vyriskuma irodyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet taip, jis uz mane fiziskai stipresnis.
Bet fizine jega tikrai nera rodiklis, kad zmones turi issiskirti.
O kaip su moterim sportininkem, ju vyrai ne visada sportininkai, ar ju vyrai nevyriski skaitosi, ir jie visi pasmerkti skyryboms?

Tik kodel mes apie fizine jega vis dar, kazkaip nesugebejai daugiau argumentu rasti apie vyriskus vyrus , neskaitant fizines jegos?
Atsakyti
LISITĖJA, cutrin losjoną įtrinti į plaukus kai išsiplauni galvą? Nereikia jo nuplauti?????
Atsakyti

.treioje savo knygoje "Pakeliui su savimi" Lavija Šurnaite aprašo tą pacią problemą ir naują, populiarejanti reiškini: vis daugiau ižymybiu atsisako net "tauraus lengvo šampano" "aukštos kokybes" vyno... kodel? nes tai neverta.... ilgainiui ne tas lašas nevertas motes grožio ir sveikatos....

Tai kad tos izymybes toli grazu ne tik alkoholi vartoja. Miltelius, grybukus. 

Tu netikek viskuo, ka matai spaudoje. Gi niekas nesakys :”Buvau inikes i narkotikus, maisiau su alkoholiu, dabar nieko nebevartoju”. Visi tik apie alkoholi sneka, nors duok die tik tiek ir tebutu vartoje. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 17 vasario 2020 - 19:30
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 18:36)
Ne, as netoleruoju jo isgerimu, bet sakau, kad taip buvo kelis kartus prie kompaniju, nesugebejo issisukti isgere stikliuka kazko stipriau karta pas drauge su jos vyru, paskui alaus gal pora kartu, taip isreiskiau savo nepasitenkinima del to  biggrin.gif .

Gal nueik pas psichiatra? Neatrodai normali su tokiu pozhiuriu.
Pozhiuri i alkoholi, pozhiuri i vyra, kaip i kazhkoki nuosava namini gyvuli
Atsakyti

LISITĖJA, cutrin losjoną įtrinti į plaukus kai išsiplauni galvą? Nereikia jo nuplauti?????

Kalbi apie tą, nuo plaukų slinkimo?Ne, nereikia.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 17, 19:02)
Gal nueik pas psichiatra? Neatrodai normali su tokiu pozhiuriu.
Pozhiuri i alkoholi, pozhiuri i vyra, kaip i kazhkoki nuosava namini gyvuli

tai sakai nieko antrai pusei nedrausti, nesiraukyti, jei ką ne taip daro? ar tikrai? juk exę po šiai dienai skalbi, kai padarė ne taip, kaip norėjai smile.gif
Atsakyti