Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 02 17, 20:37)
tai sakai nieko antrai pusei nedrausti, nesiraukyti, jei ką ne taip daro? ar tikrai? juk exę po šiai dienai skalbi, kai padarė ne taip, kaip norėjai smile.gif

Kas tu tokia (ir as taip pat), kad draustum kazka suaugusiam zmogui? Gali pasakyti savo nuomone, argumentuoti (viena karta), o ne lesti smegenis diena is dienos.... O paskui renkiesi arba su tuo trukumu gyventi, arba negyventi su tuo vyru (moterim). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 19:46)
Kas tu tokia (ir as taip pat), kad draustum kazka suaugusiam zmogui? Gali pasakyti savo nuomone, argumentuoti (viena karta), o ne lesti smegenis diena is dienos.... O paskui renkiesi arba su tuo trukumu gyventi, arba negyventi su tuo vyru (moterim).  smile.gif

kaip kas tokia? žmona. Tai ką, dėl kiekvieno dalykėlio bėgti ir skirtis ir kas po to? Iki smerties pereiti per 20 vyrų, kol prieš smertį idealą rasi, jei rasi? biggrin.gif abu šeimoje turi labai taikytis ir taškas, ypač kas liečia sveikatą, nes jei sirgs vienas, bus blogai ir kitam. Galima pasipešioti ten dėl spalvų, dainų ar politikos, jei labai norisi ir ugnelės santykiams reik biggrin.gif
Atsakyti

Merginos, kur perkat tofu, ar valgot? Kokius patiekalus?
Nesuprantu, vis receptuose raso, supjaustyt kubeliais , pakepint, bet man jis i kose issilydo, kaip kiausiniene skysta, gal koks prastas, ar taip turi but doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 19:51)
Nesuprantu, vis receptuose raso, supjaustyt kubeliais , pakepint, bet man jis i kose issilydo, kaip kiausiniene skysta, gal koks prastas, ar taip turi but doh.gif

Rimi Sojalitos, niekas neišsilydo, tik nereikia labai ilgai kaitint, max. iki 10 min.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 17, 20:51)
kaip kas tokia? žmona. Tai ką, dėl kiekvieno dalykėlio bėgti ir skirtis ir kas po to? Iki smerties pereiti per 20 vyrų, kol prieš smertį idealą rasi, jei rasi? biggrin.gif abu šeimoje turi labai taikytis ir taškas, ypač kas liečia sveikatą, nes jei sirgs vienas, bus blogai ir kitam. Galima pasipešioti ten dėl spalvų, dainų ar politikos, jei labai norisi ir ugnelės santykiams reik biggrin.gif

Ne vienas nesame kito zmogaus seimininkas, net sutuoktinis. Man nepriimtina lesti smegenis diena is dienos, ir labai vertinu, kai man suteikia veiksmu ir minciu laisve.
Kas is to, kad bandysi sugrust i narveli zmogu, viena diena jis uzsinores laisves is daugybes tavo primestu taisykliu. O jeigu tu pasirodys, kad esi teisi, tas zmogus greiciausia pats prieis tos tiesos ir be tavo lesimo. Nes vis tik, jeigu yra tiek daug skirtumu, del kuriu reikia kita tarkuoti, klausimas, ar ta zmogu pasirinkai, jeigu norisi sitiek daug perdaryti? Ir ar perdares ji dar mylesi, jeigu pamilai toki, koks buvo?
Ir ar nesmagiau, kai zmogus keiciasi del savo paties samoningumo, savo tempu pasirinkes tobulejimo kelia, o ne del kitu primetimo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 17:51)
Nesuprantu, vis receptuose raso, supjaustyt kubeliais , pakepint, *bet man jis i kose issilydo, kaip kiausiniene skysta, gal koks prastas, ar taip turi but doh.gif

*siaip neturetu issilydyti ar i kose pavirsti. Turetu apskrusti kaip kepant varskes suri. Bet siaip tofu yra skirtingu rusiu. Gal ne ta pataikot nusipirkti? Ar bandet kelias rusis ir vis tas pats hmm.gif
Atsakyti
Perku maxej, ten tik viena rusis, i tetrapakus maziukus supakuota, slapias toks labai ir jau rankose jis man irt pradeda, o keptuvej ar orkaitej i dribsnius tokius suyra iskart, kazkiek apskrunda, bet "kubeliu" tikrai nebelieka biggrin.gif
bandysiu kitur pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 19:57)
Ne vienas nesame kito zmogaus seimininkas, net sutuoktinis. Man nepriimtina lesti smegenis diena is dienos, ir labai vertinu, kai man suteikia veiksmu ir minciu laisve.
Kas is to, kad bandysi sugrust i narveli zmogu, viena diena jis uzsinores laisves is daugybes tavo primestu taisykliu. O jeigu tu pasirodys, kad esi teisi, tas zmogus greiciausia pats prieis tos tiesos ir be tavo lesimo. Nes vis tik, jeigu yra tiek daug skirtumu, del kuriu reikia kita tarkuoti, klausimas, ar ta zmogu pasirinkai, jeigu norisi sitiek daug perdaryti? Ir ar perdares ji dar mylesi, jeigu pamilai toki, koks buvo?
Ir ar nesmagiau, kai zmogus keiciasi del savo paties samoningumo, savo tempu pasirinkes tobulejimo kelia, o ne del kitu primetimo?  mirksiukas.gif

Jei protingas - persidarys ir supras, kad buvo neteisus (čia su sąlyga, jei gerą dalyką siūlai, ne blogą jam). O jei nepersidaro tada tikrai tiap, vadinasi ne kokį pasirinkai. Būna gi pvz. šeimų, kur sakykime abu bėgioja, maudosi kokiose eketėse žiemą ir pan. O būna tokių, kur moteris prisižiūrėjusi, o vyras 'nėščias 9 mėnesy'. Kiek jau tokių žinau miršta, moterys našlėmis lieka. Taip ar taip praranda tokius, tik gal kiek vėliau, jei tyli. Na bet kuo vyresnės praranda, tuo sunkiau surasti kitą
Atsakyti

Bandžiau to tofu sūrio.Nežinau,kaip gražiai pasakyti, nu šlykštynė paskutinė.Atsipjoviau gabaliuką,pakramčiau ir tyliai tyliai visą pakuotę sukišau į šiukšlių dėžę.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 17, 19:37)
tai sakai nieko antrai pusei nedrausti, nesiraukyti, jei ką ne taip daro? ar tikrai? juk exę po šiai dienai skalbi, kai padarė ne taip, kaip norėjai smile.gif

Palauk, gal daryk kazkokius skirtumus... Yra kazkokios normos, vartoti alkoholi yra normalu ir tame nera NIEKO BLOGO. Ribotais kiekiais alkoholis duoda naudos sveikatai, pagerina gyvenimo kokybe.
O per dideliais kiekiais tai viskas kenkia... persigerimas, persiedimas, greicio virsijimai, rizikos virsijimai, smurto virsijimai.

Gal nereikia lyginti su nuejmu i sonus ir isdavystems
Atsakyti
Tokia va kose gavosi g.gif biggrin.gif doh.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 17, 21:11)
Jei protingas - persidarys ir supras, kad buvo neteisus (čia su sąlyga, jei gerą dalyką siūlai, ne  blogą jam). O jei nepersidaro tada tikrai tiap, vadinasi ne kokį pasirinkai. Būna gi pvz. šeimų, kur sakykime abu bėgioja, maudosi kokiose eketėse žiemą ir pan. O būna tokių, kur moteris prisižiūrėjusi, o vyras 'nėščias 9 mėnesy'. Kiek jau tokių žinau miršta, moterys našlėmis lieka. Taip ar taip praranda tokius, tik gal kiek vėliau, jei tyli. Na bet kuo vyresnės praranda, tuo sunkiau surasti kitą

Tai gal jai tinka tas nescias? Gal jinai ji pasirinko del kitu dalyku? Juk is sono matome labai mazai.
Stai tau fizine sveikata ir isvaizda labai svarbu, tai tu turbut nesirinktum net aptukusio, ligoto, su blogais iprociais?
Man kazkaip labai nepatinka tas zodis "perdaryti", aukleti, aiskinti ir tt. Manau, uztenka rodyti pavyzdi, protingas geru pavyzdziu uzsikres pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 18:36)
Alkoholimzas prasideda nuo pirmos taures  mirksiukas.gif

Nesamonė. Alkoholizmas prasideda tada, kai jau nebegali atsispirti alkoholiui, nebekontroliuoji išgeriamo kiekio.
Atsakyti