QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 18:51)
Tai kad jus ir esat eiline lietuviska seima. Jis isgeria, nes "draugai vercia", o tu pyksti , nes geria. Na kuo normaliausia lietuviska seimynele. 
Bet kaip tu vartaisi del to alkoholizmo
Ir vyra nori pateisinti, ir ant alkoholio pavaryt tuo paciu , neina persiplesti 
O tai jus neturit normaliu draugu, kurie neverstu jusu gerti?
Manes niekas nera prievartaves. Na bet tavo vyras tai silpnas, gere, nes atseit nera ka veikti kaime, dabar geria, nes labai siulo. Jokio stuburo, o tu ji neva vyru dar vadini. Va cia as matau vyriskumo stoka, tai kas, kad malkas sukapoja ir tave ant ranku pakelia
Matai, tai tu ne viska, moki, o darai tik ka moki, tai ir vyram tas pats, ar jie turi viska moketi?
As tikrai draugo fizines jegos netikrinau susipazinus, gal reikejo i ringa nusiusti su kokiu kulturistu pasigalyneti ir man vyriskuma irodyti
Bet taip, jis uz mane fiziskai stipresnis.
Bet fizine jega tikrai nera rodiklis, kad zmones turi issiskirti.
O kaip su moterim sportininkem, ju vyrai ne visada sportininkai, ar ju vyrai nevyriski skaitosi, ir jie visi pasmerkti skyryboms?
Tik kodel mes apie fizine jega vis dar, kazkaip nesugebejai daugiau argumentu rasti apie vyriskus vyrus , neskaitant fizines jegos?
Bet kaip tu vartaisi del to alkoholizmo
O tai jus neturit normaliu draugu, kurie neverstu jusu gerti?
Matai, tai tu ne viska, moki, o darai tik ka moki, tai ir vyram tas pats, ar jie turi viska moketi?
As tikrai draugo fizines jegos netikrinau susipazinus, gal reikejo i ringa nusiusti su kokiu kulturistu pasigalyneti ir man vyriskuma irodyti
Bet fizine jega tikrai nera rodiklis, kad zmones turi issiskirti.
O kaip su moterim sportininkem, ju vyrai ne visada sportininkai, ar ju vyrai nevyriski skaitosi, ir jie visi pasmerkti skyryboms?
Tik kodel mes apie fizine jega vis dar, kazkaip nesugebejai daugiau argumentu rasti apie vyriskus vyrus , neskaitant fizines jegos?
Juokinga jau darasi, mano vyras per tuos paskutiniius 6 metus isgere gal 3-4 kartus, po labai nedaug. ir tai didzioji dalis tu atveju buvo, kai buvom grize atostogu i Lietuva.
Cia nebendraujam su zmonem, kurie kazkaip kistu alkoholi per prievarta. Turim pakankamai zmoniu, su kuriais mums malonu bendrauti ir be alkoholio, jau praejo mums tie laikai, kai laisvalaikio leidimas sietusi su alko gerimu.
Manes irgi niekas nera privertes gerti, vyram siek tiek kitaip yra, prie moteru taip nesikabineja, mazi vaikai , o mazu nescia ir niekas taip nelenda ikyriai, nu prie vyru tai kaip lunatikai kokie, kartais stebedavau is sono ir juokas imdavo. SEKSIZMAS juodas, jei jau vyras tai turi gerti
Tau nedaeina ziuriu niekaip arba specialai viska iskraipai, dabar jis nebegeria, o kaime gere, ne is neturejimo ka veikt, o del didelio streso, nes nesugebejo kitaip su juo susitvarkyti, labai daug negeru dalyku mums tada susikrove i viena kruva.
Na taip tobulu zinok nera, o ir stipriausias ir valingiausias vyras gali paluzti kartais ir visus gali apimti silpnumo periodai, tai elementariai zmogiska, svarbiausia kad pasitaise ir sugrizo i normalu gyevnima, o tai irgi ne visiem imanoma , tam reikia ir valios ir stiprybes.
Tai visgi irgi pasirinkai stripresni vyra, o ka cia bandai irodyti? tai ko ne silpnesi, o tai mazu primus ryte del kiausinienes
As gi nesakau,kad silpni vyrai blogi zmones, ir kam kas patinka yra stiprios moterys sportininkes, kurios ir vyrus atitinkamus renkasi, stiprisiu, istvermingus, yra gal kuriom patinka silpni, cia gi tik skonio reikalas.
Nu bet niekaip nepavadinciau vyro vyrisko, kuris butu, net uz mane silpnesnis, nes as nu nei sportininke, nei stipruole
Ziurek Idomucia fiziskai gal net labai stiprus pagal ugi ir svori, nu bet jis nei nenori vyrisku buti ar atrodyti, ir rado moteri,kuriai jis veinintelis tiko, cia gi kaip kam gi. Mes visi skritingi ir randam pora pagal save juk ar ne?
Tai, kad as ir nesnekejau apie vyriskuma, snekejau butent apie fizine jega, kad ji turi buti pas vyra nemaza, bent jau didesne nei mano
Tu man papasakok, kas yra vyriskas vyvras ir aplamai , ka reiskia buti vyru ir ka reiskia buti moterim?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 17, 19:02)
Gal nueik pas psichiatra? Neatrodai normali su tokiu pozhiuriu.
Pozhiuri i alkoholi, pozhiuri i vyra, kaip i kazhkoki nuosava namini gyvuli
Pozhiuri i alkoholi, pozhiuri i vyra, kaip i kazhkoki nuosava namini gyvuli
tu gal tai mokslinikam paaiskink, nes as vadovaujuosi tik ju poziuriu siuo taveju, jis man tinka ir atrodo logiskas.
bet ziuriu nemazai esi prisikures savu teroriju, kurios tau patogios ar ne?
O del vyro kazka nusikliedejai.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 17, 20:13)
<p>Bandžiau to tofu sūrio.Nežinau,kaip gražiai pasakyti, nu šlykštynė paskutinė.Atsipjoviau gabaliuką,pakramčiau ir tyliai tyliai visą pakuotę sukišau į šiukšlių dėžę.
</p>
</p>
as irgi
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 17, 20:33)
Nesamonė. Alkoholizmas prasideda tada, kai jau nebegali atsispirti alkoholiui, nebekontroliuoji išgeriamo kiekio.
o kaip zinoti, kad akontroliuoji ir kad anebekontroliuoji? kiek ko klausiau tai vis labai net kontroliuoja sako bele kada galetume negerti ir taip kas savaitgali geria
kaip nuspresti, kuri ta taure buvo lememoji?